Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sygnaturze chcesz go mieć?

O ile mi wiadomo to na forum są blokady. Możesz zapisać plik na komputerze a z komputera na

imageshack.us

Być zajebistym...

Opublikowano

noniestety robie tak jak napisales ale nie wychodzi

baner jest ale bardzo maly i w dodatku po kliknieciu nie przechodzi do strony rappelz tylko to strony na ktorej hostowalem grafike

Opublikowano

może wziąłeś nie ten link z imageshack.

napisz wszystko co robisz po kolei.

Być zajebistym...

Opublikowano

1 kopiuje baner do painta

2 zapisuje obraz na dysku

3 wklejam do imageshack

4 kopiuje link

5wklejam do sygnatury

jesli cos zle to napisz

Opublikowano

kopiuje baner do painta czyli?

weź prawym przyciskiem na ten baner i zapisz obraz na dysku.

Być zajebistym...

Opublikowano

ok zapisalem obraz na dysku wklejilem do imageshacka i wstawilem link tutaj w ... lecz to tylko obrazek nie da sie kliknac w niego

Opublikowano

[url="LINK DO STRONY GDZIE MA CIĘ PRZEKIEROWAĆ"][img=LINK DO OBRAZKA][/url]

Jeśli pomogłem daj + xD

zawsze się przyda : >

Być zajebistym...

Opublikowano

O ile dobrze zrozumiałem to się zadaje pyt. na temat gry, tak? jeśli tak to mam jedno:

Otóż w poradniku (jest przyklejony rowniez) "jak zarobic kase [tut]" kolega pisze o farmieniu "Na low lvlach farmić można na polach Laksy. Wyfarmić można kilka typów kart petów." - Co to są Laksy? Bo gram na polskim serverze i tam raczej nie ma takiego określenia nawet jakbym szukał,a szczerze powiem, ze mam problemy "letkie" z pieniedzmi :P

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

jak dobrze zrozumiałem nie wiesz gdzie są Laksy jeżeli tak to wejdź i powinno być napisane na nim ,,Pola Laksy'' . Albo jak byś nie wiedział bądź nie znalazł jak się tam dostać podejdź do teleportera jakiegoś i tam powinna być opcja która przenosi cie bezpośrednio do tego miejsca.

Opublikowano

Aha dzięki, własnie o to chodziło, bo tam podobno mozna wydropic "nawet kilka petów", więc opłaca się zobaczyć co to :P

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

siema, mam pytanie, gralem w metka2 ale tam za duzo trzeba inwestowac w IS zeby cos osiagnac, a jak jest w Rappelz? Bo nie wiem ile w tym prawdy, ale w rappelz podobno nawet aby miec srodek lokomocji (cos jak kon w metinie :P) trzeba ruszyc portfelem... to prawda? I jak sie ma reszta spraw w porownaniu do metina2, chodzi mi o wykladanie prywatnych pieniedzy.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

W rappelz najlepiej zacząć inwestować tak od +28 lvl wtedy moim zdaniem jest to opłacalne a te konie jak to nazwałeś zwią się wierzchowce można je nabyć u npc w mieście adeptów nie są aż tak drogie kosztują chyba 1200k albo 1800k coś . istnieje również coś szybszego niż wierzchowiec zwie się on chyba lydian czy jakoś tak i on jest płatny możesz kupić go w sklepie rappelz bądź też kupić bilet do ukrytej wioski.

Opublikowano

Na jakim lvl Pantera ewoluuje w 2 poziom a potem w 3?

A i gdzie są te Pola Laksy W jakim mieście u jakiej rasy (bo chyba każda rasa zaczyna gdzie indziej)

Opublikowano

Pantera ewoluuje na 50lvl a później chyba na 80 coś kolo tego..A laksy są w mieście Adeptów takm gdzie zaczołeś grę znajdziesz ja na mapie.

Opublikowano

Aha Dzięki + masz i jeszcze 1 pytanie czy szybko się wbija 50 lvl ?? a Te Laksy to gdzie dokładniej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cze all.Mam pytanie chcem sie zarejerstrowac na RappelzPL i przy Rejerstracji gdy juz skoncze wyskakuje Error.Bardzo prosilbym o odpowiedz na moje pytanie.....Dlaczego tak jest????

Daje +

Opublikowano

@UP na tej stronie rejestruje się na RappelzUS.

Nie działa wam reje ?????

To to samo co mi. Ale......

ID:------

Haslo:-------

E-Mail: TO TU JEST BŁĄD

Macie pewnie e-maile na np. wp.pl czy onet.pl ! TO ZLE !

E-mail polecam zrobic na gmail.com. Poniewaz jest to hosting COM.

Wtedy zawsze zadziala.

Niektórym dziala na polskim hostingu ale to tylko dlatego że IP Orginalnego Rappelz Akceptuje ich IP oraz IP ich hostingu.

@EDIT Mam jeszcze jedno rozwiązanie ! Pewnie przy zakładaniu konta Wytepuje wam z tylu ERROR i zacina się zakladanie konta.

W tej samej chwili wogole to wylaczacie. Wchodzicie na e-mail podany w rejerstracji. I macie link aktywacyjny. Odpowiadacie na pytania i KONTO DZIALA !!!

Jesli pomoglem dajcie 5 lub +.

Pozdrawiam

Ja zrobilem juz z 50 kont bez proiblemu na Gmail.com ( jest to polska strona poprostu ma hosting ,, COM " )

Opublikowano

witam mam pytanko gdzie mogę znaleźć pandy plis odpowiedzcie

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...