Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powie mi ktoś do cholery jak mam naprawić dwa błędy ??

1. MÓJ BŁĄD

tj30on.jpg

2. BŁĄD KOLEŻANKI ... >>> NA TYM MI ZALEŻY BO JA SOBIE PORADZĘ A ONA NIE BARDZO OGARNIA I WGL.

s9v9ht.jpg

xx

Powinno rozwiązać obydwa problemy.

64562221938.png

Opublikowano

Zawitałem na serwerze, bugów tak owych nie ma, exp średni jak na serwer medium, syf z pla leci podczas expienia, % dropniętego yang mały, 6kk do 35lv. Gdzie 200 zmianek kosztuje 4kk. O chu*a marmurów podczas expienia, na orkach itp. Niestety całą zabawe psuje hs pro który wywołuje dziwne "lagi" długie ładowanie klienta, problemy z łączem. Może to u mnie ale nie sądze bo gadałem z dziewczyną i ma lagi, a skype wariuje podczas gry. Powiekszona czcionka wygląda słabo, a głównie nie gram na serwerze ze względu na blokade bs'a. Nikt już bonów ręcznie nie robi, nie jesteśmy zza czasów starych privów. Administracja miła, i ogarnięta, powodzenia dalej.

Opublikowano

powie mi ktoś do cholery jak mam naprawić dwa błędy ??

1. MÓJ BŁĄD

tj30on.jpg

2. BŁĄD KOLEŻANKI ... >>> NA TYM MI ZALEŻY BO JA SOBIE PORADZĘ A ONA NIE BARDZO OGARNIA I WGL.

s9v9ht.jpg

Ja sobie normalnie grałem aż wyłączyłem gre i chciałem ją włączyć spowrotem pojawił mi się twój błą. A co do błędu koleżanki może wysłanie jej tego pliku pomorze?

Ja teraz robie reinstal i dam edita.

Opublikowano

Dobra dlaczego nie można patchera uruchomić ?!

"Nie mozna otworzytc zadania pobrania (URL/metin2torrent.config.xml kod bledu 12007..." hmm ?

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Jeszcze raz mi to napiszesz szlak mnie trafi, prosze nie pisz mi ze wylaczyc antywirusa itp, nadal ten błąd wystepuje

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...