Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

V2 atlantyda synk.

to nie v2 tylko av2 ;(

a tak wgl to bez roznicy, bo w av2 wpkiem tez biore full spoty i polowa pz nie schodzi.

Tak wiec dmg jest ok, slabe eq masz a raczej bony.

Naprawimy wszystko tylko dajcie Nam szanse ponieważ nie siedzimy na dupach i nic nie robimy .

Wszystko Wam wynagrodzimy tylko Nam zaufajcie.

ludzie Wam zaufali raz z Waszym fallence i tez nie wypal, a no i nie mow mi ze kupiliscie stronke i pliki itp.

Bo wiem że fallence to wasz serwer byl nie wypalil, i macie 2 pod zarobek.

sygna.png

Opublikowano

No okey spróbuje jeszcze dać wam jedną szansę z tego względu iż chwilowo żaden ciekawszy serwer nie startuje. A znowu reset postaci będzie ?

Opublikowano

Naprawimy wszystko tylko dajcie Nam szanse ponieważ nie siedzimy na dupach i nic nie robimy .

Wszystko Wam wynagrodzimy tylko Nam zaufajcie.

Pisales ze pliki przeanalizowaliscie a taka prawda ze nawet glupi handlarz byl zbugowany...

Opublikowano

to nie v2 tylko av2 ;(

a tak wgl to bez roznicy, bo w av2 wpkiem tez biore full spoty i polowa pz nie schodzi.

Tak wiec dmg jest ok, slabe eq masz a raczej bony.

ludzie Wam zaufali raz z Waszym fallence i tez nie wypal, a no i nie mow mi ze kupiliscie stronke i pliki itp.

Bo wiem że fallence to wasz serwer byl nie wypalil, i macie 2 pod zarobek.

fallence były TEJLIego a nie Nasz omg.. po co na siłe chcesz zaszkodzić serwerowi ? Poważnie powiedziałbym pare słów więcej ale nie na forum publicznym .

No okey spróbuje jeszcze dać wam jedną szansę z tego względu iż chwilowo żaden ciekawszy serwer nie startuje. A znowu reset postaci będzie ?

nie nic takiego nie będzie .

Opublikowano

Szkoda czasu tracić... niedość że pliki kupionie, to na start były nie dopracowane... serwer pół dnia off o_O

Dobrze że grałem raptem 30min i duzo nie straciłem, pozdrawiam tych co grali po 7/8h+ :D

Jak dla mnie Team niedoświadczony, kupił gotowca z nadzieją, że będzie mu śmigał, wbije sporo ludzi i zarobi na tym jakiś hajs...

Efekt ? Bugi i niedopracowane itemy/mapy na samym starcie... exp nie sprawdzony dlatego został poddany edycji itp...

Nawet zapowiedź w 70% skopiowania z sierpniowego dedyka Fallace... nawet tyle im się samemu nie chciało zrobić.

Sam chyba zrezygnuje, ze względu na małą ilość graczy i niedoświadczony team. Same pliki które kupiliście faktycznie zachęcają, ale mam nadziję, że ktoś bardziej ogarnięty weźnie się za ich reklamowanie

Opublikowano

fallence były TEJLIego a nie Nasz omg.. po co na siłe chcesz zaszkodzić serwerowi ? Poważnie powiedziałbym pare słów więcej ale nie na forum publicznym .

nie nic takiego nie będzie .

Ja chce zaszkodzić serwerowi? Pierwsze słyszę

Ja bym chciał zagrać, a szkodzicie serwerowi tylko Wy, i nie mów że moje komentarze szkodzą serwerowi bo ledwo 2/3 komentarze pozytywne.

I nie tłumacz to tym że same hejty, bo skoro tyle negatywów to coś musi być na rzeczy...

Zatrudnijcie technika który ogarnie wam pliki itp...

Bo to co robicie to masakra 2 dzień usuwacie ulepszacze z stalki sura/ninja a to tylko wejść do mysql i usunąć te ulepki restart i tyle...

A po za tym, myślisz że macie dobrego technika? Który wyłącza server komendą /shutdown -r now a potem sie dziwcie że ludzią zacznie znikać eq...

sygna.png

Opublikowano

Taka prawda że serwer jest fajny a to ze mieli problemy to już ich sprawa bo to oni niby mają stracić ale wszyscy dobrze wiedzą że to Ci którym zależy na serwerze na wołaj płakali i hejtowali bo chceli dalej grać a teksty typu "ipa serwer, juz nie gram" są na 5 min bo gdy tylko serwer ruszy znowu zacznie tam gre ;x

Opublikowano

Po co tyle hejtów ? Hmmmmm? Jak nie chcecie grać to nie grajcie. Ja z wielką przyjemnością zagram w Jinno Sura Wupe.,,, Takie pisanie ze serwer szybciej padnie niż estius itp. nic nie pomoże. Czekam do 18.30 xDDD

@EdiT

Kto widzial serwer ktory startuje i nie ma bugow prosze napisac.

