Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start został przesunięty na 16:00 na dzień dzisiejszy, a Wy już się spinacie. Spokojnie! Czekamy cierpliwie i na*ierdalamy na starcie, nie ma lipy...

Wczoraj byłem przygotowany dzisiaj nie mam czasu, jadę do kina. Skoro start mnie ominie czekam na kolejny serwer, który wystartuje bez zmian. Powodzenia.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ciekawe czy bedzie bo miala byc wczoraj po południu ;x

Wczoraj byłem przygotowany dzisiaj nie mam czasu, jadę do kina. Skoro start mnie ominie czekam na kolejny serwer, który wystartuje bez zmian. Powodzenia.

Zgadzam się z tobą

95498489371961097919.png

Opublikowano

Kto w ogóle będzie jeszcze grał na tym serwerze ?

Grałem na becie i bardzo dobrze mi się grało...

Nie spinajcie się tylko wbijac na serwer o 16 i gramy

Szukam ludzi do wspólnej gry jakby co ;)

Mój skype : dawidpekala101

ZGF3aWRwZWthbGE3X19fZXVuZV9fXzMyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzVfX19ub25lX19fNkVGRjQyX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Boshe gimby mają już spiny bo administracja przesunęła start na dziś o godzinie 16. Ludzie to nie koniec świata ....

@AW Skąd lotnie mi miecz na 1 lv.

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów który startuje w tym roku, oby wszystko wypaliło... a Ci co nie zagrają i tak będą w grze, zawsze tak jest ;)

Polecam i zapraszam, będzie co robić !

AW: Czy będzie jakaś łatka ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zajebista prezentacja, tylko dlaczego sura z szamanem mają mniej broni od innych? Jakoś dmg ustawione by się wyrównywało? Czekam do 16 mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Opublikowano

czy tu musisz w każdym temacie wciskać to gowno ludziom w gardło ? Po kilka razy piszesz w tych tematach linki do tych swoich pro elo zapowidzi ;/. Raz wystarczy a nawet i to za dużo bo od tego typu rzeczy jest dział media. Co do servera czy jest jakiś harmonogram eventów czy będą organizowane jak administracji będzie się chciało ??

Opublikowano

czy tu musisz w każdym temacie wciskać to gowno ludziom w gardło ? Po kilka razy piszesz w tych tematach linki do tych swoich pro elo zapowidzi ;/. Raz wystarczy a nawet i to za dużo bo od tego typu rzeczy jest dział media. Co do servera czy jest jakiś harmonogram eventów czy będą organizowane jak administracji będzie się chciało ??

Od tego są moderatorzy, a Ty tylko robisz spam w tej chwili.

@Topic. Stalki tylko z metków?

Opublikowano

Nie wiedzieć czemu prezentacja znalazła się w koszu :huh:

moze serwer nie wystartuje ;d i zamkneli

24790528697226300755.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...