Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny fake? Strona nie działa.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnijcie go.. jeju na BO wyexpiłem 35lv w 25 min a jakiś typ w 5min 97 na psach? co to ma byc -.- taki fail.. poczytajcie poradniki jak edytować serwer, a potem może ten tego wystartujcie ;]

VsxuB58.png

Opublikowano

A ja wysłałem 2x smsy za 30,75zł i zostałem oszukany dostałem kody które nie działają

NIE POLECAM SERWERA WIELKIE DNO ZBUGOWANE WSZYSTKO OD PSÓW DO ITEMÓW

2x SKRZYNIE UCZNIA POZDRO !

Jaki jest sens wysyłania smsa za sporą ilość pieniędzy do priva w którym wiadomo że coś jest niedopracowane, teraz albo serwer padnie a oni dadzą Ci tylko smocze monety lub kasa przepadnie no chyba że na kolejnym serwerze dostaniesz 2x tego co zakupiłeś, a tak w ogóle to serwer działa czy nadal coś nie trybi?

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Dobra sytuacja jest taka.

Będzie hejt ale cóż .

My jako administracja staraliśmy się robić dla Was wszystko i naprawiać lecz był jeden powód dlaczego Nam nie wychodziło :

TEJLI który sprzedał Nam pliki miał ukrytych użytkowników do ftp oraz mysql i po prostu bawił się expem dmg mobów tworzył nowe bugi na serwerze .

Wszystko poszło że nieogarnięta administracja - sami nie umieliśmy w to uwierzyć że testujemy jest okej - gracze wchodzą i bugów od groma .

Ograniczamy dostęp osób trzecich do serwera . Wiem zrobiliśmy głupotę nie sprawdzając tego lecz myśleliśmy że 20sto paro letni chłop myśli racjonalnie i nie "odjebie" Nam żadnego wałku lecz w tym momencie już jestem pewny że nikomu w sieci nie można ufać . Będziecie informowani na bieżąco co robimy z serwerem i możecie być pewni że serwer powróci !

Opublikowano

Dobra sytuacja jest taka.

Będzie hejt ale cóż .

My jako administracja staraliśmy się robić dla Was wszystko i naprawiać lecz był jeden powód dlaczego Nam nie wychodziło :

TEJLI który sprzedał Nam pliki miał ukrytych użytkowników do ftp oraz mysql i po prostu bawił się expem dmg mobów tworzył nowe bugi na serwerze .

Wszystko poszło że nieogarnięta administracja - sami nie umieliśmy w to uwierzyć że testujemy jest okej - gracze wchodzą i bugów od groma .

Ograniczamy dostęp osób trzecich do serwera . Wiem zrobiliśmy głupotę nie sprawdzając tego lecz myśleliśmy że 20sto paro letni chłop myśli racjonalnie i nie "odjebie" Nam żadnego wałku lecz w tym momencie już jestem pewny że nikomu w sieci nie można ufać . Będziecie informowani na bieżąco co robimy z serwerem i możecie być pewni że serwer powróci !

haha beka w sumie xD

no ale dobre i to, ja czekam ;D

VsxuB58.png

Opublikowano

Haha ja pierd**** teraz każdy serwer nowy albo robiony pod kase na tyg , albo że ktoś coś popsuje . Moim skromnym wszystko to co się dzieje tylko zniechęca nowych graczy do grania na wychodzących privach bo co , nowy serwer , nowe bugi , nowe problemy . Pora na przysłowiowe " Time to go home " czyli powrót na globala ;) .
Tyle ode mnie nie radzę ufać tym panom bo to kolejna podpucha .

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Serwer ma wystartować dzisiaj około godziny 15 Administracja chce naprawić swój błąd i zarwała nockę aby to zrobić o 15 przekonamy się czy warto dać serwerowi jeszcze jedną szanse :)http://www.youtube.com/watch?v=qrqZq6I05NY (tutaj macie wszystko dokładnie wyjaśnione) Nastąpi reset kont i od nowa to najlepsze wyjście gdy wszystko już będzie ogarnięte ;]

Opublikowano

Po raz drugi reset postaci chyba was poje bao bao to juz mogli byscie cofke zrobić z 15 minet

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Ja osobiście clienta usunołem, server fajny ale nie dają sobie rady, nie potrafią nic...

No niestety taka prawda, wole grać już na servie entergames (estius) chociaż ich niecierpie ale przynajmiej mają stabilne servery...

AW. skoro Tejli dał wam ftp z użytkownikami, i wy nic o tym nie wiedzieliśćie wynika na to że po kupnie plików wrzuciliscie je na server i odpaliliscie a nic nie sprawdzaliscie.

Tyle odemnie

Pozdrawiam.

Sygna.png

Opublikowano

oby dostał odpowiedz odnośnie tych kodów

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Norma juz na samym poczaqtku wiedzialem ze serw padnie ;d Widac bylo odrazu po administracji ze jest nie ogarnieta te ich teksty i buzki typu ";**" itp. Wiadomo bylo ze nie dadza rady bo sie zbyt chwalili hahha pozdro ;d

Rejestracja włączona .

Nic dodatkowego nie trzeba ściągać .

Robić konta spokojnie już .

Serwer włączamy dla Was o 15:30 bo chcemy jeszcze potestować przez te 30 minut .

GL & HF !

Ssij pale. slaby serw jest wiele bardziej interesujacych ktore ogarniaja ; ) ciagle ten serwer bd padac. Wiele jest takich chuj owych serwerow jak wasz ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...