Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można prosić o kod na EUNE? Próbuję dorwać od póltora tygodnia ale lipa, nic nie idzie... Ostatnio patrzę na pocztę, 10min temu doszedł mail, no ok sprawdzę, a tam 0 kodów... OMFG....

Take it easy my friend

Opublikowano

@up ale ta strona jest zbugowana cały czas tak pisze u mnie wyświetliło że jestem w kolejce ale na pewno znowu dostane że zabrakło kodów

MAM KOD O Kur***** dziękuje nareszcie

Opublikowano

Dlaczego u mnie za każdym razem gdy próbuję wejść na stronę z losowaniem lub ją odświeżyć wyskakuje błąd:
Error 503 - Down for Maintenance.
Omg nie rozumiem tego,u kumpla jest wporządku o.0
Od czego to zależy?

Opublikowano

MAM keya KURWA !!! Dzięki :D Ja już nie głosuje, Ci co nie wygrali, niech mają szanse to zrobić:D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Congratulations, you've successfully been assigned a key for the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups:

NACfsdfsdfsdf

For instructions on how to redeem your key, please visit the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups page.

Alienware Arena Team

Pozdrawiam haha modliłem sie zeby nikt tematu nie odswiarzył bo zaraz kidy z mpc by wbiły

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Prawie. Byłem w kolejce, ale nie dostałem keya ;c

EDIT: Następne keye 21 dopiero? WTF?

Czyli mogę się pogodzić z tym, że kodu nie dostanę.. ;p

challenger.png

Opublikowano

Ok, przyszedł email, że wygrałem, już nie muszę nolajfić, żeby zdobyć kod ;P Życzę za to innym powodzenia, aby dorwali swój klucz.

UP #

Też tak miałem na 1 koncie ;p Dlatego próbuję chwytać kody na 2 kontach i jak widzę, poskutkowało i wygrałem :P Good Luck.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Congratulations, you've successfully been assigned a key for the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups:

NACfsdfsdfsdf

For instructions on how to redeem your key, please visit the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups page.

Alienware Arena Team

Pozdrawiam haha modliłem sie zeby nikt tematu nie odswiarzył bo zaraz kidy z mpc by wbiły

Ja miałem już informować, ale pomyślałem, że Ci, którym bardzo zależy sami będą pilnować godziny, ponieważ tak jak pisałeś, wiele osób, które nie lubią LeeSina i tak by startowały. Komu bardzo nie zależało, czekał aż inni sprawdzą. Przykro mi wszystkim innym, którzy nie wygrali. Jeżeli chodzi o wygraną, dam cenne wskazówki jak wygrać za 2/3 dni limitu like'ów. Życzę wszystkim innym powodzenia, ja już dalej nie próbuję (co najwyżej powiem bratu aby wiedział), ponieważ inni też powinni mieć szansę. Nie lubię takim chamskich ludzi jak destroyer, który chce wygrać N-ty raz... Może napiszę temat :D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Która to będzie 10:15 AM PDT?

Wpisz sobie w google "Pacific time" i wejdź w pierwszą stronę i tam masz ten czas

Opublikowano

jaki ten Polski Support jest pojebany za przeproszeniem wysłałem im klucz napisali mi że klucz nie poprawny pomyślałem skoro kod nie poprawny to sam go sprawdzę i chuj kod działa a jakiś debil jebany z supportu popełnił jakiś błąd i teraz mam po kodzie

POLSKI SUPP KURWA THE BEST

przez takiego debila który nie umie przepisac kodu straciłem skórke do lee sina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...