Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pewien problem mianowicie gdy klikam start wszystko pięknie ładnie a jak wyskakuje okienko z logowaniem z 3 sekundy jest a później wywala z gry i żadnego błędu nie pokazuje tylko pulpit itp.

próbowałem reinstala proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ,mam 40 lvl postaci i 30 PozP(hodowca). Peta mam na 40 lvl i moje pytanie brzmi ,dlaczego petowi nie idzie exp ?. biłem razem z nim i oddzielnie ,na mobach 35-39lvl i nic. Może musze mieć 40 PozP?? Proszę o pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

waszkisz Aby twój pet dostawał EXP musisz mieć wyższy lvl od niego ;)

Wbijesz 41 lvl to i on wbije 41 :)

. . .

Opublikowano

No to kaplica... :(

A to sie tak patchuje za kazdym razem jak sie wlacza gre ????

Nie, przynajmniej ja tak nie mam, raz sie updatuje gre i koniec chyba ze wprowadza kolejny jakis update a tak to nic juz updatowac nie trzeba.

15097.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.Otóż pobrałem grę Rappelz z oficjalnej strony ów gry.Ok,wszystko ładnie...Odpalam instalke instaluje się do pewnego stopnia do bodajże pliku o nazwie "Data 5" i Error mianowicie:"Wystąpił błąd podczas próby odczytu pliku źródłowego.Plik źródłowy jest uszkodzony" i mam 3 opcje 'Przerwij','Ponów próbę','Ignoruj' i tak robi się z każdym kolejnym plikiem...Z tego co widziałem to fajna gra i z chęcią bym w nią pograł,więc proszę o szybką pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To samo miałem z US, musiałem pobrać ponownie instalkę, z tego co pamiętam to użyłem inny Mirror - oficjalny i udało się za 2 razem.

. . .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wyskakuje mi bład "Can't connect to index server" i nie moge nawet włączyć strony Rappelz co robić prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

działa wam rappelz teraz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Mam pytanie zapomniałem hasła do konta poprosiłem żeby mi przymomnieli hasło wysłali mi e-mail mam poczte w onet i już drugi dzień nie przyszło pliss o pomoc

pc_Sgt.Furman.png
Opublikowano

Mam pytanie zapomniałem hasła do konta poprosiłem żeby mi przymomnieli hasło wysłali mi e-mail mam poczte w onet i już drugi dzień nie przyszło pliss o pomoc

jak ci doszedł na tą pocztę link aktywacyjny to musisz tylko poczekac i nie ma innej rady,ew.sprobuj jeszcze raz wyslac.poczekaj kilka dni.jak dalej nie przyjdzie to support

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka,

Mam problem, po wlaczeniu launchera gry, wszystko ok. Loguje sie i przy wybieraniu serwera zacina mi sie gra i chwile po tym komputer... ;[

Mam Windowsa Viste Home Basic 32bit'y ;] Prosze o szybka odpowiedz... +/- dla tego kto mi dobrze odpowie :!

andrewek.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie. Mam 2 pety, jednego na normalnie (dbam o niego i staram się żeby nie umarł w walce), a drugiego chciałem zrobić i sprzedać (kurczaka) lecz w walce mi on umarł i gdy go wołam to leży nieżywy ;/ proszę o pomoc czy da się go ożywić? :(

Specjalista
Opublikowano

Oczywiście,że da:

Aby wskrzesić zwierzaka mam 3 opcje:

1.Użyć zwoju wskrzeszenia <--- Zwierzakowi nie zwróci się doświadczenie

2.Czar wskrzeszania <--- Zwierzakowi zwróci się troszkę doświadczenia

3.Księga wskrzeszenia bestii <--- Dostępna w sklepie rappelz ( czyli za realne pieniądze )

qes.png
Opublikowano

To tak.. wiec mam taki problem.. gdyz kiedy zaczyna mi sie aktualizowac Rappelz zacina mi sie w pewnym momencie np 2% i dalej juz nie idzie... nie wiem co zrobic.. !!! HELP <_<

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z instalacja mam windows 7 32 bit, uruchamiam ze zgodnością Xp sp3 jako administrator i nic pojawia mi sie ten prostakat z napisem www.gpotato.eu i tyle czekałem z 15 min i nie wiem co robic porszę o pomoc Sprzęt mam dobry internet tez dobry PROSZĘ O POMOC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanko, gdzie znajdę mapę lub mapy ze wszystkimi potworami gdzie się znajdują, w którym miejscu itp. ?

Szukam w googlach lecz nie umiem znaleźć ... <_<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie itemy są tańsze, możesz kupić sobie lydiana, dadatkowe buffy trwające 30minut, tanie teleporty do kazdego miejsca 0-10k.

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...