Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas mam 0 available i na email nic nie przychodzi ? Było już jakieś losowanie około 21:00 ? Jeśli tak to czemu nic nie było pokazane a kukałem co minutę...

co minute to chyba za malo, czasem co sekunde to zamalo xD

moze masz wylaczona opcje otrzymywania maili

Opublikowano

Wszystko mam włączone :/ poza tym na jak przychodzi wiadomość to jest głosik.

ale to na stronie musisz miec wlaczone

wchodzisz w account -> account settings -> Subscribe me to the Alienware Arena email newsletter. -> Submit

od teraz na e mail bedziesz dostawac wiadomosci o godzinie giveawaya

Opublikowano

Kolejne kody będą 21.10 i znpwu na NA - utrudnią wygraną tym na EU, ale w dalszym ciągu życzę wszystkim co nie wygrali jeszcze, a im zależy na LeeSinie powodzenia, a tym co wygrali i dalej chcą wygrywać pierwszej lepszej śmierci, przy najbliżeszej okazji :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Kolejne kody będą 21.10 i znpwu na NA - utrudnią wygraną tym na EU, ale w dalszym ciągu życzę wszystkim co nie wygrali jeszcze, a im zależy na LeeSinie powodzenia, a tym co wygrali i dalej chcą wygrywać pierwszej lepszej śmierci, przy najbliżeszej okazji :)

dokladnie chytrzy ludzie z mpc xD

signature5y.png

Opublikowano

propsy dla twej mamuski i dla ojca za wychowanie. Pozdrawiam dzieciaków które czekają tylko aż ktos im podstawi cos pod morde, zdobycie kodów na tej stronie nie jest trudne, wystarczy byc cierpliwym.

XYZ

Opublikowano

dokladnie chytrzy ludzie z mpc xD

Kurwa ludzie czy was totalnie pojebało? Życzyć śmierci za głupi kod. Kurwa pozabijacie sie. Ci co mają niech sobie nabiorą jeszcze 100 mam to w dupie, a te lamusy, które nie umieją sami wyłapać koda to ich jebany problem. Może poprostu nie zasługują. Idziesz w truskwki na dzień i masz lepszego skina, którego nie wygrasz w głupim konkursie. Pozdro frajerzy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przepraszam ale po co komus 3 kody ? To tylko chamstwo i brak wychowania ....

ZA TO WSTYDZE SIE SWOJEGO KRAJU poniewaz w tym kraju takie cos mieszka ....

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Tak, chamstwo trzeba tępić. Ja swój kod dostałem, więcej nie chcę, a ciebie hifii proszę o zamknięcte tej swojeje mordy, z której zajeżdża chamstwem oraz chciwością :) Muf Mi Panie, masz swój kod ? Jak tak, życz powodzenia innym i nie bierz kolejnych kodów. Macie jeden ? Dajcie szansę innym. Hmm... Czy szczerze życzę śmierci chytrym i chamskim osobom. Szczerze powiem to jeszcze bardziej niż tak. Z pewnością. Dlaczego ? Bo chamscy ludzie nie mają przyszłości i niszczą kulturę i moralność ludzi, którzy na szacunek zasługują. Zielak, ja chyba Ciebie znam... Nie wiem, może na TS3 korna siedzisz ? :D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...