Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli Wam nie pasuje że smok nie jest na środku komnaty tylko przy ścianie to off.

Nowe skill proto dodajemy.

Usuwamy omdlewanie w av2.

A kiedy naprawicie szarże? po walnieciu usuwa połowe hp tak samo berserk wiec body w pvp nie ma co czynic... wlaczy berserk walnie szarze i lezy ...

Moje BUGI które już znalazłem :

- Zbugowana szarża

- Zbugowany Berek

- Zbugowane NNO

- Zbugowane WW

- Zbugowane IceRun

- Zbugowana Rekawica 30min

- Zbugowane PD 1h

- Zbugowane PD 30min

- Zbugowane PD 25min

- Pierw tą szarże i berka naprawcie... Bo nie ma szans body w pvp wygrać więc co to za równość między klasami?

---------------------------------------------------------------

- Zmiana kordów smoka 1min

- Wgranie nowej tabeli Skill Proto 2min

- Usunięcie omdlewania 5min

+

+

+

= 8min

Już off 1h..

Do której off?

Tak trudno wam 3 rzeczy zrobić ?....

Sygna.png

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A kiedy naprawicie szarże? po walnieciu usuwa połowe hp tak samo berserk wiec body w pvp nie ma co czynic... wlaczy berserk walnie szarze i lezy ...

Moje BUGI które już znalazłem :

- Zbugowana szarża

- Zbugowany Berek

- Zbugowane NNO

- Zbugowane WW

- Zbugowane IceRun

- Zbugowana Rekawica 30min

- Zbugowane PD 1h

- Zbugowane PD 30min

- Zbugowane PD 25min

- Pierw tą szarże i berka naprawcie... Bo nie ma szans body w pvp wygrać więc co to za równość między klasami?

---------------------------------------------------------------

- Zmiana kordów smoka 1min

- Wgranie nowej tabeli Skill Proto 2min

- Usunięcie omdlewania 5min

+

+

+

= 8min

Już off 1h..

Do której off?

Tak trudno wam 3 rzeczy zrobić ?....

aha.. a testowanie, offanie włączanie serwera to 0 sekund ?

Serwer działa i poprawiliśmy już to.

Opublikowano

Aby wejść na serwer proszę o pobranie patchera i wklejenie go do folderu z clientem.

MIRROR #1.

http://www.speedyshare.com/vGYFy/AutoPatcher-Waternox.rar

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/url/93f0b0bace6de15a833b891b5c9fe6b0c98f9410064f07cd73b6896ef2a84eaa/analysis/1384892609/

MIRROR #2.

http://www.multiupload.nl/U45O17XP96

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/url/87284213215f406591d001b3c0937c2f7412a7bc696753037794c559e9ad8dc0/analysis/1384892634/

________________________________________________________________________________________________________________________

Jak ktoś ma problem z patcherem daje ręczną łatke którą wklejamy do folderu "Pack" :

1. MIRROR :

http://speedy.sh/heZeP/Pack.rar
https://www.virustotal.com/pl/url/93f0b0bace6de15a833b891b5c9fe6b0c98f9410064f07cd73b6896ef2a84eaa/analysis/1384892609/
Opublikowano

Jest na sewerze Switchbot?

Nie, nie ma.

Ściągnij sobie i ciśnij tyle ile się da, ponieważ jest legalny.

Kiedy forum ?

Warto tu jeszcze grać ? zostało chociaż 100 ludzi ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie, nie ma.

Ściągnij sobie i ciśnij tyle ile się da, ponieważ jest legalny.

Kiedy forum ?

Warto tu jeszcze grać ? zostało chociaż 100 ludzi ?

Padmak działa?

Opublikowano

aha.. a testowanie, offanie włączanie serwera to 0 sekund ?

Serwer działa i poprawiliśmy już to.

Nie poprawiliscie szarza dalej po udezeniu zabiera polowe HP...

Sygna.png

Opublikowano

Nie polecam serwera w 100%. Czekałem na administracje od 14 do 20:30 i się nie doczekałem. Archer ma takiego buga, że nawet nie opłaca się nim grać. Na serwerze gra tak mało osób, ze niedługo nikt tam nie będzie grał.

u9VNiOE.png

Opublikowano

siema gralem wbilem 137 serwer jeden wielki bug wchodzisz na nowa mape i znajdujesz kolejne bugi non-stop tylko bugi nie polecam serwera zmarnowalem 40h gry na nim

administracja to dno nie potrafia nic ogarniac... 3x starty serwera mowia same za siebie, wylaczaja serwer na 5min off 4h/2h itd ^^ mowia ze naprawiaja bugi a one wciaz sa ! koty pozdrawiam i odpycham od serwera

chcialbym rowniez dodac ze na poczatku serwer byl hard 2 dni pozniej eazy a teraz jest medium/eazy ^,^

