Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png

Autopiczkup na wybrane itemy v1.4 (beta) 

1308765487-U105386.png

http://uploaded.net/file/gnjt3bfq

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/url/85a274d96c03f3d4f1cd5a7cca1c94bc80bf63c5c24c8bf7e5fdea26df215ca1/analysis/1392648453/

1308765441-U105386.png

Haslo; www.cheats4metin.tk
Poprawiłem kilka błędów z v1.3
Instrukcja użycia jest w programie.
W tym temacie zgłaszajcie mi wszelkie błędy.

Odpalajcie w youtube bo tutaj nie widać adnotacji.

http://www.youtube.com/watch?v=1GNIux5xqCs

1380577676-U277916.jpg

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z pobraniem pliku może ktoś wrzucić na inny serwer??

Klikasz wolne pobierania i czekasz 60 sekund, potem wpisujesz kod captcha i pobierasz.

Proszę nie reuploadować moich plików.

Opublikowano

logujesz na balmora bot?

tak...i ciagle jest to samo. Na pewno nie zrobiłem błędu.Kierowałem się zgodnie z wskazówkami na filmie

mam także pytanie gdy zaznacze szkatułki będą widonczne na serwerach balmora,concordia.balantia?

Opublikowano

tak robie wpisuje kod i odnowa muszę czekać nic się nie dzieję próbowałem na 2 przeglądarkach i lipa więc może mógłbyś wrzucić ma inny serwer.

Opublikowano

tak...i ciagle jest to samo. Na pewno nie zrobiłem błędu.Kierowałem się zgodnie z wskazówkami na filmie

mam także pytanie gdy zaznacze szkatułki będą widonczne na serwerach balmora,concordia.balantia?

Wyślij mi wygenerowane przez Ciebie pliki

tak robie wpisuje kod i odnowa muszę czekać nic się nie dzieję próbowałem na 2 przeglądarkach i lipa więc może mógłbyś wrzucić ma inny serwer.

patrz na PW

Opublikowano

Działa na Concordia/ravia mt2 żeby podnosił same bermatyczne ???

Jak sobie ustawisz to działa. Na Ravii wystarczy zaznaczyć szkatułki bo sprawdzałem, a na Concodrii nie wiem czy te szkaty maja standardowe id czy zmienione, ale poradnik do znajdowania Id też jest w programie.

Opublikowano

Na concordii nie zabardzo chce dzialac. Proowalem 2x zrobic te pliki, podmienilem je i gdy juz sie zalogowalem i skonczylo mi sie ladowac, mod sie wylaczal. Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

wszystko pięknie działa, ale jest problem!

SERVER RAVIA, MAM BOTY NA HEMATY, i nie widzę broni! moja postać stoi tak jakby bez eq, przez co źle się bije, bo bardzo wolno, postać bije z pięści, a ja chce żeby normalnie była widoczna broń, mam założony na postaci długi miecz +6, dodałem jego ID do bota ,ale dalej go nie widać.

dodałem wszystkie ID od 20 do 29 (jest to id długich mieczy, CZEMU TAK JEST?!!!!!)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...