Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak mamy być spokojni? na starcie juz jedni mają łatwiej... zanim my wbijemy oni 40+lvl i cos ogarniete a my?? haha smiech na sali... BRAFFO TEAMIE czemu na Fun-a nie dacie linku do łatki? daliscie ciala to to nadróbcie a nie...

P.S. nie każdy ma tak jak wy że obojętne kiedy wystartuje i tak dacie rady grać... ja mogę tylko wieczorami i to nie do późna bo rano czeka praca, a Wy co? weekend dzieciaczki i możecie siedzieć do rana... witamy w dorosłym świecie który nie jest tak kolorowy...

Opublikowano

tak to jest jak idioci biorą się za serwer liczą na łatwą kasę i nie kupią dobrego hostingu pod stronę i liczą na łatwą kasiorke :) żal Wam było wydać 100zł na hosting pod stronę ?

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

tak to jest jak idioci biorą się za serwer liczą na łatwą kasę i nie kupią dobrego hostingu pod stronę i liczą na łatwą kasiorke :) żal Wam było wydać 100zł na hosting pod stronę ?

nie musisz obrażać :) chłopaki fajny serwer stworzyli ale co bedzie to zobaczymy... :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o pojęcie tylko o to ze jak sie za cos bierzesz to rób ro porządnie.

Moze szanowna administracja wyjaśni o co chodzi. Czemu nie dajecie rady? Co dacie jako jakis bonus dla tych którzy nie mogli grac przed innymi z wiadomych powodów??

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Jedni wbili jedni nie mogą, możecie coś poradzić panie Tedoenie? Jakaś trefna wersja tego patchera, coś próbuje i się dusi, w procesach metin jest a gówno prawda oszustwo spisek. C'mooon, chcę chwilę pon%%ierdalać.

Opublikowano

Teodenik strona bd stała nawet na vps linux za 80 zł tylko dobrze ipt skonfigurowane to po pierwsze w waszym wydaniu po drugie nie wiem jak gra bo wali mnie to czy działa czy nie ale u mnie na ovh na razie pf wyrabia z grą strone mam bez fw bo windows serwer mam legalny a będę przenosił wszystko na host team a opłata za całą serwerownię tz

ok 4,5 tys

za wszystko a to wszystko to jest dedyk 64 gb + fw i dedyk 16 gb bez fw

strony na 16 gb i forum i gra na 64 gb i takie vps się pyknie po 4/6/8 gb ramu bo to jest wystarczające ale wy pojęci nie macie znowu będą kd masakry etc jak u Ende ? co były włamy ? czy 10 000 sm za odkrycie i zgłoszenie buga hahahahh

śmieszni jesteście ale ja odpuszczam nie wiem czy ktoś was ddosuje ale macie 210 gb mniej na klacie ale sami widzicie jak wami mozna pomiatać :)

jesteście smieszni nara cześć strzała :)

Pozdrawiam wszystkich graczy :) i powodzenia wam w grze 2 miesięcznej

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

powie mi ktoś do cholery jak mam naprawić dwa błędy ??

1. MÓJ BŁĄD

tj30on.jpg

2. BŁĄD KOLEŻANKI ... >>> NA TYM MI ZALEŻY BO JA SOBIE PORADZĘ A ONA NIE BARDZO OGARNIA I WGL.

s9v9ht.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...