Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O godzinie 23:50 odbędzie się przerwa wprowadzająca następujące zmiany:

- Dodanie dropu broszurek szermierki i kryształu do

• Potwory na mapie 200lv
  • Quarel
  • Avalanna
  • Kiara
- Dodanie Invoriańskich Punktów do

• Quarel - 5 IP
  • Avalanna - 6 IP
  • Kiara - 1 IP
  • Metin Askarii - 1 IP
- Dodanie pierścienia antyexpa do NPC (aktualnie jest tylko w podręczniku)

- Dodanie do księgarza opcji dającej wbudowane rozumienie jezyków (nie będzie trzeba już używać butów wiatru)

Prosimy wylogować się 10minut wcześniej (23:40) by mieć pewność że nic nie stracicie, za ewentualnie straty nie odpowiadamy.

Spamujcie tym info w grze 5 min wczesniej, zeby problemu potem nie bylo
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm może zagram bo ferie się zaczęły ale jak każdy koleś mam parę pytań ;d

- w jakim czasie można osiągnąć max lvl?

- w jakim czasie (tak na oko ;d) można skołować perf eQ na 180/220lvl grając po 3h dziennie?

- podobno liczba onlajnu dochodzi nawet do 1400-1500 osób czy faktycznie tak jest? licznik nie jest podkręcany jak na niektórych privkach?

- jak oceniacie serwer w skali 1/10?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Jak dla mnie troche za duzo jest tych ulepszaczy.Exp tez pozostawia wiele do zyczenia,szczegolnie gdy zblizamy sie do nowej mapy.

Badz co badz serwer ma coraz wiecej osob online wiec na grywalnosc nie ma co narzekac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Hmm może zagram bo ferie się zaczęły ale jak każdy koleś mam parę pytań ;d

- w jakim czasie można osiągnąć max lvl?

- w jakim czasie (tak na oko ;d) można skołować perf eQ na 180/220lvl grając po 3h dziennie?

- podobno liczba onlajnu dochodzi nawet do 1400-1500 osób czy faktycznie tak jest? licznik nie jest podkręcany jak na niektórych privkach?

- jak oceniacie serwer w skali 1/10?

do 212 dość szybko (przy dobrym expie tydzień ok. nie mowie o eq) ale od 212 już trudno bo zostal ostatnio zwiekszony maks lv i nikt nie wbił jeszcze 220.

to ci nie powiem bo zalezy od róznych rzeczy

licznik jest normalny czyta online z 10minut liczbe graczy możesz sobie sam zobaczyć na serwerze. (handel jest w królestwie invo tak jakoś gracze sobie rozlozyli ze tam wiekszość sklepów jest)

to już graczom zostawie.

sygna1.png

Opublikowano

Chciałem wejść na serwer i zobaczyć go, lecz nie mogę wejść do gry, nie idzie się zalogować.

Miał ktoś podobny problem ? Po prostu daje połącz i dupa nie działa ( patchowałem klineta )

Ps. Jaki drop ze szkat ripa ?

@ imagus- dzieki, działa :)

Opublikowano

Chciałem wejść na serwer i zobaczyć go, lecz nie mogę wejść do gry, nie idzie się zalogować.

Miał ktoś podobny problem ? Po prostu daje połącz i dupa nie działa ( patchowałem klineta )

Musisz anulować, wybrać nowe ch i wpisać od nowa passy.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

podstawowy + zwiekszony drop broni 75lv + drop przetopów do bizuterii.

sygna1.png

Opublikowano

Masz zwiekszona szanse na drop broni na 75lvl oraz 15szkat mozesz wymienic na owa bron.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ogólnie serwer spoko. Dobrze się gra nie jest nudno ani trudno lecz niestety ma jedną wadę a mianowicie client o tyle problem z logowaniem da się przeżyć o tyle wyłącznie się clienta i errory co 5 min już nie bardzo do tego jak się teleportujesz na 99% Cię wywali do pulpitu ;/ A administracja zamiast zająć się clientem wiedząc, że takowe problemy na spora ilość ludzi dodają dodatkowe lvl i inne duperele zamiast zająć się sprawą podstawową.:P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

O godzinie 23:55 odbędzie się reset z powodu:
- Zablokowanie możliwości sprzedaży bryłek, sztabek podczas handlu. (wymiana na yang klikając, bez handlu można normalnie oraz normalnie można je wkładać na handel tak dla jasności..)

Proszę wylogować się 10minut przed restartem by nic nie stracić (23:45)

sygna1.png

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony ?

pisze ostatni raz, czyta online z ok. 10minut.

Dziś na samym zuo było 1046 osób (łacznie na 3 mapach) dodając pozostałe mapy.

sygna1.png

Opublikowano

x Najlepszy serwer Metin2 w Polsce / Armia JP

Fajnie dzieciaku Isamu i tak dostaniesz bana.

Polecam, sam gram, jest co robić i 0 nudy. Licznik nie jest podkręcony..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer sam w sobie - MEGA.

Ale problemy z clientem są nie do opisania. Non stop c++, loga, wyrzuca z dupy. Zaraz pożegnam się z wami, bo to nie na moje nerwy.

Dziś na liczniku widziałem 1,5k graczy, także coraz więcej wiary na serwie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kurde mać.. Ktos powie czemu mi nie działa ten serwer? Pobrałem nawet tego nowego clienta co nie dawno dali i nic. Ciągle mam "zostaniesz połączony z serwerem"..

@Edit

Zrobiłem nowe konto i mi działa. Ktoś mi powie czemu mi nie działa to starsze konto? Nie grałem z 2 miesiace ale na strone sie normalnie zalogować mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...