Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ile wbije max lvl ? tylko prosze nie pisac zalezy od twoich umiejetnosci chodzi mniej wiecej z gory dzieki .

Opublikowano

Zagram ;]

prezka moze uboga bo jest malo pokazane porównując do innych ale mi sie podoba

serwa juz pobieram , takie pytano , client ten sam na starcie serwa co na becie ;] ?

Opublikowano

W ile wbije max lvl ? tylko prosze nie pisac zalezy od twoich umiejetnosci chodzi mniej wiecej z gory dzieki .

ja tam wbiłem w sekunde - GM mode ON i lecim. ;d

Opublikowano

No tylko nic sie nie dowiedziałem...

-jak skile /?

-Kiedy oficjalny st-art?

-Prawdopodobnie w sobotę start

- skile u npc 1 książka skill g i kamyk skill P ( tanie, nie ma z tym problemów) :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

-Prawdopodobnie w sobotę start

- skile u npc 1 książka skill g i kamyk skill P ( tanie, nie ma z tym problemów) :D

Czyli podziękuje :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Hooltras, to będzie coś w stylu Azmala z expem ? taki medium z nutką easy ?

Tak:) Chociaż bardziej easy.

Ciężko określić typ bo serwer z jednej strony jest easy a z drugiem medium:) W każdym bądź razie - dobrze zbalansowany.

Opublikowano

Nie mógłby być start np. w piątek ? :p Wiecie jedna nocka dłużej no lifienia ;p. Ale oczywiscie lepiej żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik :P. Albo start np w sobotę w południe :)

A tak jeśli chodzi o serwer , czy będzie na nim istniała możliwość tzw. bezpiecznego sprzedawania / kupowania kont z postaciamI? :P. Zostało to wprowadzone już na kilku serwerach :) Wiecie zapewne o co chodzi :) Napewno byłaby to fajna opcja przyciągająca graczy na serwer :)

Opublikowano

Nie mógłby być start np. w piątek ? :P Wiecie jedna nocka dłużej no lifienia ;p. Ale oczywiscie lepiej żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik :P. Albo start np w sobotę w południe :)

A tak jeśli chodzi o serwer , czy będzie na nim istniała możliwość tzw. bezpiecznego sprzedawania / kupowania kont z postaciamI? :P. Zostało to wprowadzone już na kilku serwerach :) Wiecie zapewne o co chodzi :) Napewno byłaby to fajna opcja przyciągająca graczy na serwer :)

Handel postacią przemyślimy

Postaramy się ustalić godzinę startu w sobotę, jak najwcześniej. Wstępnie Wam powiem, że koło 16-17 będzie start. Jednak to nie jest pewna informacja.

Opublikowano

Handel postacią przemyślimy

Postaramy się ustalić godzinę startu w sobotę, jak najwcześniej. Wstępnie Wam powiem, że koło 16-17 będzie start. Jednak to nie jest pewna informacja.

Wchodzą tu % do pż ? w bransie i zbrojce ?

i dlaczego prawie wszystkim graczom cofnęło eq ? :D w tym mi

Opublikowano

Jeszcze jeśli można to proponowalbym powiększenie spotów . :) W takich v1 / v2/ Dolina ( Bo ) / m2 :)

Ułatwi to grę :) Albo szybszy resp. Szczególnie jeśli chodzi o mapki v1/v2/ i doline :)

Opublikowano

Serwer mega <3 zagram zagram, nawet oglosze sie ze szukam bufa z ts do pary:) (jesli jestes chetny pisz na pw ) aa ten co mialem zapytac, to pelerynki, da sie je kupic gdzie, bo chyba nie doczytalem :)

Opublikowano

czemu reje OFF :D? chcialem pograc na becie bo niby pisze ''on''

uzupelnilem all pola klikam dalej i wyskakuje błąd " Pole Nazwa Użytkownika jest puste '' a wpisuje ... wpisywalem inne id i tez tak jest

Opublikowano

Mi też zniknęło eq.. Sytuacja była taka , że byłem w M1 Jinno (wczoraj) a dzisiaj się loguje i pusto. + Dodajcie NPC z ZMIANKAMI DO JINNO!

Opublikowano

Kiedy Ci znikło i w jakiej sytuacji.

​Bo jesteś jedyna osobą która zgłasza taki problem.

Jak jedyną osobą :D No ludzi co tu się dzieje xD zniknęło mi całe eq z postaci 150 lvl jak wyłączyłeś GM mode, pobawiłem się chwile po tym, wylogowałem, zalogowałem ponownie i NIC nie było.. no jak to możliwe ? ok, to nic.. potem stwierdziłem, że zagram od nowa szamanem, zrobiłem sobie eq i miałem iść podropić zęby orka ( oczywiście nie dropią w ogóle ! ) potem poszedłem do m1, wyszedłem z gry i wszedłem ponownie za 30 minut, to zniknęła mi ta księga tp i koń -.- i z 2 postaci tej księgi się nie da przełożyć.. pytanie, czemu (?)

Beta jest do testowania serwera, testować się nie da bo znika eq.. ;)

Opublikowano

Kiedy oficcials start?

Prezka 7/10

Server 8/10 ( nie wliczajac znikajacego eq )

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Długie prace przy serwerze...

Seria zapowiadawcza na youtubie...

Ogarnięta administracja... stabilna serwerownia

i przede wszystkim wysoka grywalność powodują, że mogę śmiało polecić

ten serwer. Więc zapraszam na Estius.pl!

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...