Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Mam problem z tym AutoPickUp'em. Otóż zrobiłem wszystko tak jak na filmiku (Ściągnięty kamermod + łatka i oczywiście autopickup v1.4), a dalej jak wchodzę do gry to podnosi mi wszystko z ziemi:/ Nawet wyszukałem ręcznie w tym kamerowym autopickup'ie id sztabek (80007, 80010, 80012) i dalej nic zbiera mi all z ziemi. 

PS:Zrobiłem dokładnie tak jak na pokazanym filmiku włącznie z zaznaczeniem wszystkich tych widocznych dupereli itp... Wszystko skopiowałem do folderu z grą co mi program wygenerował i po wejściu do gry dalej all zbiera. Proszę o pomoc.

vnm1k.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proboje zrobic tak aby na ascarialu bylo widac sztabki/blaski/dodania/zmianki i to eq podstawowe. Lecz moj los daje mi znowu we znaki ze cos jest nie tak i sie ta pseudo lista nie zapisuje :C

3957514038771171057223.png

Edit:

Teraz dziala bo wystartowalem z dysku C ale nadaj widze wszystkie itemki :C

Opublikowano

Nie dziala z najnowszym kamermodem..

Tzn jak się znajdzie np sprzed 2 mscy to bd dzisłać? Ten program net framework cos zmienia na kompie? Wie ktos jak odpalic profixiera bo nie wyświetla logów?

[07.01 14:48:51] [07.01 14:48:51] Welcome to Proxifier v3.21

[07.01 14:48:51] [07.01 14:48:51] (Automatic DNS mode detection) Local DNS service is available. Name Resolution through proxy is disabled. Powinno pokazywać

4168914042282691028027.png

I tyle, nic wiecej. Istvan w jaki Ty sposób wyciągasz ip z serwerów?

#EDIT Wyjaśnione, proxifier 2.91 normalnie wyświetla mi logi :)

A co do tego pickupa to gdybym znalazł starą wersje kamermoda to odpali?

I czy bd "modyfikował" ten program aby działał na nowym km?

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Tzn jak się znajdzie np sprzed 2 mscy to bd dzisłać? Ten program net framework cos zmienia na kompie? Wie ktos jak odpalic profixiera bo nie wyświetla logów?

[07.01 14:48:51] [07.01 14:48:51] Welcome to Proxifier v3.21

[07.01 14:48:51] [07.01 14:48:51] (Automatic DNS mode detection) Local DNS service is available. Name Resolution through proxy is disabled. Powinno pokazywać

4168914042282691028027.png

I tyle, nic wiecej. Istvan w jaki Ty sposób wyciągasz ip z serwerów?

#EDIT Wyjaśnione, proxifier 2.91 normalnie wyświetla mi logi :)

A co do tego pickupa to gdybym znalazł starą wersje kamermoda to odpali?

I czy bd "modyfikował" ten program aby działał na nowym km?

Ze stara wersja moda nie zadzialaja Ci nowe privy wiec kicha :P Nie wiem czy bede edytowal ten program, bo w kamermodzie jest teraz wbudowany autopickup z filtrem i obsługuje sie go o wiele lepiej :P

Opublikowano

Wklejam wszystko , odpalam moda a tam kropki..... i nie mogę się z serwerem połączyć 

Opublikowano

to samo co up. chodzi o ascarial. !

W modzie przecież jak odpalasz autopickup to można sobie wybrać jakie itemy ma podnosić. Co ten hack wnosi ;d?

sasawf.png

Opublikowano

W modzie przecież jak odpalasz autopickup to można sobie wybrać jakie itemy ma podnosić. Co ten hack wnosi ;d?

Wnosił to, że ten filtr to pomysł Istvana a Kamer po prostu go skopiował do swojego programu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...