Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azmal nie był od entergames:)

EnterGames to nie są serwery robione przez Nas tylko wydawane przez Nas i wspomagane doświadczeniem a co jak co ale doświadczenie mamy wysokie:)

beka, azmal nie od entergames, ale od ekipy entergames.

@edit

xxx - sprawa wyjaśniona z hooltrasem na gg. ;)

Opublikowano

beka, azmal nie od entergames, ale od ekipy entergames.

@edit

Ty i zabezpieczenia, kurwa, a całą robotę odpierdala arsob.

W teamie azmala był Memek, Ja i Zielsko...

A Ty dobrze wiesz, że nie robię już serwerów, tylko pomagam jeśli już.

Byłeś poza tym i nie wiesz od czego jest arsob albo udajesz głupa... Arsob nic nie zabezpiecza o czym Ty dobrze wiesz... Arsob obsługuję dedyka.

@up

Poprawimy. jeszcze może zbugować postać na V2 i piekle.

Opublikowano

W teamie azmala był Memek, Ja i Zielsko...

A Ty dobrze wiesz, że nie robię już serwerów, tylko pomagam jeśli już.

Byłeś poza tym i nie wiesz od czego jest arsob albo udajesz głupa... Arsob nic nie zabezpiecza o czym Ty dobrze wiesz... Arsob obsługuję dedyka.

@up

Poprawimy. jeszcze może zbugować postać na V2 i piekle.

To ty jeszcze komu innemu płacisz? Takie pytanie do Ciebie, dlaczego twierdzisz, że ja wszystko dobrze wiem, każdy twój marny "dowód" na cokolwiek jest z wyrażeniem "Ty dobrze wiesz". Poza tym nie obchodzi mnie to, że serwerów nie robisz, tylko żebyś pierdół nie opowiadał.

Opublikowano

To ty jeszcze komu innemu płacisz? Takie pytanie do Ciebie, dlaczego twierdzisz, że ja wszystko dobrze wiem, każdy twój marny "dowód" na cokolwiek jest z wyrażeniem "Ty dobrze wiesz". Poza tym nie obchodzi mnie to, że serwerów nie robisz, tylko żebyś pierdół nie opowiadał.

komu płacę nie powinno Cie interesować chyba, że książkę piszesz;) ale skoro jesteś taki ciekawy to nikomu;) Arsob opiekuję się dedykiem wgrywa pliki, konfiguruję dedyka i tyle:)

Ja nie podałem nawet jednego dowodu. Jednak sam wiesz jak to wygląda a piszesz durne posty. Dedyka zabezpieczają chłopaki z Hosteamu i skrypt który im przesłałem a którego autorem był Memek i Ja na bazie wcześniejszych doświadczeń a najbardziej floodu który dostaliśmy na betę Azmala 16Giga floodu (swoją droga to Ciekawe skąd ktoś skołował taką moc). Taki sam w tamtym czasie dostał forgame więc potwierdzą bo przez 4dni nie mogli im odpalić dedyka na hosteamie tak odpłynął :D :P

Wracając do Arsoba to spytaj się najlepiej Go a dopiero pajacuj i rób z siebie debila na forum. Bo tracę czas aby sprostować brednie które napiszesz a które są wyssane z palca -.-

Opublikowano

komu płacę nie powinno Cie interesować chyba, że książkę piszesz;) ale skoro jesteś taki ciekawy to nikomu;) Arsob opiekuję się dedykiem wgrywa pliki, konfiguruję dedyka i tyle:)

Ja nie podałem nawet jednego dowodu. Jednak sam wiesz jak to wygląda a piszesz durne posty. Dedyka zabezpieczają chłopaki z Hosteamu i skrypt który im przesłałem a którego autorem był Memek i Ja na bazie wcześniejszych doświadczeń a najbardziej floodu który dostaliśmy na betę Azmala 16Giga floodu (swoją droga to Ciekawe skąd ktoś skołował taką moc). Taki sam w tamtym czasie dostał forgame więc potwierdzą bo przez 4dni nie mogli im odpalić dedyka na hosteamie tak odpłynął :D :P

Wracając do Arsoba to spytaj się najlepiej Go a dopiero pajacuj i rób z siebie debila na forum. Bo tracę czas aby sprostować brednie które napiszesz a które są wyssane z palca -.-

Żeby nie było, że nie odpisuje, bo nie mam co odpisać czy cokolwiek, porozmawiałem sobie z hooltrasem na gg i doszliśmy do wniosku, że nie będziemy przenosić konfliktów między nami na forum, mam nadzieje, że hooltras w jakimś poście zatwierdzi to co tu napisałem. :)
Opublikowano

COś słabo z reklamą.

Dlaczego ten wasz youtuber nie nagra ze jest juz zapowiedź + Nie da filmiku kiedy start serwer :)

Z takim zainteresowaniem jak jest teraz niebędzie zbyt kolorowo max 800 osób na starcie :)

Opublikowano

Zapowiada sie niezle.

Dla mnie liczy sie przede wszystkim dobrze zrobiony serwer a co nejwazniejsze! -

~ STABILNOŚĆ ~ <3 i myślę że u was to znajdę.

PS. Napewno mnie u siebie zobaczycie;) Do zobaczenia na starcie :rolleyes:

Opublikowano

Szykuje się bosko, jeden z najlepszych serwerów jakie do tej pory widziałem. Nie zwalcie tylko sprawy z ratami, bo na wielu nowych serwerach aktualnie większość graczy narzeka na mały exp/drop... Liczę że tutaj tak nie będzie. Kiedy start? <3

P.S Beta dla wszystkich, czy były już zapisy?

Opublikowano

Szykuje się bosko, jeden z najlepszych serwerów jakie do tej pory widziałem. Nie zwalcie tylko sprawy z ratami, bo na wielu nowych serwerach aktualnie większość graczy narzeka na mały exp/drop... Liczę że tutaj tak nie będzie. Kiedy start? <3

P.S Beta dla wszystkich, czy były już zapisy?

Beta dziś dobiegła końca, więc o co kaman ? xD official jutro o godzinie 20:00 :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

jak ze skilami

U npc masz księgę za 300k która znika po przeczytaniu i masz G1, 1 księga - G

Następnie masz taki tęczowy kamyk czy coś, również u NPC wystarczy 1 i masz skill P, cena też 300k, skille wbija się chwile !

Pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...