Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy v1.4 BETA

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie Dlaczego jak uruchamiam gre mam konto i wejde w postac czekam aż się załaduje i się gra wyłancza jak sie załaduje ??

Mam to soma tylko że na Pandora mt2 ;/

No ja też na pandorze to mam i co trzeba zrobić?? Pisze: niewłaściwa wersja klienta i mnie wywala ;(

No ja też na pandorze to mam i co trzeba zrobić?? Pisze: niewłaściwa wersja klienta i mnie wywala ;(

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś żeby byłą prawidłowa wersja klienta ? Co mam zrobić korzystam z serwera PandoraMt2 auto-pickup działa lecz gdy wbije na serwer to mnie wywala i wyświetla sie ten komunikat! Co mam zrobićby była ta prawidłowa wersja klienta ???!!

Opublikowano

a ja mam inne pytanie :P czy dziala na zminimalizowanym i czy jak dropi drooopi i zrobi sie czarny ekran albo lagi i zatnie sie to dalej on dropi i podnosi czy nie? czy moge np ogladac film na kompie jak se tam dropi ?

Opublikowano

40555595556240030360.png

Mam taki problem jak widać UP, wszystko dobrze wypełniłem i jak chce wziąść pokazuję się to (UP)

13159379544398688418.png

Opublikowano

działa, ale trzeba wyłączyc antywiursa, przynajmniej w moim przypadku. Ja już wole wchodzic co 20 minut i wywalac te śmieci niż z tym się bawić.

pingif2.gif
Opublikowano

mam problem wszystko robie dobrze a jak wchodze w metina to pisze mi "Nieprawidlowa wersja klienta. Zostaniesz rozlaczony z serwerem". Da sie to jakos naprawic?

Opublikowano

Witam Mam Prośbe Gdy chce zrobic ten plik to wyskakuje mi Błąd i dalej nic Gram na Serwerze Pandoramt2

Opublikowano

tam widze do odznaczenia "szkatułki" działa na bermatyczne z concordii? czy trzeba znać ID?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Ja tego nie kumam . jak pobieram to w tym mam tylko 2 pilki Iantywirus jest off) mam tak . "mod i autopickup v1.4" nic wiecej nie mam . i jak klikam ten auto.... to wyskakuje mi blad (chyba czegos nie mam) ale jak to pobieram to tylko mam te 2 pilki -.- pomoze ktos ;) ?

Opublikowano

no no ;D wszystko spoko :D Tylko po co tak motać ?? ;> niemniej fajna wrzutka :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...