Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Estius

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro będzie na pewno mniej osób bo większość chcę dziś start o 22; )

Ja np; Idę do dziewczyny jutro i nie będę mógł pograć :s

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Czy tylko ja zrezygnowałem z jakiejś przyjemności czekając na 20:00, czyli start servera?

Nie pojechałem do kina ;s

Lubbie grać w metina ale wole posiedziec z laska w niedziele niz przed kompem mulic ;)

True , jutro cały dzień dziewczyna dlatego nie zawitam

Opublikowano

Jutro będzie na pewno mniej osób bo większość chcę dziś start o 22; )

Ja np; Idę do dziewczyny jutro i nie będę mógł pograć :s

Dokladnie sie zgadzam lepiej juz zrobic o 10h a nie o 16 h !! Tylko wez im wytlumcz

95498489371961097919.png

Opublikowano

Witajcie,

Z powodu problemów od nas niezależnych, jesteśmy zmuszeni przesunąć datę oraz godzinę startu serwera Estius.pl na jutro (tj. 10 listopada), na godzinę 16:00. Wystąpił błąd związany z kompatybilnością kilku plików na nowej maszynie, który do jutra zostanie zlikwidowany.

W ramach rekompensaty za to zamieszanie, od razu na starcie zostaną udostępnione Wam bonusy w postaci:

• Happy Hour +10% więcej Smoczych Monet (przez 12 godzin);
  • +50% więcej dropu Yang (przez 12 godzin).

Dodatkowo w pierwszym tygodniu po starcie serwera, zostaną zorganizowane specjalne wydarzenia:

• Event ZUO,
  • Konkurs OX.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za takie zamieszanie i liczymy na spokojne odliczanie do startu,

Wasz Community Manager,

Daronian

Informacja z forum serwera .

Serio ty ? Koleś prześladujesz mnie czy co ???

To w koncu kiedy start ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dołączam się dzisiaj 22, ew. jutro rano 9/10... Dajcie pograć, o 16 ja na pewno nie będę. Raz że idę z kolegami o 15, to potem do kina zasuwam, więc jutro 23 będę. Zgaduję że reszta też ma podobne plany, więc zastanówcie sie kiedy będzie więcej graczy. :]

Opublikowano

Serwer MEGA lecz administracja nie piszę o której start , 16 to trochę późno akurat pora obiadowa , spotkania ze znajomymi , dziewczyną .

Moglibyście zrobić koło 10 start , to byłoby najlepsze rozwiązanie dla obu stron ( Administracji & Graczy )

Pozdrawiam :)

PS: Chyba że dziś 22;00 start , bym się nie obraził :D

Opublikowano

Serwer MEGA lecz administracja nie piszę o której start , 16 to trochę późno akurat pora obiadowa , spotkania ze znajomymi , dziewczyną .

Moglibyście zrobić koło 10 start , to byłoby najlepsze rozwiązanie dla obu stron ( Administracji & Graczy )

Pozdrawiam :)

PS: Chyba że dziś 22;00 start , bym się nie obraził :D

Oprócz Ciebie uważa tak 3/4 wszystkich graczy, ale powiedz to administracji która i tak trzyma się swojej wersji.

Opublikowano

Start został przesunięty na 16:00 na dzień dzisiejszy, a Wy już się spinacie. Spokojnie! Czekamy cierpliwie i na*ierdalamy na starcie, nie ma lipy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...