Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START - 06.12.2013 - 19:00] [1.7.2 + NOWE BLOKI] SOPHER PRISON | PRISON + RP - UNIKALNY SERWER | SZCZEGÓŁOWA PREZENTACJA | ŚWIĄTECZNE EVENTY

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejście dla beta testerów jest przełożone z godziny 18:00 na godzinę 16:00 i będzie trwać 26 godzin :-)
Lista beta testerów dostępna na:

sopherprison.pl/beta

Zalecamy także pobranie paczki zasobów przed rozpoczęciem gry:

sopherprison.pl/paczka

Skan paczki zasobów:

https://www.virustotal.com/pl/file/28fe5fb6c5bba21f790f9e451f71154c6177b267090f5eeb9015e538465595c2/analysis/1385826624/
Opublikowano

Widze że tym serwerem interesuje się stara paczka z SW :P mam nadzieje że serwer wypali i będzie mi się na nim na prawdę miło grało. Myślę że atmosfera na tym oto serwerze będzie w prost cudowna żadnych spin (+ wyjątki xD) no to pozostaje mi tylko czekać. Szkoda że nie zainteresowałem się tym serwerem wcześniej na pewno bym poszedł na BT :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

Planujemy także zrobić drugie beta testy, lecz tym razem otwarte dla każdego. Może w środe/ czwartek, a w piątek start :-)

Dziękujemy wszystkim beta testerom za wielką pomoc w zgłaszaniu błędów <3

Opublikowano

Refresh.

Poprawiamy wszystkie błędy, które były na serwerze i wykryli je beta testerzy. Możecie się spodziewać otwartych beta testów w dniu środa/ czwartek, aby jeszcze wszystko sprawdzić przed oficjalnym startem :-)

Jakieś propozycje?

Opublikowano

@UP

Możliwe, że uda nam się zrobić do jutra/ czwartku większość funkcji serwera to otworzymy beta testy na kilka godzin :-)

Opublikowano

@Up

Powodu do smutku nie ma (bez obrazy Sopher). Testerzy znają mapę na pamięć i znaleźli kilka bugów, więc nie ma co "płakać". Wystarczy szykować zapasy na piątek, na "nockę".

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@Up

Powodu do smutku nie ma (bez obrazy Sopher). Testerzy znają mapę na pamięć i znaleźli kilka bugów, więc nie ma co "płakać". Wystarczy szykować zapasy na piątek, na "nockę".

W dodatku będzie możliwość oglądania live z startu serwera u vojtaza. Wpierw zrobi kwadratową masakrę, a potem sopher prisona :-)

Możliwe też, że dostaniecie przed startem poradnik od dealera dotyczący tworzenia postaci.

Tylko 4 sektory? Pewnie na sektorb będzie trzeba kopać miesiącami..

Po prezentacji serwera mogłeś zauważyć, że połączyliśmy typ serwera prisona z typem role play. Większa ilość sektorów nie ma sensu, bo więzienie i tak jest już wystarczająco duże. Kopać nie będziesz musiał cały czas, bo możesz zdobyć walutę serwerową haldując, wykonując zadania, broniąc więzienia przed atakami "zarażonych" (zombie) lub po prostu zabijając innych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...