Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to chyba żegnam... start jutro 16...

Cześć

Ja tez zegnam bo BS niedozwolony.Pozdro dzieci:)

Bywaj. Widać, że bez BS'a po prostu grać nie potrafisz. :-)

AW: Prezentacja zostanie przeniesiona do publikacji

?

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć

Bywaj. Widać, że bez BS'a po prostu grać nie potrafisz. :-)

AW: Prezentacja zostanie przeniesiona do publikacji

?

Fajnie sobie posty nabijasz.. może bd grał...

Edit: A BETA NADAL ON....

Free 5% ;3

Opublikowano

PODOBNO NIE CHCA ZROBIC O 22:00 BO MALO LUDZI.. I KAZDY MUSI MIEC ROWNE SZANSE...

JUTRO O 16:00 ... PRZESADA........

WGL NIE SLUCHAJA CO CHCA GRACZE NIE ZROBIA ANKIETY. JA NIE GRAM POZDRAWIAM I LICZE NA LAPKI BO KOCHAM BYC POPIERANY <

ZAMIAST ZROBIC ANKIETE CZY 22:00 , CZY 10;00 RANO CZY TA 16;00 TO MAJA WYJEBKE POZDRAWIAM JESZCZE RAZ.

Opublikowano

Witajcie,

Z powodu problemów od nas niezależnych, jesteśmy zmuszeni przesunąć datę oraz godzinę startu serwera Estius.pl na jutro (tj. 10 listopada), na godzinę 16:00. Wystąpił błąd związany z kompatybilnością kilku plików na nowej maszynie, który do jutra zostanie zlikwidowany.

W ramach rekompensaty za to zamieszanie, od razu na starcie zostaną udostępnione Wam bonusy w postaci:

• Happy Hour +10% więcej Smoczych Monet (przez 12 godzin);
  • +50% więcej dropu Yang (przez 12 godzin).

Dodatkowo w pierwszym tygodniu po starcie serwera, zostaną zorganizowane specjalne wydarzenia:

• Event ZUO,
  • Konkurs OX.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za takie zamieszanie i liczymy na spokojne odliczanie do startu,

Wasz Community Manager,

Daronian

Informacja z forum serwera .

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Z jakiego powodu start został przełożony? I nie mówcie, że bs nie legalny -,-

BS nie legalny, u większości osób i tak nie działa, ponoć jest za to ban na IP >..<

PODOBNO NIE CHCA ZROBIC O 22:00 BO MALO LUDZI.. I KAZDY MUSI MIEC ROWNE SZANSE...

JUTRO O 16:00 ... PRZESADA........

WGL NIE SLUCHAJA CO CHCA GRACZE NIE ZROBIA ANKIETY. JA NIE GRAM POZDRAWIAM I LICZE NA LAPKI BO KOCHAM BYC POPIERANY <

ZAMIAST ZROBIC ANKIETE CZY 22:00 , CZY 10;00 RANO CZY TA 16;00 TO MAJA WYJEBKE POZDRAWIAM JESZCZE RAZ.

I tak zagrasz jak większość ludzi, którzy piszą, że nie zagrają..

Edit: Takich rzeczy jeszcze nie było ! Biolog w IS haha xD

Start jutro godzina 16:00!

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Hah ja bym na miejscu administracji poczekał do 11 listopada do godziny 22, albo, jeśli 22 to będzie za późno i wolą wystartować w ciągu dnia to niech zrobią to 12 listopada o godzinie 8 rano - wtedy będą mieli najwięcej graczy.

Wszak po co startować na początku długiego weekendu -.-

Ehh zawiodłem sie, gdybym na poczatku wiedział że będą takie jaja, to zacząłbym grać na innym serwerze...

Opublikowano

Japierdole, cały zasrany dzień czekałem, włączajcie dzisiaj o 22. Jutro nie będę znowu czekał, albo wlączacie dzisiaj o 22, albo miejcie na świadomości że stracicie niejednego gracza....

Opublikowano

Jutro mogloby byc ale nie tak pozno..... np okolo 10:00 ;d

No dokładnie, na pewno nie tak późno... Dzisiaj 22/ew. jutro do 11 max.

Opublikowano

Nie mam pojecia skad administracja moze wiedziec, ze jutro o 16 bedzie wiecej graczy niz dzisiaj o 22? Jutro jest niedziela, rodzinne obiadki, spotkania, kosciol. Jestem przykladem gracza, ktory dzisiaj o 22.00 zagra, a jutro o 16 nie, bo nie bedzie mnie w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...