Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy mógł by ktoś wstawić tu plik data.002 ponieważ gdy instaluje to wyskakuje mi błąd związany z tym plikiem i po zainstalowaniu gra włącza mi się około 25 min i wywala mnie do pulpitu :P

Dankan6_eune_102_1_text.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem xD Uzywam bota ale do innej gry niz rappelz i wyskakuje mi blad ze mam speed hacka jak to mozna ominac prosze pomocy

Pomyliłeś działy Ziomuś.//camasutra

Opublikowano

pisz to w tym dziale ktory jest przeznaczony do tej gry z kad my mamy widziec oco chodzi z jakas inna gra

Nie umiesz czytać?? uzywam Sbota do "Silkroad" jak mam go włączonego to w rappelz wyskakuje mi blad ze uzywam programu "Speed Hack" jak to ominąć ??? :unsure:

Opublikowano

bo nieodpala sie dwuch innych gier naraz ( szczegolnie jak na jednej uzywasz bota bo drugi gameguard moze to wykryc )

Opublikowano

Możesz pobawić się w...

-emulatory napędów optycznych

-wirtualne dyski

Skorzystaj z programów Virtual PC / Virtualbox / Vmware 6.5

Choć nie daje gwarancji że ci się uda.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na początku gry gdzieś 11+ dostajesz karte musisz zabić odpowiedniego potworka który pisze na tej karcie następnie użyć skilla [nie pamiętam nazwy] i będziesz miał go w karcie zresztą masz samouczka .....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam wszystkie dobre sterowniki do karty graficznej,directx 9.0c... klient pobrany i spatchowany wczoraj... wyskakuje mi że połączenie zostało zerwane... po 2-6 minutach gry... neta mam 7,2 mb pobiera 280kb/s

Opublikowano

Ciagle wyskakuje...

@E - mam laptopa xp profsionall sp 2 framework 4.0

zmienialem rozdzielczosc itp ale to nic nie dalo...

-Postać kiedy ma lognąć najpierw stoi, widać jeszcze kto pisze na czacie i kto biega przez 15sek... potem jeszcze z 15sek poczekac i komunikat wyskauje... "Polaczenie z serwerem zostalo zerwane"

Jesli wlacze "SFrame.exe" to wyskakuje error :err code[150]:Nie można odnaleźć pliku GameGuard, lub plik został zmieniony.

Opublikowano

to niechodzi o ip ale to moze byc wina tego internetu u kuzyna na blueconnect tez mialem ciagle dc wiec niestety niewiem czy moge Ci pomoc ( sproboj napisac na helpdesku do MG moze oni cos poradza )

Opublikowano

Napisałem na forum rappelz, może ktoś pomoże... jak coś to dam tutaj edita.

@Edit - grałem od rana półtorej godziny bez błędu, teraz właśnie ten błąd wyskoczył kiedy chciałem przeczytać kartę umiejętności.

Często ten lag występuje kiedy robię coś z ekwipunkiem (najczęściej z Ornito)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na jaki serwerze grasz? Bo na cerberze to ludzi poje... i ceny sa wysokie za takiego bj to 160kk++

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Up:

Wchodzisz na:

http://rappelz.pl/

logujesz się i po prawo na dole masz napis: ,,Sklep Rappelz" na różowym/fioletowym tle.. Nad ankietą..

Nothing to do here.

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Chciałbym sobie zagrać na prywatnym serwerze rappelz'a Opiekunem Zwierząt. I oto moje pytanie:

Czym będę zadawał większe obrażenia:

- 2h buława i pety fizyczne

czy

- 2h laska i pety magiczne

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

atak magiczny zawsze jest wiekszy od ataku fizycznego wiec to mowi samo za siebie jednak z atakiem magicznym masz wieksza szanse na deda w czasie solowania w lochu bo masz mniej hp

Opublikowano

Większe dmg:

- 2h laska i pety magiczne

Ale moim zdaniem lepsze:

-2h buława i pety fizyczne

Skille to nie wszystko..

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...