Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chuja dizała ;/ pisze m ize nie mozna znalezc sciezki a robie identycznie ja kna filmie

bb68.png

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie wyłącza po załadowaniu mapy. Pomocy

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano
http://screenshooter.net/6318453/ahvnuea

tak ustawiam

http://screenshooter.net/6318453/lhqsmtd 

a tak jest w grze , nie wiedze broni

metin najnowszy spatchowany , do tego kamer mod + ten "autopickup"..

o co 5?

Opublikowano

wszystko pięknie działa, ale jest problem!

SERVER RAVIA, MAM BOTY NA HEMATY, i nie widzę broni! moja postać stoi tak jakby bez eq, przez co źle się bije, bo bardzo wolno, postać bije z pięści, a ja chce żeby normalnie była widoczna broń, mam założony na postaci długi miecz +6, dodałem jego ID do bota ,ale dalej go nie widać.

dodałem wszystkie ID od 20 do 29 (jest to id długich mieczy, CZEMU TAK JEST?!!!!!)

bo to bubel a nie autopickup ;p

Opublikowano

dziwne bo jak odpalam na tym Ravie zrobilem server info wwpisuje sobie id hematów muszli włóczni i mnisiej zebym wdział bo chce na wh jechać a tu wchodze do gry i włóczni i mnisiej nie widac.. dlaczego ? ja sie pytam ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Gram na Concordii.

Zainstalowałem kamer moda, wszystko ok.

Następnie zrobiłem tak jak na filmiku (tyle, że zmieniłem PONG bo pokazywał, aby to też zmienić), skopiowałem do folderu z metkiem, odpalam i na liście mam ;

1. ConcordiaMt2

2. ConcordiaBOT

3. Jakiś tam serv

4. Coś tam jeszcze..

Załączam ConcordiaBOT, loguję się ale nie widzę mnisiej, ani żadnych itemków, oprócz potków. I pytanie mam jak to rozwiązać ?

Oraz mam problem, bo jak odpalę metka przez kamermoda, załączę expbota, mobbera itd wszystko działa (oprócz auto pick-up, w sensie podnosi wszystko, a ja chce tylko wybrane rzeczy), ale jak zrobić aby postać stała i atakowała jak coś ją bije, a nie biegała po całej mapie za mobami ? (Na tym metku nie mam auto pick-upa więc widzę broń itp)

Opublikowano

Takie pytanie bo wyskakuje mi wpisać hasło, może ktoś powiedzieć jakie jest ? c:

@Edt.
Już nie ważne doczytałem.

s3ng4y.jpg

Opublikowano

Troche dziwnie to u mnei działa;] Po wpisaniu id widocznych przedmiotow i tak ich nie widać ale np jezeli chodzi o szkatułki to pojawia sie sama liczba w pusta kratke w eq

To samo z eq U mnie wyglada to tak jakbym stał bez eq i bił z ręki

a inni widza to jakbym noramlnie bił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...