Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[START - 06.12.2013 - 19:00] [1.7.2 + NOWE BLOKI] SOPHER PRISON | PRISON + RP - UNIKALNY SERWER | SZCZEGÓŁOWA PREZENTACJA | ŚWIĄTECZNE EVENTY

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

1386493569-U1028798.png

Lista eventów zostanie podana już niedługo :-)

Błąd w prezentacji: Beta Testy są w dniach 30 Listopada do 1 Grudnia. Dzisiaj to poprawie :-)

2663007196.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem czy to możliwe, ale proponuję dodać alkohol - mozna nachlac sie aż do śmierci, narkotyki - daje efekt nudności na jakiś czas, papierosy - zabiera iles zycia, np. 2 za jednym papierosem.

Opublikowano

Alkohol był w planach od dawna i jest już na wykończeniu. Papierosy myślę, że dodamy : )

Jeszcze jakieś propozycje?

Opublikowano

Serwer na 100% bedzie EPIC! wiem bo gram na twoim SkyBlocku ;) Co do pomysłów to możesz dodać skrypt/plugin na krew, oraz że spadnięcie z więcej niż 5 kratek połamie ci nogi i np. na 5 min dostaniesz wtedy slowa :)

Opublikowano

Cukier jak się naciśnie prawym to efekt: "jesteś na haju" rozmycie speed i siła na 2 min. Jak się będzie więcej brało to "Uzależnienie" które będzie w zależności od jego stopnia np. Stopień I - Głód na 2 minuty Stopień 2 - Głód i osłabienie na 2 minuty itd. Będzie można się z tego wyleczyć drogimi tabletkami.

Opublikowano

Skypt na alkohol moge wam podesłać,a co do serwera z chęcią pogram.

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

@UP

Nie potrzebujemy skryptów, ze względu na to, że serwer będzie miał tylko 2/3 skrypty, a reszta to pluginy : >

Dziękujemy za wsparcie. Proszę także o nie spamowanie mi na PW. Nie, nie możecie pomóc.

Opublikowano

pomysł do narkotykow w zaleznosci maryska np nausea I strenght I amfetamina nausea III strenght III :P

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Prochy - Cukier. Daje Efekt Na Początku Szybkości, wysokiego skoku, Siły a po kilku sekundach nudności, Osłabienie i spowolnienie.

Opublikowano

@2UP

Tak.

@UP

Wkrótce, pewnie pod koniec miesiąca lub na początku grudnia : )

Jeszcze możesz liczyć na bete :3

Opublikowano

Super !

Grałem na jail,u sheo był dobry!

może ten bedzie lepszy?

czekam na otwarcie!

POWODZENIA!

Opublikowano

Sopher - możesz dodać marihuanę i efekt po niej, to spowolnienie, ale większa siła ( coś jak potek siły ).

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...