Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START - 06.12.2013 - 19:00] [1.7.2 + NOWE BLOKI] SOPHER PRISON | PRISON + RP - UNIKALNY SERWER | SZCZEGÓŁOWA PREZENTACJA | ŚWIĄTECZNE EVENTY

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narkotyki:

h9r1hy.jpg

Słaba jakość jest spowodowana przez hosting screeshu.

Niektóre działania:

#	heroina - dye_powder_black @@@ HASTE 
#	kokaina - dye_powder_brown @@@ STRENGHT
#	nasenne - dye_powder_cyan @@@ NIGHT VISION
#	metadon - dye_powder_gray @@@ SPEED
#	SopherVodka -  - dye_powder_green @@@ JUMP BOOST
#	ketamina - dye_powder_light_blue @@@ POISON
#	benzodiazepiny - dye_powder_lime @@@ WEAKNESS
#	amfetamina - dye_powder_magneta @@@ INVISIBILITY
#	tabaka - dye_powder_orange @@@ SLOWNESS
#	buprenorfina - dye_powder_pink @@@ FIRE RESISTANCE
#	marihuana - dye_powder_purple @@@ REGENERATION
#	4-MTA - dye_powder_red @@@ HEAL PLAYER
#	LSD -  - dye_powder_silver @@@ WATER BREATHING
#	metylofenidar -  - dye_powder_yellow @@@ BLINDNESS
  • Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To,co zrobiłeś,to w czym? To jakiś mod/plugin? Na pewno zagram.:D

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Serwer na pewno będzie bardzo fajny i dopracowany. Mam jednak pytanie - trochę dziwne... Sopher. ty czasem nie grałeś w mc na serwie ze mną z nickiem MrSopher? Masz bardzo podobny nick i być może dlatego cb pomyliłem jak możesz to napisz czy to ty czy to nie ty(zakręcone ale chyba wiesz o co mi chodzi) :)

Jeżeli pomyłka to sry ale pomyślałem że z ciekawości zapytam.

Jestem ciekaw wyglądu miasta :)

Opublikowano

Ehh, znowu ucieczki z więzienia. Mam nadzieję że ten będzie unikalny...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Czy jest jakiś minimalny wiek zostania klawiszem?

Zapewne będą jakieś określone wymagania na klawisza (guarda), ale póki co to jest jeszcze nieokreślone.

Opublikowano

Zróbcie żeby głównym zajęciem niebyło kopanie w kopalni. Dodajcie Parkoury, Prace i inne sposoby zarabiania. I AdminShop, bo tego na Jailach brakuje.

Opublikowano

@UP

Mamy już przygotowany system zarabiania. Jest on dopracowany i już nic tam nie będziemy zmieniać.

Co do parkourów to nie zostaną one dodane bezpośrednio "do" serwera, lecz możliwe, że będą organizowane eventy takiego typu, bo większość jest już przygotowana.

Wkrótce nowe informacje na temat postępów serwera :-)

Opublikowano

@UP

Tak, rudy będą kopane normalnie w kontenerach :-)

Macie jakieś propozycje? Powoli kończymy pracę nad mapą, pozostało jedynie dokończyć budynek do obróbki drewna - tam będziecie mogli wydobywać drewno.

Pewnie jest kilka prac wykończeniowych w więzieniu i zostało napisać kilka pluginów.

Przewidujemy zamknięte beta testy pod koniec listopada, możliwe, że serwer wystartuje 6 grudnia :v

Opublikowano

Ja uważam , że lepiej ze stona ponieważ dacie jakiś sektor z diaxami i każdy będzie miał itemy np na pvp lub kilof itp. Dajcie bardzo trudna rozrywkę do granie i nie róbcie czegoś takiego , że tylko kopiesz kopiesz i kopiesz bo to jest bardzo nudne oczywiście wiem , że będzie trzeba kopać ale bez przesady. Zróbcie jakieś cele i zróbcie ,że za dużo pieniędzy można sobie coś kopić np jakąś przytulną ładną cenę . Wasze inne serwery są bardzo dobre mam nadzieję , że ten też taki będzie :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...