Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten patcher jest powalony.

Dzis patchowal mi to samo co wczoraj, po czym wlaczylem clienta. Zaraz wlaczam go drugi raz i podkreslam nie sprawdza tylko pobiera znowu to samo po czym pokazuje sie blad, ze nie powiodlo sie pobieranie devil.dll..Jeszcze wczoraj moglem, grac na 2 klienty a dzis juz cos nie idzie.

Opublikowano

Co jest ? Sciagam klienta z mega spaczowal sie i kaspersky usuwa mi python22.dll bo ma trojana. Potem cala instalka do kosza razem z klientem bo nie da sie jej uruchomic. Sciagam juz 4 raz klienta !

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Administracja trochę nie ogarnia :) Kolega pisząc do nich o tym że po zrobieniu misji na wierzchowca nie znika ona lecz znowu ją może zrobić dostaje wiadomość że to jest celowe bo można na tym zarobić yang. A i robiąc dt zwykłe z 1 piętra tepa na 4, a prywatne dt nie działa tzn tepa nas do normalnego dt :)

Opublikowano

Przygody Teoden czas zacząć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak będzie zbugowane jak Teoden :) Zobaczycie, później zrobią 14 dniową przerwe techniczną jak na Teodenie włączą na tydzień i OFF forever :(

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Co jest z serverem działa ? na stronie jakiś błąd , jeżeli mozna prosić to poproszę o TS''a serverowego .

da mi ktos tsa serva i ile osob jest na servie?

TS3: ts.alistria.eu

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Administracja trochę nie ogarnia :) Kolega pisząc do nich o tym że po zrobieniu misji na wierzchowca nie znika ona lecz znowu ją może zrobić dostaje wiadomość że to jest celowe bo można na tym zarobić yang. A i robiąc dt zwykłe z 1 piętra tepa na 4, a prywatne dt nie działa tzn tepa nas do normalnego dt :)

Czytaj Veygr

Opublikowano

Z wierzchowcami tak miało być, ale teraz zostało to zmienione, bo już n-ty raz o tym się pisze.

W normalnym DT tak przenosi, bo wchodząc na priv wrzuca do normalnego.

Opublikowano

Nie działa wam rejestracja na forum.

Przy rejestracji przy przepisaniu kodu z obrazka: "gd is not enabled please contact an administrator".

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...