Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zauważyć że ten licznik idzie w górę (czas jest coraz większy), więc trochę ciężko jest, żeby odliczało do startu. Jak już to od startu i tak właśnie jest.

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć co mam zrobić żeby zagrać?
Nie widzę w tym spamie Ostatecznego patcha, nie widzę stronki zastępczej.
Narazie samego clienta..

Opublikowano

Kiedy do cholery macie zamiar naprawić nam to logowanie? Tracicie graczy,serwer jest dobry ale co z tego,skoro nie mamy możliwości wejść i grać?

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Czego stronka nie dziala?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Serwerownia trochę nas rozczarowała i dlatego takie problemy ... Strona na nowym serwerze powinna niedługo wystartować.

Opublikowano

Liczę na to że od nowa dacie start i wszystkim równe szanse.. Tylko wytrwale czekam na jakąś łatkę, która naprawi błąd logowania na serwer :)

Opublikowano

Wezcie po kresce :D i do roboty :)

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Ok. 15 wrzuce wam 100% dzialajacego klienta w .rar + skan

@ajhaad

haslo min. 8liter

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Ok. 15 wrzuce wam 100% dzialajacego klienta w .rar + skan

@ajhaad
haslo min. 8liter

miałem hasło 8 liter.. mój błąd, login miałem 6. Dzięki tobie doczytałem i działa.

Liczę na to że od nowa dacie start i wszystkim równe szanse.. Tylko wytrwale czekam na jakąś łatkę, która naprawi błąd logowania na serwer :)

Kiedy do cholery macie zamiar naprawić nam to logowanie? Tracicie graczy,serwer jest dobry ale co z tego,skoro nie mamy możliwości wejść i grać?

Ten patch daje tylko mozliwosc wejscia i stworzenia postaci, podczas ladowania wyrzuca

Jak innym wywala mnie przy ładowaniu postaci do gry, wyrzuca clienta po prostu. Ktoś ma rozwiązanie problemu?

Opublikowano

Wyłączcie ten serwer. Do 20 zróbcie reset kont i dajcie nowego clienta i. A jak sie dzisiaj nie wyrobicie to dajcie jakis inny termin bo szkoda dobrego projektu, a start wszystko zjebał....

Opublikowano

Wyłączcie ten serwer. Do 20 zróbcie reset kont i dajcie nowego clienta i. A jak sie dzisiaj nie wyrobicie to dajcie jakis inny termin bo szkoda dobrego projektu, a start wszystko zjebał....

Jestem za ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

dzieci jak nie ogarniacie zeby wgrac latke albo zarejestrowac sie nikiem z minimum 8 kur.. znakami to lepiej idzdzcie na TV !

dla debili nikt specjalnie nie bedzie robil resetu kont hahaha :D

serwer bardzo fajny mozna polecic z czystym sumieniem :)

kiedy uporacie sie z www ?

kiedy dodacie is itp?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

dzieci jak nie ogarniacie zeby wgrac latke albo zarejestrowac sie nikiem z minimum 8 kur.. znakami to lepiej idzdzcie na TV !

dla debili nikt specjalnie nie bedzie robil resetu kont hahaha :D

serwer bardzo fajny mozna polecic z czystym sumieniem :)

kiedy uporacie sie z www ?

kiedy dodacie is itp?

Dzieci ? Pewnie połowa starsza od Ciebie :) Więc zanim coś powiedz zastanów się dwa razy ale to tak na przyszłość. Śmieszy mnie jedna rzecz, że postawili serwer (który dalej stoi zamiast dać OFF) a nie sprawdzili czy wszystkim działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...