Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie administracje? haha. Kupilem sobie zwierzaka a kilka godzin pozniej byla cofka i skasowalo mi eq i postac. Napisalem do nich zgloszenie i na pw na forum i mi nie odpisali. Czekam juz 2 tygodnie. Poza tym jest za duzo ulepszaczy i trzeba siedziec caly dzien na metkach i dropic gdzie nawet metkow nie ma bo kazdy je bije. Powinni zrobic mape z metkami albo zmniejszyc ilosc ulepszaczy.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z rejestracją, mianowicie nie wyświetla mi się kod który trzeba przepisać. Wie ktoś o co chodzi? Próbowałem na Mozilli i Chromie.

Opublikowano

Mam problem z rejestracją, mianowicie nie wyświetla mi się kod który trzeba przepisać. Wie ktoś o co chodzi? Próbowałem na Mozilli i Chromie.

Spróbuj na operze.

sygna1.png

Opublikowano

Spróbuj na operze.

Właśnie chciałem się zarejestrować, próbowałem na Operze 21.0 i Firefox 29.0.1 i nie widzę obrazka z kodem ani też pola do jego wpisania. Przeglądarki świeżo zainstalowane bez dodatków itp.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Stabilny serwer, doświadczona administracja, zwłaszcza technik.

Ciekawe aktualizacje, częste eventy, spora ilość graczy.

Tylko polecić taki serwer. 

Opublikowano

Serwer jest dobry.. jedynym problemem jest zarobek.. mając 140 lv nie mam jak zarobić. Metinów  jest mało tak samo bossów przy takiej ilości graczy. Na śmierci mnie niestety wywala. Przydały by się częstsze eventy typu "zuo" . Ox'y są, ale to losowanka i zarabiają nieliczni.

Tak pozatym polecam. :)

Opublikowano

Serwer jest dobry.. jedynym problemem jest zarobek.. mając 140 lv nie mam jak zarobić. Metinów  jest mało tak samo bossów przy takiej ilości graczy. Na śmierci mnie niestety wywala. Przydały by się częstsze eventy typu "zuo" . Ox'y są, ale to losowanka i zarabiają nieliczni.

Tak pozatym polecam. :)

Na 140 to tylko na smoka pozostaje Ci chodzić. Dungeon zrobisz w 10 minut około, a drop bardzo ładny, czasem mi posypie 1 stronę ulepszaczy z jeden wyprawy. ;)

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów EASY na polskiej scenie prywatnych serwerów metin2. POLECAM każdemu kto chcę się pobawić oraz spędzić swój czas na stabilnym serwerze.

Eventy/konkursy na forum/TS oraz aktualizacje są  często więc o wkład administracji w rozwój serwera nie ma co się martwić. 

Osoby,które marudzą,że trzeba się na*ebać na ekwipunek przesadzają. Prawda,że trzeba dużo ulepszaczy ale to nie problem jeżeli mamy do dyspozycji mnóstwo rajdów.

Sposobów do zarobku również jest dużo na każdym levelu.

POLECAM każdemu i ZAPRASZAM na serwer.

#rein

Opublikowano

Oto lista zmian która aktualnie jest tworzona, bez ss"ów itd, tylko to co będzie zmienione:

Nowa Mapa na 215 poziom "Dzika Dolina"
Nowa Mapa na 215 poziom "Loch Pająków V4"
Nowy Dungeon na 220 poziom "Lodowa Wyprawa"
Nowy Dungeon na 215 poziom "Siedziba Minotaurów"
Nowa Mapa na 225 poziom "Kraina Naginii"
Nowy Dungeon na 225 poziom "Komnata Nag"
Zwiekszony maksymalny poziom do 230
Nowa Zbroja, Broń na każda postać nie będzie nowej bizuterii.
Nowy poziom ulepszeń smoczych kamieni.
Nowe okno cube
Rubinowa Zbroja będzie +0/9.
Będzie można ulepszać pas na 180 na kolejne 180 --> 210 --> 220 --> 230
Nowe misje fabularne od 215 do 230 poziomu. (nie co 10lv, będzie inaczej)
Ok. 8 nowych bossów
Nowe moby na mapach
Nowe metiny
Nowy Biolog na 215, 220, 230 poziom
Nowe Badanie u Bestiarza na 215, 230 poziom
Nowe przedmioty w sklepie za IP
Zmiana nicku dostępna w IS, za IP.
Nowy Kostium
Pokazywanie lącznej kwoty w tobole (raczej)

I inne miejsze zmiany, kiedy będzie dodane to nie podam daty.

sygna1.png

Opublikowano

Mam pytanie jak moge zarobic na tym serwie na truciaka? Mam surke 97 lvl i odrazu mowie ze dt odpada , poniewaz zajmuje zbyt duzo czasu 

Opublikowano

Mam pytanie jak moge zarobic na tym serwie na truciaka? Mam surke 97 lvl i odrazu mowie ze dt odpada , poniewaz zajmuje zbyt duzo czasu 

Właśnie najlepszym zarobkiem jest zrobić dropa najlepiej wp full diabły oraz buffa i only śmierć lub riper i szybko zarobisz sobie na trutę.

Lub weź chodź na minotaura, lub metki mapa 90,110. 

ddz8gi.png

Opublikowano

Event był boski ;p Straciłem tą minutke na biciu metka, który miał z 20lvli wyższy ode mnie i nic nie dropło ale rozumiem dlaczego ;p

Pierwszy raz jestem u was na zrzucie metków i na żadnym serwerze jeszcze nie bawiłem się lepiej niż tutaj ;)

Ja na swoim kompie, który jest dosyć średni miałem lagi tylko na mostach itd nie wiem czemu ;p Było zajebiście i polecam każdemu :)

Jedyne co mi się nie podobało - miał być przedział lvlowy. Wbiłem na ch2 żeby mieć metki od około 100lvl do 160 (tak jakoś na forum pisało), a były metki z red lasu i jakieś askarii 220lvle... Znowu ludzie z 220lvlami mogli sobie tak nadropić, bo na każdym ch było ich tyle... 

Opublikowano

Witam, 

uprzejmie informuje, iż na naszym Forum właśnie rozpoczął się konkurs '' Miss Invoria.PL'' Zapraszam do Działu Eventy i Konkursy.

WWW.FORUM.NAZWASERWERA.PL

Pozdro, Mel Gibson™

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dnia 23.05.2014 (piątek) o godzinie 18:00 odbędzie się konkurs OX a o godzinie 19:00 event "Zły GM"

Zapraszam na serwer.

sygna1.png

Opublikowano

czy czas w itemach (kostium/maski) leci tylko jak sa zalozone czy zawsze ?

Czas leci cały czas nie ważne czy masz założone czy nie

Opublikowano

Ostatnio coś mało ludzi na serwerze ;( Jak chciałem kupić szkate rippera/ nieb smierci to nikt do mnie nie napisal i co pietnascie sekund byla tylko moja wiadomośc na czacie. NIkt nic przez ten czas na wołaczu nie pisał itd... I to w godzinach wieczornych (19)...

Opublikowano

Ostatnio coś mało ludzi na serwerze ;( Jak chciałem kupić szkate rippera/ nieb smierci to nikt do mnie nie napisal i co pietnascie sekund byla tylko moja wiadomośc na czacie. NIkt nic przez ten czas na wołaczu nie pisał itd... I to w godzinach wieczornych (19)...

a czego się spodziewasz że w okresie kiedy niedlugo koniec roku i ludzie muszą poprwiać oceny itd + trwaly matury będzie tyle co zawsze?

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...