Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem taki, że gdy wpisuje sobie ID w tej drugiej rubryce wyskakuje mi błąd.

Serwer- EliteMT2 

Nie wiem co zrobic, przy auto-pickupie podnosi mi wszystko, a chcialem tylko sztabki.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

rowniez robie pandorke z instrukcja na modzie 2011 wszystko ok, lecz przy logowaniu pisze "zostaniesz polaczony z serwerem". Ktos pomoże? z gory dzieki

Opublikowano

Mam problem z botem, wszystko robie prawidłowo według wszelkich instrukcji i kiedy się loguje postać stoi bokiem i w pół wcięta i jak się zaloguje to postac lewituje i nie ma mozliwosci gry. Pomysły jak to naprawic?

Opublikowano

Robię wszystko dobrze a jak daje utwórz listę to wyskakuje mi błąd  (wystąpił nie obslugiwany wyjątek w aplikcji jeśli klikniesz przycisk kontynuuj aplikacja zignoruje błąd i podejmnie próbę kontynuacji jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta)

Nie odnaleziono pliku 

Co robić ?

Opublikowano

Mam problem z botem, wszystko robie prawidłowo według wszelkich instrukcji i kiedy się loguje postać stoi bokiem i w pół wcięta i jak się zaloguje to postac lewituje i nie ma mozliwosci gry. Pomysły jak to naprawic?

dpisuje siędo tego ;P

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...