Czekam na prawidzwego oldschoolowego hard'a m2

Opublikowano

Dla mnie server ujdzie ale chce tylko jednego :) drop ulep w ogólnym dropie z moobów bo za PO to ja w życiu nie sklekotam eq na +9 bo system ulepszeń no cóż nie ma go i tu jest lipa wbijając 120 lvl nie mam ulep z map 90 lvl do ogólnego ulepy i ujj :) te z mapy 90 w dropie na mapach 105-120 lvl)

to było po 1 po drugie ilość moobów na mapkach jest straszna ^_^ oczopląsu idzie dostać od czerwonego koloru (nazwa mooba) zmiejszcie spoty a exp z poszczególnego mooba poprostu podnieście

Po 3 drop z bossów to same runy jak by tak sypało ulepami jak runami to bym się cieszył

Po 4 dungeony zróbcie od 1 osoby nie od Pt przy 240 % na potwora raczej nie musze balastu z sobą zabierać w postaci pasożyta ^_^

Po 5 Forum odpalcie

Po 6 Ogarnijcie Technika bo chłopaczyna raczej rady sobie nie daje :rolleyes: lepiej niech idzie na uczelnie czy tam gdzie on chce bo czasu na poprawe plików też mu brakuje a na tym tracicie i wy i my <_<

Po 7 Ludzki powtarzam ludzki IS typu fryzurki zwoje SM itp itd choć jak dla mnie to zwoje SM z 5 % szansą mogą dropić z bossa od 120 lvl :rolleyes:

Po 8 drop z metinów jest żałosny (dam przykład na zbr.z.Płonącej.Stali) +6= 2 mleka +7=4mleka +8=5 mlek kur.. ludzie jak dropi po 1 szt z metinów (sporadycznie) przyczym wogóle nie dropi na mapach 105 lvl 120 a ja kur.. mam 121 o.O i lvla nie cofne xD

Jak już zaczełem dociągne temat Ulepa za PO jest po 16 za ubicie bossa dostaje 8-9 PO a samych ulep co wyżej wymieniłem musze dropnąć 16 szt i nie zawsze ulepsze nic nie pisze o innych wystarczy zobaczyć w bazie co i ile i do czego.

Pozdrawiam

P.s ruszcie dup***y bo server fajny ale bez ulepszaczy gracze idą na nowe privki bo expić to każdy baran bez szkoły potrafi

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Nie polecam serwera w 100%. Czekałem na administracje od 14 do 20:30 i się nie doczekałem. Archer ma takiego buga, że nawet nie opłaca się nim grać. Na serwerze gra tak mało osób, ze niedługo nikt tam nie będzie grał.

człowieku zrozum że na KAŻDYM serwerze jest tak że archer z daleka bije mniej niż więcej OMG.

Bs dozwolony?Bony wchodz max?Zwykle Kd do +5?

tak tak tak .

Opublikowano

ilu ludzi w godzinach szczytu gra ???

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Waternox, podaj mi BS na którym będzie działać... bo BSwitcher V.3 nie działa...

Serwer naprawdę ciekawy, polecam serdecznie. Tylko muszą naprawić parę rzeczy, bugi itd, które występują.

Opublikowano

A są bugi typu szarża poprostu cofa HP np :)dobra i tak nie ma sensu po dzisiejszej rozmowie z graczami musze stwierdzić że na biegu 20 osób odeszło jutro kolejne bo ruszają nowe servery.

Gra jak dla mnie do lvl 100 była fajna po wbiciu 132 stwierdzam że nie ma sensu grać z resztą nie tylko ja bo mając ten 132 biegam w eq z łez w fenkach i upiornej masce <_<

Dropłem fajną stal z wbudowanym bonem na potwory ale no cóż nie ulepsze bo ulepy dropią na mapie 90 <_<

Szkoda słów puki administracja nie wprowadzi normalnego dropu ulepszaczy musze stwierdzić że od +100 lvl

Nie Polecam

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

ludzie jakie są bugi na serwerze ? bo nie ogarniam Was ..

Juz Ci mówie

Zbugowane nadal (niby odbugowqaliscie)

- Szarża

- Berek

- PD 30min

- PD 25min

- PD 1h

- Rekawica 30min

- każdy dungeon

- Punkty za dungeony

- Brak ulepszaczy

- Zbugowane bossy (smok)

- i wiele wiele innych nie chce mi sie pisać...

Miało to być naprawione, według was juz naprawiliscie a dalej zbugowane...

Wiec albo to odbugujcie szarze, pd i ulepki dodajcie do dropu albo nikt tu grał nie będzie i tak już gra z 20 osób max ....

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...