Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wreszcie serwer godny uwagi <33 !

Zero lagów ! nic ! bugów także ! wtf!?

male problemy ze stroną ale wszystko wraca do normy !

Zapraszam i polecam !!!!!!!

Niesamowita atmosfera i klimat na serwerze ! <3

Opublikowano

nie mam pojęcia co do czcionki,
ale jeśli ktoś z administracji znajdzie
czas to da ci odpowiedz na to

pytanie na ts3 ts.alist***.eu

wbijać na serwer ! ;-)

Opublikowano

exp trochę zbyt wolny jak na mediuma. trochę exp Triadorem zajeżdża, może leciutko szybszy. można prosić jakiś licznik czy coś, bo nie wiem czy opłaca się poświęcać czas na expa.

Opublikowano

Administracja widać że się stara :) także nie ma co się zastanawiać wbijać na serwer.

Jak się zarejestrować jak strona nie działa? Któryś admin móglby mnie zarejestrować?

STRONA DZIAŁA !!! :)

Opublikowano

Administracja ostro pracuje , teraz zalatwiaja ytbera z duza iloscia Subow , ale nie jest tak latwo , wysłali wiele wiadomosci wiec , mysle ze jutro juz zacznie sie tu ostra rywalizacja !

Serwer ogarniety tylko na poczatku był problem z clientem /patcher ktory w jakis sposob byl polaczony ze strona , bez strony nie moglismy pobrac niektorych plikow , ale to wina serwerowni od ktorej oczekiwali duzo lepszej wydajnosci . Ja osobiscie wierze w to ze wbije tutaj tlum ludzi po reklamie , bo serwer ma ( nie oszukujmy sie ) 3/4 rzeczy autorskich , misji wiele bardzo ciekawe jest ciagle co robic . Trzeba tylko czekać na reklame , Aktualnie jest okolo 300 Online , mysle ze jutro bedzie 2x wiecej :)

Tak to jest na syfiaste serwery przychodzi multum ludzi a na serwer tworzony kupe czasu bez bugow bez jakichkolwiek lagow wbija troche mniej , na forum przed startem było 500 osob na samym forum serwerowym , wiec mysle ze Ci ludzie wroca i dojda jeszcze kolejni ! ;) Bo naprawde jest co robic na serwerze !

Pozdrawiam i zapraszam do gry !!!

Opublikowano

Polecam serwer, sytuacja się stabilizuje, gra się miodnie. Dużo nowości, ale klimat zachowany.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Serwer jest naprawdę zajebisty szkoda że był problemy na starcie i nie gra tyle osób na ile ten serwer zasługuje, ale myślę że z czasem będzie lepiej.

Co do expa to dla mnie jest jak easy ... na 73 lvl od 00.9% do 40.33% na pedeku z lasu w 185 sekund (tyle ile trwa pomoc na P )

Jak dla mnie to za bardzo narzekacie .. mam 11 pd i postaram się dziś 90 wbić, najlepiej stać w m1 i narzekać że słabo leci exp :)

Zapraszam na serwer.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...