Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce porozmawiać o jednej poważnej sprawie

przed chwila rozmawiąjąc z pewnymi osobami na ts stwierdziliśmy że ta gra nie ma sensu głównie chodzi tutaj o [GM]Kiara

dowiedziałem się od nich że Kiara jest z moderatorem forum Remolem i daje mu ekwipunek i sm nawet potwierdził to jeden z GM niestety jego nicku nie podobam bo prosił o anonimowość

jak uważacie jest sens na tym serwerze dalej gry gdy są tu takie faworyzacje?

Proszę o szczere wypowiedzi miałem tu grać ale chyba jednak rezygnuje

Ps. Będzie antyreklama serwera na mpcforum oraz kanałach sławnych osób na youtube np. ZabQu czy KozaKa

Żeby nie było wątpliwości dowód:

http://iv.pl/images/85748548365133338016.png

Dziecko ogarnij sie, zapewne dostałeś banana na tym serwerze i teraz bedziesz płakał tutaj i oczerniał team, jak taki z Ciebie kozak to umów się z Remolem lub Kiarą na TSie serwerowym :), serwer gorąco polecam choć już nie gram za-dużo, pomimo tego że sa probolemy, dość czesto wywala a team nie nie bd oszukiwał według mnie ba to w poszanowaniu warto zagrać, niektórzy z teamu się starają...

Poza tym ten GM to zapewne już nie GM tylko były członek teamu jestem pewien tego na 99%, ludzie którzy tam grali zapewne wiedzą o kogo chodzi :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam że zostałem zbanowany na forum serwera za to że napisałem o tym Kiarze na pw Niedługo na yt będzie prawda o invorii pomoże mi jeden z GM aktualnie chce pozostać anonimowy

japierdole.gif

a Ty znowu...

już brak mi słów... ciekawe co wymyślisz za tydzień bo coraz lepiej się zaczyna robić..

Opublikowano

Okej wypowiem się żeby nie było potem jakiś problemów : ja nic na swój kanał nie będę wrzucał nie mam nic do invori dziękuje dobranoc

Opublikowano

Mam pytanie, czy znalazłby ktoś dla mnie 10kk na start?

Jeśli tak to proszę pisać na pw lub gg: 36922272 [niewidok].

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Fejk :D Ja mam tam gdzie data podany dzień miesiąc i rok a tu tego brak.

Mam pytanie, czy znalazłby ktoś dla mnie 10kk na start?

Jeśli tak to proszę pisać na pw lub gg: 36922272 [niewidok].

10kk nabijesz tu w 5 min... Idź do V3 V2 i drop Ebonitowe kolczyki i selaj po 30kk sztuke :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

niezbyt fajny ss^^

co administracja powie na to?

mialem chec zagrac, ale takie cos...

Kolego, to jest FAKE! Nic takiego nie zaszło na serwerze.

Zalecam spojrzenie do Dyskusji Invorii gdzie Hooltras wyjaśnił wszystko :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer ogolnie fajny, wbilem 110 i musze zrobic na maxa bonow na mistyki bo sb nie poradze :D . Poza tym gracze mili i polecam serwer :) Co do tej sprzeczki wyzej nie przejmujcie sie ttym bo to FAKE i nic takiego nie bylo.

Opublikowano

Jedyne co naprawde denerwuje i przez to skonczylem tu grac to visual c++, wylaczanie clienta przy tp i to ze po wlaczeniu clienta trzeba 2x wpisac passy. Naprawde nie rozumiem czemu admini tego nie naprawiaja.....

Opublikowano

Cześć.

Dziś o godzinie 23:50 odbędzie się restart który zmieni:

Dodanie do beak-go możliwości odzyskania bonusów za biologa 205lv.
Dodanie dropu "Skrzynia Boskiej Kiary" na okres 24h.
Usunięcie wymaganego PT z dungeonu na 205lv.
Zmiana dropu rubinów z skrzyni avalanny aktualnie może polecieć rubin w ilości 1,2,3 teraz będzie mógł w 2,3,4
Zmiana szansy ulepszenia na nowe eq z 80 na 85%
Zmiana dungeonu na 130 poziom (prosze nie iść na ten dungeon przed resetem inaczej zbuguje wam się postać)

Wymagana będzie aktualizacja clienta patcherem.

to tyle, proszę wylogować się z gry 10 minut przed resetem tzn. 23:40 by mieć pewność że nic nie straicie.

~Team Invoria.pl

Opublikowano

Jedyne co naprawde denerwuje i przez to skonczylem tu grac to visual c++, wylaczanie clienta przy tp i to ze po wlaczeniu clienta trzeba 2x wpisac passy. Naprawde nie rozumiem czemu admini tego nie naprawiaja.....

Ja tak jak kolega.

Z dniem dzisiejszym kończę również grę na Invorii.

Serwer w sam sobie jest boski, jednak te problemy z clientem zrobiły tak, że odechciało mi się u was grac i to na dobre.

Serwer po paru tygodniach gry oceniam na 8/10. Duża ilość graczy, dangeonów, misji, eventy też są, handel na serwerze rozkwita z dnia na dzień.

Polecam wszystkim, naprawdę. Jeden z najlepszych serwerów jakie ujrzały światło dzienne i nadal się rozwija!

Pozdrawiam oraz życzę dalszych sukcesów z serwerkiem! ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer cud, miód malina tylko te wywalanie;x. Serwer jeden z lepszych na rynku jest co robić i cała rzesza ludzi gra. Polecam wszystkim szukającym czegoś, by się zabawić. ;)

Opublikowano

pozdro od gracza z xp (nic nie wywala :*)

opiszcie po kolei jak teraz bedzie wygladać ten dung na 130, co i jak po kolei.

Opublikowano

Jakas porada dla nowych graczy gdxie mozna szybko zdobyc kase? :)

Oprocz dropu ebo kolcow.

Wbij sobie 95lvl.

Zrób eq na DT, idź 15x razy i potem 15 Szkat wymień na trute.

Zrób eq na mapke od 95 ( bodajże mistyki ) i bij metki, sprzedawaj ulepki. Przy okazji możesz dropnąć Ogniste Kule - przepustki na minotaura. Sztuka - 50 kk.

Ustawiaj bsy na noc jak nie możesz np. siedzieć w nocy i bić metki. Przy odrobinie szczęścia ci wbije parę itemków i nawet 2b możesz zgarnąć, za nic nie robienie.

Do tego dochodzi jeszcze WW, Szkata śmierci - ok 145kk.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...