Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dungeon wieza bug wbija w sciane z metkow nie ma dropu lodowy wymiar nie ma dropu jak sie idzie 2 osoby w pt jedna wywali to buguje nie da sie przejsc dalej drop ulepszaczy jest za mały eq zrobic to koszmar

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To skopiowałem z prezki servera :mellow:

Cztery nowe mapy służą głównie do zdobywania doświadczenia, jednakże na każdej z kich znajduje się kilka kamieni metin oraz od dwóch do czterech bossów.
Te cztery mapy to kolejno: Wyspa Mantykor (90+), Kraina Cyklopów (105+), Rajski Ląd (120+) oraz Skradziona Ziemia (135+).
Na każdej z nich można zdobyć nowe bronie, zbroje, biżuterie oraz ulepszacze, zarówno z potworów jak i z metinów czy bossów. Exp nie jest specjalnie trudny (nie, to nie PL ) ale też nie jest zbyt łatwo, jak wspomnieliśmy wcześniej, nie chcieliśmy żeby przygoda z serwerem zakończyła się po tygodniu – to w końcu żadna frajda.

Wszystko pięknie ale gdzie ten drop ulepek z bossów <_< bo same runy sypie -.-

Z metinów sypnie ulepką (1szt) od święta <_< drop bajka ^_^

Nie no kur.wa ulepy z potworów :D 132 lvle wbiłem a w życiu mi nic z mooba nie lotneło z ulep ^_^ tylko itemy :D Nie no ale git 0 bugów człowieku ty nawet nie wiesz co masz na serverze co się z nim dziejed -.-

A i jeszcze jedno czytaj do kur****wy nędzy ze zrozumieniem co ci gracze wymieniają z (bugów) albo literuj.

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Widzialem bronie ktore maja 2x kd woja a wlozyc 2x kd sie nie da ( +4, +5 ) wiec co z tym jest ?

był bug o dziwo tylko ten naprawili, ale te zbugowane bronie zostaly i juz nie zostana usuniete tak wiec kilka osob bedzie mialo przewage server juz upada gra po 15/20 osob.

Ja też kończe wbiłem 137 i dalej nie ma co robić latam w trucie i eq na 54lv bo ulepki nie dropia.

Wszystko pobugowane...

Ani jeden dungeon nie działa prawidłowo cała noc sprawdzałem czy dzialaja...

Stracilem 30h tylko na ten server..

Bardzo nie polecam.

Tutaj macie te swoje 150graczy w m1 ...

SS z m1 ch1 Shinsoo :

jrg4.jpg

SS z m1 ch1 jinno :

08mh.jpg

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...