Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, bardzo mi się podoba i kusi do odwiedzenia, nie doczytałem tylko kiedy start lub beta. Mógłby ktoś mnie poinformować? :)

Beta trwa od wczoraj chyba, nie warto grać teraz bo eq znika..

Start planowany jest w sobotę, godziny po południowe. Tak czy siak polecam, tylko ogarnijcie te znikające EQ !

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Lipny serwer...

nudy będą po 3 dniach gry

w dodatku nie ma systemu zbroi

jak dla mnie lipa serwer w dodatku w teamie jest

Hooltras = bugi

Tak, na pewno nudy będą po 3 dniach gry xD Dobry typ, nawet nie wszedłeś na serwer a już oceniasz, nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz co jest na serwerze, prezka będzie aktualizowana, jak sam wiesz do soboty jeszcze mają czas : )

Bugów nie ma, a jeśli nawet są to ''małe''

PS: nie działa stronka.. takie coś jest.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'da14.domeny.com' is blocked because of many ; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/zielsk01/domains/estius.pl/public_html/core/classes/mysql.class.php on line 30

Nie polaczono z baza

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: for user 'zielsk01'@'localhost' (using password: NIE) in /home/zielsk01/domains/estius.pl/public_html/core/classes/mysql.class.php on line 59

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be in /home/zielsk01/domains/estius.pl/public_html/core/classes/mysql.class.php on line 59

ERROR:

• errorno=1045
  • error=Access for user 'zielsk01'@'localhost' (using password: NIE)
  • query=SELECT value FROM estius_www. WHERE name='download_url'
  • file=/

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'zielsk01'@'localhost' (using password: NIE) in /home/zielsk01/domains/estius.pl/public_html/core/classes/mysql.class.php on line 59

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/zielsk01/domains/estius.pl/public_html/core/classes/mysql.class.php on line 59

ERROR:

• errorno=1045
  • error=Access denied for user 'zielsk01'@'localhost' (using password: NIE)
  • query=SELECT COUNT(*) FROM estius_www. WHERE session_id=''
  • file=/

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To serwer od EG?

Do aseja nic nie mam nawet jak jest to serwer eg ale CaM to już inna sprawa jest śmieciem i zapłaci za swoje.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Strona będzie dostępna dzisiaj. Znikające eq powinno zostać już poprawione. FAZA BETA

@UP

Ja do Ciebie tez nic nie mam ;) Jednak nie mieszaj całego teamu w prywatne sprawy między Tobą a CaMem.

Opublikowano

Niestety nie polecam i nie zagram bo przyrzekłem sobie, że juz nigdy nie zagram na serwerach od ForGówna i EnterGówna ile to juz serwerów mieliście co padały po tygodniu max miesiącu. Ostatni wasz serwer na którym grałem to chyba azmal albo coś jeszcze po nim i żaden wasz serwer juz nie działa, po za tym nawet jak działały to było zero zainteresowania z waszej strony. Może coś się zmieniło ale ja juz niestety kolejnej szansy wam nie dam bo jak dla mnie to stawiacie serwery ewidentnie pod hajs.

Opublikowano

Azmal nie był od entergames:)

EnterGames to nie są serwery robione przez Nas tylko wydawane przez Nas i wspomagane doświadczeniem a co jak co ale doświadczenie mamy wysokie:)

Opublikowano

hmm czy na pewno azmal nie był od entergames:

http://www.mpcforum.pl/topic/989974-zapowiedzazmalpl-pl/

Zero zainteresowania na nim od administracji. Po tygodniu nikt tam prawie nie grał.

Co tam potem jeszcze było miał być gandor czy jakoś tak o którym słuch zaginął i nawet nie wystartował no i potem chyba była Nostidia na której były przekręty i serwer upadł stał też nie długo.

http://www.mpcforum.pl/topic/1067909-vmupadek-nostidlii-odpowiedz-hooltrasa/#entry9206668

Wgl takie macie doświadczenie itp stawiacie serwery juz tyle lat to pochwalcie się który z waszych serwerów stoi do dziś. Albo którym serwerem interesowaliście się dłużej niż tydzień.

Dobra koniec nie mam zamiaru się tu kłócić dla mnie jesteście spaleni a innym życzę powodzenia na serwerze.

Opublikowano

hmm czy na pewno azmal nie był od entergames:

http://www.mpcforum.pl/topic/989974-zapowiedzazmalpl-pl/

Zero zainteresowania na nim od administracji. Po tygodniu nikt tam prawie nie grał.

Co tam potem jeszcze było miał być gandor czy jakoś tak o którym słuch zaginął i nawet nie wystartował no i potem chyba była Nostidia na której były przekręty i serwer upadł stał też nie długo.

http://www.mpcforum.pl/topic/1067909-vmupadek-nostidlii-odpowiedz-hooltrasa/#entry9206668

Wgl takie macie doświadczenie itp stawiacie serwery juz tyle lat to pochwalcie się który z waszych serwerów stoi do dziś. Albo którym serwerem interesowaliście się dłużej niż tydzień.

Dobra koniec nie mam zamiaru się tu kłócić dla mnie jesteście spaleni a innym życzę powodzenia na serwerze.

nexusmt2, invoria

to była reaktywacja azmala ale był bład bazy. Kto grał to wie.

Opublikowano

Nie zagram jedynie co pro macie to system pp ziomeczka i te statystyki ktore i tak kradzione ;D z astiuma pozatym entergajmes to fys jak kazdy wasz server

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Chcialem zagrac ale widze jakie posty ludzie pisza i mnie to juz zniecheca.

Skad truty?

Kiedy start ? w prezke chyba nic o tym nie pisze.

Opublikowano

Chcialem zagrac ale widze jakie posty ludzie pisza i mnie to juz zniecheca.

Skad truty?

Kiedy start ? w prezke chyba nic o tym nie pisze.

truty na pewno z bossów, ripper, beran. czy skąd jeszcze to nie wiem dokładnie.

start w piątek lub sobotę (8.11/9.11.2013)

Opublikowano

POwiem wam że serwer naprawdę opłaca sie grać.

Zapraszam na ten kanał na yt :

http://www.youtube.com/user/DiabloxMetin66

Tutaj admin opowiada o serwerze , sam najwięcej z tych filmików się dowiedziałem. Ogólnie to zajebisty medium/ easy się szykuje. Do startu ogarną wszystko i zabawa na kilka tygodnii a moze nawet miesiecy .

JUż nie mogę sie doczekać wojenek :) Pozdrawiam i powodzenia ;)

Opublikowano

5 osob w prezentacji.Zainteresowanie,powiedzialbym zerowe.Mialem tutaj zagrac lecz gdy zobaczylem EG odechcialo mi sie.Serwera nie polecam.Co z tego,ze administracja jest doswiadczona jak wszystkie ich serwery upadly. Z tym bedzie tak samo.To tylko kwestia czasu...

Edit; Zabq,nie bede ukrywal,ze nie darzylem Cie sympatia aczkolwiek zaimponowales mi pewnym filmikiem na temat pseudo serwerowni.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...