Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START - 06.12.2013 - 19:00] [1.7.2 + NOWE BLOKI] SOPHER PRISON | PRISON + RP - UNIKALNY SERWER | SZCZEGÓŁOWA PREZENTACJA | ŚWIĄTECZNE EVENTY

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP
Beta testerzy mogą wchodzić od godziny 18:00.
Więcej tutaj:

sopherprison.pl/beta

@EDIT

Niestety wejście dla beta testerów zostaje przełożone na jutro (30-11-2013, godzina 18:00) i będzie trwać do 01-12-2013 (godzina 18:00). Musieliśmy podjąć taką decyzję, ponieważ mamy problemy z pełnym zabezpieczeniem serwera. Musicie poczekać. Zapewniamy, że będzie warto :-)

Opublikowano

No cóż. Szczęście w nieszczęściu... Trzeba poczekać na testy do jutra... Wspominałeś coś o nagrodach dla testerów. Na jakiej zasadzie to będzie? Jakieś przedmioty pomagające w grze?

=====================================================================================================

Chętne osoby, które dostały się na Betę, chętne do wspólnej gry, proszę o napisanie na GG: 46916657

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@2UP

Po pierwsze to stawiamy na realizm i z pewnością nie będą to takie przedmioty jakie wymieniłeś. Bronie będzie można zdobyć tylko z miasta (skrzynie, potwory, zadania) lub od strażników, którzy nie tak łatwo oddadzą swój ekwipunek.

Po drugie, na serwerze nie będzie możliwości enchantowania.

Opublikowano

Ehh, a tak się cieszyłem, że to dzisiaj pierwszy raz w życiu będę beta testerem, a tu taki klops... No cóż szczęście, że tylko do jutra. :)

Opublikowano

@Up

Nie napisał "przydatnych". Osobiście nie oczekuje takich rzeczy jak napisałeś. Wolę się skupić na dobrej zabawie.

A ja nie napisałem przydatnych w zdaniu twierdzącym :D. To był sarkazm.

@2UP

Po pierwsze to stawiamy na realizm i z pewnością nie będą to takie przedmioty jakie wymieniłeś. Bronie będzie można zdobyć tylko z miasta (skrzynie, potwory, zadania) lub od strażników, którzy nie tak łatwo oddadzą swój ekwipunek.

Po drugie, na serwerze nie będzie możliwości enchantowania.

Sopher, żartowałem. Nie wiem czy chciałbym kończyć grę już na początku :D

Opublikowano

Szkoda, że jutro dopiero o 18.00 się to zacznie, nie idzie tego zacząć lekko szybciej ze względu na weekend? ;).

Wszystko zależy od tego jak szybko naprawimy kilka znaczących błędów :-) Możliwe nawet, że wcześniej otworzymy serwer i na dłużej.

Opublikowano

@Up

Nie powinno. Widać że Sopher się stara. Wszystko chce mieć "dopięte na ostatni guzik". Świadczy to o przesunięciu Bety na dzień dzisiejszy. Trochę pracuje nad ów serwerem. Przekonamy się gdy serwer oficjalnie wystartuje

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...