Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pandorze jest beng i wyskakuje, że nie prawidłowa wersja klienta i mnie rozłączy, co jest? Przed pickupem normalnie działało.

/edit pobrałem gotowca i działa.

82832231014459106085.png

Opublikowano

Na pandorze jest beng i wyskakuje, że nie prawidłowa wersja klienta i mnie rozłączy, co jest? Przed pickupem normalnie działało.

/edit pobrałem gotowca i działa.

Pandora ma zmieniony report, więc trzeba to uwzględnić przy uzupełnianiu serverinfo.

Opublikowano

jest problem w zwiazku z tym autopickiem robie tak jak jest wyzej pokazane na filmie wchodze na tego s2

wybieram postac loguje sie i wylacza mi sie gra :D

jaki jest report na Pandore ten nowy ?

Opublikowano

Mi nie działa , pisze ze wszystko ok , wyskakuje te czarne okno i pisze żeby wcisnąć spacebar albo enter. Wchodzę prze kamera do gry i nic nie podnosi.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Ogólnie jak dla mnie świetna robota. Możemy sobie puścić bota i nie będzie podnosił nam śmieci tylko to co chcemy przez co działa stabilniej i efektywniej. Jedyne co bym poprawił to prosił bym o jakiś sposób abym widział antyka i bił z broni normalnie a nie tym czymś "atak w zasiegu". Dodałem kilka itemów i można powiedzieć że działa. NIe ma ikon tylko te monetki ale grunt że podnosi i zbiera. Jedyne o co prosze to tylko ten antyk i inne bronie zeby po dodaniu było je widać normalnie a nie jako te monetki. Zaznaczam ze gram na Ascarial. Gdy jest ta lista w modzie, to Ascarial widze all, AscarialMOD tak jak pisałem wyżej a te dwa ostatnie to sie nie licza :D POzdrawiam

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc , co mam zrobić po dodaniu IP i ID itemów. Po wejściu na kamera jak by nic się nie stało , tzn jest ten server co dodałem i działa , ale co z tego jak nic nie podnosi. NIC KOMPLETNIE.

Opublikowano

i jaki wpisałeś report?

Wielkie dzięki sprawdziłem wszystko jeszcze raz i zobaczyłem błąd w report jedną cyfrę pomyliłem wielkie dzięki i sorrki za kłopot 

Może mi ktoś pomóc , co mam zrobić po dodaniu IP i ID itemów. Po wejściu na kamera jak by nic się nie stało , tzn jest ten server co dodałem i działa , ale co z tego jak nic nie podnosi. NIC KOMPLETNIE.

Oglądałeś filmik ??

Opublikowano

Klikasz na ikonkę ręki i zaczyna Ci podnosić itemy :P

Opublikowano

Robię wszystko z twoimi zaleceniami gra się odpala normalnie po czym wyskakuje komunikat :
Twój klient Ascarial.pl jest nieaktualny! Pobierz łatkę do gry z www.Ascarial.pl/latki! Zostaniesz wylogowany za 30 sekund.

Server Ascarial.pl

Opublikowano

Robię wszystko z twoimi zaleceniami gra się odpala normalnie po czym wyskakuje komunikat :

Twój klient Ascarial.pl jest nieaktualny! Pobierz łatkę do gry z www.Ascarial.pl/latki! Zostaniesz wylogowany za 30 sekund.

Server Ascarial.pl

Zmienili report serwera. Musisz uaktualnić.

Opublikowano

Ikonę ręki w Kamerze ?. Jeśli tak to i tak podnosi każdy item. A te okno czarne taki trochę wiersz poleceń , to mam wciskać enter jak tam pisze czy nie ruszać x.x .

Opublikowano

Ikonę ręki w Kamerze ?. Jeśli tak to i tak podnosi każdy item. A te okno czarne taki trochę wiersz poleceń , to mam wciskać enter jak tam pisze czy nie ruszać x.x .

No ale na serwer masz wbijać przez NazwaserwaraBOT. Oglądaj filmik dokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...