Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa tu żaden bs ?? Ludzie co mają starego clienta mówią że działa , a skąd ja mam go wziąć ..

serwer został tak zabezpieczony, ze bsy od padmaka nie działają. bs.pyy od razu jest usuwany z clienta przy odpalaniu .exe, wiec nie masz co szukac bs ;p

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

serwer został tak zabezpieczony, ze bsy od padmaka nie działają. bs.pyy od razu jest usuwany z clienta przy odpalaniu .exe, wiec nie masz co szukac bs ;p

na starym kliencie all działa :*

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Serwer fajny ale na stronie nie działa nawet przypomnienie hasła, a akurat zapomniałem passów. Miło się expiło, dropało ulepki ale jak narazie muszę czekać na ten głupi link;/ Serwer polecam.

Opublikowano

ale na starym są błędy i wszystkiego nie ma.

A kogo to obchodzi, czego nie ma :) Ważne, że można odpalić 3 konta po 5 itemków do bonowania a grać na nowym kliencie główną postacią i ELO.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Bzudra. Wystarczy dokładnie przeszukać mpc i jest bs, który działa na najnowszym cliencie - sam nim bonuję.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

wszedłem na moją postać :] kupiłem peta + mounta , i grać mi się odechciało. :<

nie wydaje mi sie żeby było na nim dużo do roboty

Opublikowano

wszedłem na moją postać :] kupiłem peta + mounta , i grać mi się odechciało. :<

nie wydaje mi sie żeby było na nim dużo do roboty

Po kilku minutowej grze na serwie - bo tylko kosztuje kupienie peta i mounta, stwierdzasz, że na serwerze nie ma za dużo do roboty. Aha. Gz inteligencji :).

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Po kilku minutowej grze na serwie - bo tylko kosztuje kupienie peta i mounta, stwierdzasz, że na serwerze nie ma za dużo do roboty. Aha. Gz inteligencji :).

wszedłem na moją postać, co nie oznacza że wcześniej tam nie grałem ;]

mam 2x 95 więc wiem co nie co o serwerze.

Proszę cię, inteligencji może pogratulować ci twoja nauczycielka od języka ojczystego ;]

Aż jej się dziwie, że uczy takich głąbów... :<

Opublikowano

Na forum znajdziecie informacje o nowej aktualizacji

aktualizacja zawiera

- Zwiekszony maks. lv do 200

- Nowa mapa na 180lv

- Nowy dungeon na 190lv

- Nowe metiny, moby, bossy.

- Nowe zbroje

- Nowe bronie

- Nowe ulepszacze

- Nowe bizuteria

- Nowe mikstury

- Nowe mounty

- Przywrócony BS do clienta

i wiele innych!

łatka i więcej informacji na forum serwera

Opublikowano

wszedłem na moją postać, co nie oznacza że wcześniej tam nie grałem ;]

mam 2x 95 więc wiem co nie co o serwerze.

Proszę cię, inteligencji może pogratulować ci twoja nauczycielka od języka ojczystego ;]

Aż jej się dziwie, że uczy takich głąbów... :<

Jakie to ma znaczenie, że wbiłeś 2x 95? Gówno wiesz o tym serwie :). Zanim zrobisz full eq na najwyższy lvl +9, tym bardziej, że dodali nowe, minie sporo czasu ;). Taki poziom i eq na ten lvl zrobiłem w 3 dni i też myślałem, że jest za łatwo.

A i jeszcze się odniosę do tego co napisałeś później.

O kur*a! Napisałem "kilkuminutowej" osobno. To taki poważny i oczojebny błąd, że naprawdę głąb to zbyt łagodne słowo. Pozdrowię ją od Ciebie, może da mi te 2 na koniec ;/. Pompa z Ciebie :D.

A tak btw. jeśli już mówimy o błędach: Zdanie zaczyna się z dużej litery, kończy się znakiem interpunkcyjnym, a zwroty typu "Ci", "Ciebie", "Tobie", pisze się z dużej litery (zwroty grzecznościowe) "inteligencie".

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Pobrałem clienta, wywala mnie po wyborze postaci do pulpitu. (pasek się nie ładuje). Pobrałem łatkę dla clienta z 29.10.2013r. to samo. Antywirus nie usunął mi żadnych plików, czekam na pomoc, pozdrawiam! : )

P.S Jest tu wbudowany bs? Jak tak, to gdzie?

Opublikowano

Pobrałem clienta, wywala mnie po wyborze postaci do pulpitu. (pasek się nie ładuje). Pobrałem łatkę dla clienta z 29.10.2013r. to samo. Antywirus nie usunął mi żadnych plików, czekam na pomoc, pozdrawiam! : )

P.S Jest tu wbudowany bs? Jak tak, to gdzie?

BS jest pod F5 a co do wywalania to pobierz łatkę z ich forum powinno pomóc(jest też instrukcja).

Co do serwera polecam gra sporo osób i jest event.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...