Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1:/ dlaczego jak sie loguje pisze ze nieprawidlowy login lub haslo <==== Jak dobre

2:/Kd beda +5 max ?

3:/ bronie dalej robi sie ze smoczych nozy czy chakrów ?

1. Serwer jak narazie jest wyłączony .

2. Kd +5 są to maxymalne.

3. Bronie przerabia się ze smoczych noży.

@up krystian Oficjalny client z gry można pobrać na stronie ,a mi się zdaje ,że client z bety po odpaleniu patchera odrazu ci się zaaktualizuje wszystkie łatki :)

38874500991373851556.png

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na wstępie czytania zapowiedzi, zobaczyłem błąd ortograficzny ^^

Dodatkowo mamy opcje wyposarzyć naszego zwierzaka w bonusy! Mamy do wyboru dwa typy bonusów: Bony Na Potwory czy też Bony Na Ludzi. Bony możemy zmienić za pomocą Zwierzęcej Zmiany.

Jestem leniem, więc zapytam.

1. Czy szata graficzna (strona główna) zostanie zmieniona czy pozostanie tak jak teraz?

2. Czy jest już klient na serwer? Czy na officiala jest ten z bety?

3. Start dzisiaj? Jutro?

/Widziałem podobne serwery do tego, mam nadzieję że ten ruszy bez problemów. Czekam także na odpowiedzi od kogoś z Teamu bo chcę mieć potwierdzone odpowiedzi : ]

Opublikowano

Na wstępie czytania zapowiedzi, zobaczyłem błąd ortograficzny ^^

Jestem leniem, więc zapytam.

1. Czy szata graficzna (strona główna) zostanie zmieniona czy pozostanie tak jak teraz?

2. Czy jest już klient na serwer? Czy na officiala jest ten z bety? JAK SCIĄGNIESZ PATCHERA TO NA KLIENCIE Z BETY BĘDZIESZ MÓGŁ GRAĆ.

3. Start dzisiaj? Jutro? START DZISIAJ +/- 20.

/Widziałem podobne serwery do tego, mam nadzieję że ten ruszy bez problemów. Czekam także na odpowiedzi od kogoś z Teamu bo chcę mieć potwierdzone odpowiedzi : ]

Free 5% ;3

Opublikowano

A jest już jakiś link do patchera? Bo z tego co widziałem to w łatce są tylko root'y i locale, a w folderze głównym jest tylko aplikacja startowa ( posiadam clienta z bety )

/znalazłem już na forum.

Opublikowano

Czekamy na start! Nie zwalcie sprawy z ratami, bo na wielu serwerach (prawie na wszystkich) są raty za male. Oby tutaj nie. Do zobaczenia o 20! :)

Opublikowano

to niech zwrócą na SM :)

Przecież to nie jest reaktywacja Azmala, a serwer Diabla o_O Jak mają zwracać sm, skoro serwer dzisiaj startuje pierwszy raz.

Opublikowano

Przecież to nie jest reaktywacja Azmala, a serwer Diabla o_O Jak mają zwracać sm, skoro serwer dzisiaj startuje pierwszy raz.

Diablo jest tylko youtuberem.Serwer nalezy do Hooltrasa,ktory byl wlascicielem azmala.

Topic@ Bronie 75 only dt?

Opublikowano

Szkoda, że startu nie ma o 18. Bo o tej 20 to już nie ma różnicy !

Diablo jest tylko youtuberem.Serwer nalezy do Hooltrasa,ktory byl wlascicielem azmala.
Topic@ Bronie 75 only dt?

I co z tego! Inne pliki i tp. Tzn ,ze na invorze tez chcesz bo to tez jets holtrasa, na exelisuie i tp tez tak ?

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...