Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Napisze wam wszystko co robie i chcialbym sie dowiedziec dlaczego nie działa mi bot. Pobieram Autopickupa, Metin2modtk, i white hacka. Wszystko wypakowywuje do folderu Pandory. Uruchamiam Pick upa i ustawiam wszystkie informacje znajdujace sie w server info. Gdy juz uworze serverinfo.py to przychodzi czas na utworz liste. Jak nacisne wyskakuje mi bład który będzie pokazany ponizej. Daje continue i wylaczam pick upa, wlaczam metin2mod (PandoraMT2BOT) i jak wbije na konto to mi sie laduje i wylacza metin. Co jest ? post-1111942-0-92762300-1392738498.jpg

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszcie na jakie serwery i co chcecie mieć, zrobię kilka gotowców (tylko na serwery gdzie gra sporo osób, nie będę każdemu robił indywidualnie plików, zrobię takie żeby w miare wszystkich zadowoliło).

Opublikowano

Zrób gotowca na Pandoramt2 z normalnymi nazwami serwera i żeby można się było połapać a nie każdy itemek to twój nick.

Podaj listę itemów.

Tak samo w sprawie Ravii bo dużo osób pisze PW, co dodać oprócz broni 1 lvl, potek i szkat?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego jak wejdę na server Ascarial.pl to mnie loga po 10 sec :C

Co zrobić ??? .. 

Mają zmieniony report. Wchodzisz z serverinfo z mojej strony?

Opublikowano

@ Ascarial 

Cor Draconis 

Szkaty blasku ( nie widac ) 

Zlote Klucze ( sa inne niz na PL ) 

Zmianki , Dodania 

Też bym prosił o to na Ascarial, ludzi gra dużo ;> 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Sakwy szczęscia, Przywołania, fms, minisia +9. Ebo, helm +9 , Kozaki 29 lvl. AutoPoty SZTABy 2\5\10 Kon, pierscien telep[ortacjiii, skamieniałe łzy, diamenty, Smocze Ksiegi, szmaragdy, kryptonisty krwiste kamienie Truciaki eq smoka Hwangi kryształy zycia, smocze serca , odłamiki energii. Wracie czego bede edytował. ;d 

Opublikowano

Potrzeba mi zrobić na serwer Ascarial.pl ,żeby było widać :

-Miecze na 5lvl+6+7+8+9

-Zbr na 1lvl +6+7+8+9

-Cor Draconis 

-Szkaty blasku

-Zlote Klucze ( sa inne niż na PL ) 
-Zmianki , Dodania 

-Sztabki 100k 

-Pelerynki 

PS: 

Kto też dołącza się do prośby to prosił bym o LIKE ,żeby było widać ;) 

Opublikowano

PROSIŁBYM O GOTOWCA NA PANDORAMT2 . Rib lub fms , boj , potki , pelerynki , pierscien anty exp , złoty naszjnyik , skórzane butki , ebo branza , smiertleka , żelak , sztbki 2/5/10 . KTOS SIĘ DO TEGO PODŁACZĄ PROSZE O LIKE !

Opublikowano

Już mi działa,ale nie do końca,jak wchodzę pisze ''błąd łączenia się z serverem'' pomoże ktoś

Ten komu chodzi PanodraMT2 to niech napisze mi tutaj Id servera i porty i report

Z góry dziękuje polajkuje jak ktoś pomoże z tym problemem!

Opublikowano

Już mi działa,ale nie do końca,jak wchodzę pisze ''błąd łączenia się z serverem'' pomoże ktoś

Ten komu chodzi PanodraMT2 to niech napisze mi tutaj Id servera i porty i report

Z góry dziękuje polajkuje jak ktoś pomoże z tym problemem!

Login ip 94.23.41.154     Port 11002                           Pong 1234abcd5678efgh

CH1 ip 94.23.41.154       Port 13000                           HexPong False

CH2 ip 94.23.41.154       Port 16000                           Report 1314132731

CH3 ip 94.23.41.154       Port 18000

CH4 ip 94.23.41.154       Port 20000

CH5 ip 94.23.41.154       Port 22000

Ja to wpisuje i mi działa.

Opublikowano

A Kto mi powie jak dodać do pandory 3 rodzaje sztabek ? ...

7nzn.png

W zaznaczonym miejscu wpisujesz ID itemków w przypadku pandory jest to:

Sztabka 2M 80007

Sztabka 5M 80010

Sztabka 10M 80011

AntyExp 70001

Opublikowano

Jak mam tylko problem z połączeniem przez moda tzn. pisze zostaniesz połączony z serwerem i nic... Jak to rozgryźć??? Dodam że chodzi Mi o Elitemt2. Dlaczego nie mogę się połączyć przez moda z Elitemt2??? Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Login ip 94.23.41.154     Port 11002                           Pong 1234abcd5678efgh

CH1 ip 94.23.41.154       Port 13000                           HexPong False

CH2 ip 94.23.41.154       Port 16000                           Report 1314132731

CH3 ip 94.23.41.154       Port 18000

CH4 ip 94.23.41.154       Port 20000

CH5 ip 94.23.41.154       Port 22000

Ja to wpisuje i mi działa.

Tak jakby pomogłeś wcześniej miałem kropki (......) a teraz mam pokaze ch1,ch2,ch3,ch4,ch5 

Ale jak klikam pisze mi ten je3bany błąd łączenia sie z serverem ale to tak odrazu wyskakuje klikam enter i odrazu wgl nie myśli odrazu

Jak masz jeszcze jakieś pomysły to pisz jakbyś mógł to wrzuć hacka z którego korzystasz(lub hacki jak masz pare na pandorzemt2)

Masz like jak pomożesz dam jeszcze ! :)

Opublikowano

Tak jakby pomogłeś wcześniej miałem kropki (......) a teraz mam pokaze ch1,ch2,ch3,ch4,ch5 

Ale jak klikam pisze mi ten je3bany błąd łączenia sie z serverem ale to tak odrazu wyskakuje klikam enter i odrazu wgl nie myśli odrazu

Jak masz jeszcze jakieś pomysły to pisz jakbyś mógł to wrzuć hacka z którego korzystasz(lub hacki jak masz pare na pandorzemt2)

Masz like jak pomożesz dam jeszcze ! :)

Proszę o pomoc bd Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...