Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje wszystkim zwyciezca sam nie wygralem ale ;c jezeli ktos ma klucz na eu nordic i bylby dobry to moze oddac na pw moge dac kod do ps plus na 30 dni

signature5y.png

Opublikowano

No tak, klikam Get Key 666.666.666.666.666.666.666 razy odświeżam stronę 666.666.666.666.666.666.666. 666.666.666.666.666.666.666 i chuj! Cały czas Error. Jak oni kurwa te klucze zdobywają?

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

miałem ten błąd, też ale odświeżałem ciągle i miałem meila obok i nagle przyszło chociaż błąd wywalało ciągle ;f Dopiero dziś konto tam założyłem i już za 1 razem mam keya :)

fs.png

Opublikowano

Wypierdalaj z tego forum trollu jebany. A żeby ci matka zdechła ! Jak mam dostać za to ostrzeżenie, proszę, dajcie. Takie kurwy jak ten destroyer to powinno się selekcją naturalną potraktować... Won do piekła kurwo wściekła (przepraszam, że poniżam wszystkie dziwki do poziomu tego frajera).

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Wypierdalaj z tego forum trollu jebany. A żeby ci matka zdechła ! Jak mam dostać za to ostrzeżenie, proszę, dajcie. Takie kurwy jak ten destroyer to powinno się selekcją naturalną potraktować... Won do piekła kurwo wściekła (przepraszam, że poniżam wszystkie dziwki do poziomu tego frajera).

W takim razie jutro po rozdaniu, kodzik udostępniam na forum - dla niedowiarków, pozdrawiam i mimo wszystko, życzę powodzenia :)

Opublikowano

A wiesz co ? lepiej abyś nie brał tych kodów, a najlepiej jakby cię ktoś ddosnął podczas eventu... Jaka by była szkoda, nieprawdaż ?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Do tych wszystkich co do mnie pisali - jutro dam też skina, więc jeżeli wam się nie uda zawsze macie szanse u mnie, pozdrawiam i powodzenia, fajny ten giveway :33

napisalem odrazu do cb po kod i nie odpisales

signature5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...