Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO TO KURWA JEST ? ODRODZONY WÓDZ ORKÓW KTÓRY RESPI SIĘ PO 3 KOŁO SIEBIE NA DOLINIE I RESP JEST CO PARE SEKUND BEZ SENSU ZA ŁATWO :)

Opublikowano

jest problem z win8 ....

jak to naprawić ? wszystko robione jak należy ...patcher niby działa i wgl.

3s9tt9.jpg

klikasz na ten plik co uruchamiasz grę prawym przyciskiem myszy --- > rozwiąż problemy ze zgodnością --- > wykrywa ci problem ---- > następnie rozwiąż problemy z programem znowu czekasz i wyskakuje ci kilkanaście opcji wybierasz program działał w starszych wersjach systemu Windows, ale teraz go nie można zainstalować klikasz dalej następnie wybierasz opcje Windows XP (Service Pack 3 ) później dalej następnie Testuj Program później dalej później Tak, zapisz ustawienia dla tego programu następnie zakończ.

Mam nadzieje że ci to pomogło.

Ker169.gif

Opublikowano

no no grubo :) 620 Postaci Brawo panowie serwer się udał ale nie na długo :)^^

Koleś, wszystkich straszysz a gówno robisz.

Przestań bo zabierasz mi fuche a w tych czasach ciezko o robote..

Narazie niby 200 online ale cos ciezko uwierzyc, pustki w m1, watpie, ze kazdy expi ale zobaczymy jutro w poludnie ;)

Opublikowano

Jeżeli niby teraz gra 200 osób to jutro nic więcej nie będzie. Na stracie jest zawsze sporo graczy, bo każdy ocenia serwer i po prostu chcą zobaczyć co się ciekawego dzieje, a potem większość serwer opuszcza i znów idzie na nowy.

xD 

Opublikowano

ale teraz jest prawie pierwsza, wiec 90% .graczy metina - dzieci śpi

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

A jakiś team speak to jest? :)

@EDIT

Może ktoś mi wyjaśnić dlaczego mam jakiś błąd "Delete game hack (coś tam)" ? W jaki sposób mogę się tego pozbyć?

76561198029073973.png

Daj plusa. To wiele Cię nie kosztuje.

Opublikowano

Mimo licznych problemów grę zaczęło wczoraj 700-800 osób. Mam nadzieję, że problemy z klientem i stroną zostaną rozwiązane, bo drugie tyle czeka na możliwość zagrania. Od strony samej gry, serwer idealny :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Dziala juz paczer i strona wlasciwa :)

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Jeśli ktoś ma problem z patcherem, niech wyłączy antywirusa na czas włączania metka, w moim przypadku to AVG i wyłączenie na 5 min pomogło :)

@AW

Ile online gra?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Zauważyłem, wczoraj grałem przez godzinę, po czym klient był już niesprawny... a dziś już pobrać nie mogę ;) Zresztą nie tylko ja.

edit: Kiedy strona i forum będą sprawne?

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...