Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja zgarnąłem na NA i w supporcie zamienili mi na eu, na pc nie udało mi się a z 3 razy próbowałem, a na telefonie cyk cyk i zrobione za pierwszym razem

Opublikowano

Wie ktoś może o której jutro będą te kody ? Bo zawsze jestem w szkole i za chuj nie mogę trafić na nie , a ten skin jest świetny i przydałoby się go dodać do kolekcji 8|

Opublikowano

Tak, chamstwo trzeba tępić. Ja swój kod dostałem, więcej nie chcę, a ciebie hifii proszę o zamknięcte tej swojeje mordy, z której zajeżdża chamstwem oraz chciwością :) Muf Mi Panie, masz swój kod ? Jak tak, życz powodzenia innym i nie bierz kolejnych kodów. Macie jeden ? Dajcie szansę innym. Hmm... Czy szczerze życzę śmierci chytrym i chamskim osobom. Szczerze powiem to jeszcze bardziej niż tak. Z pewnością. Dlaczego ? Bo chamscy ludzie nie mają przyszłości i niszczą kulturę i moralność ludzi, którzy na szacunek zasługują. Zielak, ja chyba Ciebie znam... Nie wiem, może na TS3 korna siedzisz ? :D

ty, szczeniak, nie sadź sie tak bo sie poplujesz. W każdym tygodniu można wygrać chyba 500 kodów, zamiast pisać na forumku jakie alienware jest złe i chujowe, wzieli by się i postarali o ten kod, a nie, jeden błąd im wyskoczy i lecą na żebry na forumek. A, i dla twojej wiadomosci mordziak, z tych 3 kodów tylko jeden jest mój, pozostałe oddałem, tak więc wstrzym ryj pls.

XYZ

Opublikowano

Dużo ludzi jest na tej stronie i nie mogę się zarejestrować. Jak ktoś ma drugi kod to z chęcią go przyjmę ;)

Pozdro

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ale kto mówił? Mail do mnie żaden nie przyszedł (tak mam newslettera), i ktoś pisał o 19:00-20:00 a ktoś, że od 21:00.

@edit

A te losowanie na kody na NA? czy na EU?

PMK3yt4.png

Opublikowano

Errora miałem, usunąłem ciasteczka i zniknął error. Zarejestrowałem się i o której jest te losowanie czy będą kody na EU czy na NA? Czy na obydwu?

Pozdro

PMK3yt4.png

Opublikowano

Errora miałem, usunąłem ciasteczka i zniknął error. Zarejestrowałem się i o której jest te losowanie czy będą kody na EU czy na NA? Czy na obydwu?

Pozdro

Next Set of Keys (NA Server) Added October 21st (Pacific Time)

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...