95498489371961097919.png

Opublikowano

Szkoda czasu tracić... niedość że pliki kupionie, to na start były nie dopracowane... serwer pół dnia off o_O

Dobrze że grałem raptem 30min i duzo nie straciłem, pozdrawiam tych co grali po 7/8h+ :D

Jak dla mnie Team niedoświadczony, kupił gotowca z nadzieją, że będzie mu śmigał, wbije sporo ludzi i zarobi na tym jakiś hajs...

Efekt ? Bugi i niedopracowane itemy/mapy na samym starcie... exp nie sprawdzony dlatego został poddany edycji itp...

Nawet zapowiedź w 70% skopiowania z sierpniowego dedyka Fallace... nawet tyle im się samemu nie chciało zrobić.

Sam chyba zrezygnuje, ze względu na małą ilość graczy i niedoświadczony team. Same pliki które kupiliście faktycznie zachęcają, ale mam nadziję, że ktoś bardziej ogarnięty weźnie się za ich reklamowanie

Skoro pliki wraz ze stroną i prawami do grafiki zostały zakupione to z jakiej racji mają tego nie użyć? :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Skoro pliki wraz ze stroną i prawami do grafiki zostały zakupione to z jakiej racji mają tego nie użyć? :)

Nie chce reklamować ale 22.11 startuje Nervil s2 który nie ma bugów które zaszkodziły by rozgrywce i ułatwiły w jakiś sposób gre. Teraz jest serwer s1 który stoi już 8msc. S2 będzie postawione na plikach S1 ;)

dokładnie nie rozumiem dlaczego mamy przejrzystą i ładną prezke zamieniać na coś innego :)

Opublikowano

A Cav*s to co ? ;/ całą moją rodzine? hahha kanibalizm jeba*y

@AV Server all odbugowany? wszystko dobrze dziala?

Cavis? hahah udostępniałem konto na MPC Gimbazo :*

Opublikowano

i będzie 100 czy tam 150 ludzi jak na s1 ? no to powodzenia :)

Jednak lepiej grać na serwerze, który mimo 200 graczy stoi dłuugo i pewnie bez bugów, a admini się nim interesują niż na privie 800-1000 osób, który ma milion bugów, są resety - admini nie ogarniają i nie godzą się z krytyką. :)

io7e.jpg

Opublikowano

Jednak lepiej grać na serwerze, który mimo 200 graczy stoi dłuugo i pewnie bez bugów, a admini się nim interesują niż na privie 800-1000 osób, który ma milion bugów, są resety - admini nie ogarniają i nie godzą się z krytyką. :)

na privach co mają 800-1000 osób i admini się tymi serwerami nie interesują i nie ogarniają serwera ? eh daj mi przykład jednego takiego na pw .

Serwer ON .

Opublikowano

Rozwalili serwer jeszcze bardziej niż się dało.. top1 97 lvl wbił na psach w kilka minut :D

Zostanie to naprawione ?

zaraz będzie coka lub reset postaci .

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Haha, administracja niema pojęcia o tworzeniu serwerów .. zwiększali exp w av2 i zwiększyli go tak że 100 lvl na psach dało rade wbić w kilka min pozdro.. serwera nie polecam ze względu na administrację.

Nchf.png

lol

Opublikowano

A ja wysłałem 2x smsy za 30,75zł i zostałem oszukany dostałem kody które nie działają

NIE POLECAM SERWERA WIELKIE DNO ZBUGOWANE WSZYSTKO OD PSÓW DO ITEMÓW

2x SKRZYNIE UCZNIA POZDRO !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Koniec serwera za 1.2.3 The End :) jak sam jeden z administratorów napisał zostali oszukani z plikami :O nie wiem jak wam ale mi to starczy do wywnioskowania,że serwer jest całkowicie bez przyszłości bo administracja nie ma zielonego pojęcia co zrobić z plikami żeby je naprawić i sami tłumaczą sie,że takie pliki dostali smiech na sali pozdrawiam każdą osobę która chce postawić serwer a nie ma zielonego pojęcia o tym. Tyle ode mnie dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...