Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciez to bylo do przewidzenia.Ta pseudo serwerownia EG zgarnia kase na serwerze i stawia kolejny.

Aw; Planujecie reaktywacje,czy off 4ever?

PLanuja reaktywacje przeciez to EnterGames postawia nowy serwer i znowu was wyruchaja bo jestescie tacy tepi i mi nie wierzycie a widzicie jak jest.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PLanuja reaktywacje przeciez to EnterGames postawia nowy serwer i znowu was wyruchaja bo jestescie tacy tepi i mi nie wierzycie a widzicie jak jest.

Przeciez ja to wiem.Kazdy serwer sponsorowany przez EG pada po tygodniu z wyjatkiem nostidli,ktora offneli po kilku msc.Ciesze sie bardzo,ze nie sciagalem nawet klienta.All padlo wiec prezke mozna zamknac ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

INFO z TS od Hoola: Serwer będzie ON za okł. 30 min. Każdy jako rekompensatę dostanie 400 sm. Rat niestety nie będzie, ponieważ exp się buguje. Oczywiście cofka nieunikniona (do okł. 9 rano, ponieważ wtedy była zrobiona ostatni raz kopia bazy). Kto się włamał?

Powiedział: "Powiedzmy, że pasy do admina były w niewłaściwych rękach".

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

INFO z TS od Hoola: Serwer będzie ON za okł. 30 min. Każdy jako rekompensatę dostanie 400 sm. Oczywiście cofka nieunikniona (do okł. 9 rano, ponieważ wtedy była zrobiona ostatni raz kopia bazy). Kto się włamał?

Powiedział: "Powiedzmy, że pasy do admina były w niewłaściwych rękach".

Pozdro, UnStoppable

Dokładnie, żeby ludzie nie myśleli, że już off 4ever.

Tak btw, to jeśli ktoś chcę zobaczyć serwer "od środka" to może śledzić serie u mnie

http://www.youtube.com/watch?v=fl7rnXJgRto

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Witam, ;)

Jak z pewnością wiecie stworzył się problem około godziny 19:)
Jednak problemy to Nasza specjalność i sprawa została załatwione plus wszystko poprawione. Gwarantuję Wam, że sytuacja się nie powtórzy i przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację. Jesteśmy tylko ludźmi i wszystkiego nie przewidzimy, szczególnie że operujemy na nowych plikach jako jedyni z większych serwerów mt2.

...ale jak to mówią;p "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło". Co prawda jesteśmy zmuszeni zrobić cofkę do godziny 5 rano jednak ma to też wiele plusów:)
1. Każde konto otrzymało 250SM:)
2. Raty na serwerze zostaną podniesione na 32h :)
3. Eventy częstsze :)

No cóż... Jeszcze raz Serdecznie Was przepraszam ale konkurencja nie śpi a ja nie pomyślałem zawczasu a ja odpowiadam za bezpieczeństwo Waszej gry, więc w skrócie "dałem dupy" i możecie pojeździć po mnie jeśli Wam to ulży :unsure: . Nie wińcie Arraya bo to nie Jego wina a moja.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam, ;)

Jak z pewnością wiecie stworzył się problem około godziny 19:)

Jednak problemy to Nasza specjalność i sprawa została załatwione plus wszystko poprawione. Gwarantuję Wam, że sytuacja się nie powtórzy i przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację. Jesteśmy tylko ludźmi i wszystkiego nie przewidzimy, szczególnie że operujemy na nowych plikach jako jedyni z większych serwerów mt2.

...ale jak to mówią;p "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło". Co prawda jesteśmy zmuszeni zrobić cofkę do godziny 5 rano jednak ma to też wiele plusów:)

1. Każde konto otrzymało 250SM:)

2. Raty na serwerze zostaną podniesione na 32h :)

3. Eventy częstsze :)

No cóż... Jeszcze raz Serdecznie Was przepraszam ale konkurencja nie śpi a ja nie pomyślałem zawczasu a ja odpowiadam za bezpieczeństwo Waszej gry, więc w skrócie "dałem dupy" i możecie pojeździć po mnie jeśli Wam to ulży :unsure: . Nie wińcie Arraya bo to nie Jego wina a moja.

Heh, ile razy już pisałeś Hooltras na Azmalu, itp tip Ile ty już miałeś tych serwerów.

Jesteśmy tylko ludźmi etc etc. Rozumiem ale zobacz gdybyś był profesjonalista nie pisał byś takiego czegoś, i nie byłoby takich sytuacji.

Opublikowano

serwer online jak coś i przypominam o evencie na halloween.

ps. pumaa może byś nie wyzywał ludzi od "cweli" jak nie masz potwierdzonych info?

Opublikowano

Serwera nie polecam, ze względu na EG ( Hooltars'a) Gdzie każdy jego serwer jest ''na chwilę'' a tym bardziej nie polecam a wręcz odradzam grać przez ostatnią cofkę. Do tego dodam, że jest kupa bugów ;x o których ludzie mało wiedzą. ( nie, nie oświecę nikogo )

AW: Skąd pomysł na nazwę ''Invoria'' ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

serwer online jak coś i przypominam o evencie na halloween. ps. pumaa może byś nie wyzywał ludzi od "cweli" jak nie masz potwierdzonych info?

No sory, ale to było jednoznaczne. Wszyscy mówili, że to ty, nawet mod powiedział, że ma info od terrora, że ty to wszystko zaplanowałeś, więc emocje odrazu każdego poniosły, a to chyba było wystarczające wiarygodne źródło.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie działa tu żaden bs ?? Ludzie co mają starego clienta mówią że działa , a skąd ja mam go wziąć ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Siema wszystkim mam takie pytanie do was ponieważ mam 81 lvl i wszystko +6 jak moge zdobyć trochę na tym serverze kasy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...