Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiana serwera DNS i dlatego patcher nie działa. Tymczasowe obejście:

http://www.speedyshare.com/BdBHx/patch.7z
https://www.virustotal.com/pl/file/578d306f23b93b85b2e0f4170ac67ad5445cf090943aae6a424e2cd9ea5af511/analysis/1381562366/
U niektórych patcher działa, bo subdomeny mają zapisane w komputerze, a u innych nie ma i nie wyszukuje hosta.
Opublikowano

Tak ogólnie to Veygr powinniście wy zrobić obejście z tego metin2client.bin bo nie każdy bd wiedział o co chodzi a tak to w tej paczce by miał już wszystko :) Trzeba was uczyć ? czy wy jesteście naprawde tacy tępi ?

Opublikowano

Tak ogólnie to Veygr powinniście wy zrobić obejście z tego metin2client.bin bo nie każdy bd wiedział o co chodzi a tak to w tej paczce by miał już wszystko :) Trzeba was uczyć ? czy wy jesteście naprawde tacy tępi ?

w tej paczce jest obejście.... "tępaku"

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Mi tam jakas godzinke temu ladnie spaczowalo do konca

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Człowieku zajrzyj do paczki. Potem mój mastermindzie używaj opcji "Napisz"

64562221938.png

Opublikowano

Zmiana serwera DNS i dlatego patcher nie działa. Tymczasowe obejście:

http://www.speedyshare.com/BdBHx/patch.7z
https://www.virustotal.com/pl/file/578d306f23b93b85b2e0f4170ac67ad5445cf090943aae6a424e2cd9ea5af511/analysis/1381562366/
U niektórych patcher działa, bo subdomeny mają zapisane w komputerze, a u innych nie ma i nie wyszukuje hosta.

Przez te obejscie wywala calkowicie metka na ladowaniu

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Pograłem dosyć troche na serwerze i mogę wam go polecić :) Bardzo fajny serwerek :P Drop yang , exp , drop Wszystko leci przyjemnie :) Nie za łatwo nie za trudno . Ceny NPC odpowiednio dobrane pod drop yang :P

GM- Będą SM-y Rozdawane za GamePlay'e ?

Opublikowano

Ok poddaje się, teraz gra się uruchamia ale poza interface nic się nie ładuje.

5xcl.jpg

Strasznie problematyczny klient. Miłej gry życzę

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Do 12 postaramy się uruchomić stronę na innym serwerze i wtedy już nie powinno być problemów z patcherem itp.

Opublikowano

"Rozpakowywanie Pliku Nie powiodło Sie!

Nie Mozna Otworzyc żądania (URL/metin2torrent.config.xml kod błędu 12031

Otworzenie Zwewnetrznej konfiguracji Było Nie mozliwe."

Taki Bład Mi Pisze... Prosze O Naprawienie tego

Opublikowano

Kilka postów wyżej jest obejście do patchera.

Bronie kupujesz w Pahit. Pierścień tp -> miasta -> miasta -> pahit

Opublikowano

Tą paczkę trzeba rozpakować i dopiero wrzucić do clienta. W niej jest plik exe, przez który trzeba włączyć grę.

Opublikowano

Reaktywacja starego teodena, gorąco polecam ;d. Ale z tego co pamiętam, to był niedopracowany drop redek. >.< Mam nadzieję, że tutaj zrobiliście wszystko idealnie. ;)

@

Ile osob on-line w godz. szczytu? ;d

Opublikowano

Reaktywacja starego teodena, gorąco polecam ;d. Ale z tego co pamiętam, to był niedopracowany drop redek. >.< Mam nadzieję, że tutaj zrobiliście wszystko idealnie. ;)

@

Ile osob on-line w godz. szczytu? ;d

byłem grałem pustki w m1 - może expią nie wiem ale mało ludzi na wołaj również się udziela .

9744614511434431437261.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...