Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy pisze, że:

Information!
You're in the queue!
Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.
To znaczy, że dostanę kod?

Tak, jesteś w kolejce tych ludzi, którzy dostaną.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole, jebany błąd nawet nie zobaczyłem get code. Nadal ten sam błąd. Pierdolę ten event już.

Opublikowano

Information!

You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be
notified via email if you have been assigned a code. If you do not
receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

Jeśli mam coś takiego to dostanę?

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Information!

You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

Jestli masz takie cos, to dostaniesz kod w przeciagu 60 minut ;) Udalo mi sie <3;)) Wbilem na strone get ready i error, teraz wbijam i jest kod ;))

Opublikowano

ahhaha własnie dostałem kod na emaila trololo lee za friko nice

Jak mi dasz kod to Ci załatwię takie dupy, że codziennie po minimum 5 razy ruchańska. DEAL? XDDD

Opublikowano

Error!

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.

3) A key has already been assigned to you

No kurw... zapier...

Opublikowano

No to chujnia.

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:
1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!
Alienware Arena Team

nija0 jak użyłeś na EUW to podasz mi kod na pw (EUNE)? :P

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Aaaaa pierdolę ten event. To ostatni, w którym marnuję sobie czas. Wolę już iść pomóc ojcu na budowie na czarno i mieć na więcej skinów lub piwo xDD

donald_tusk_afp_450.jpeg

Już po Ciebie jedzie.

@ Ten event to jakiś zyebany jest, krótko mówiąc, powinni zrobić losowanie każdego dnia a nie "kto pierwszy, ten lepszy"

Opublikowano

No cóż organizacja wręcz do dupy.

Wiedzą że w tych godzinach serwery im siadają to powinni coś z tym zrobić a nie że jedna osoba już z 5 keyów ma -.-

Od 17 siedziałem do tej 19... Klikając F5 i proszę klikam GET CODE i wspaniały error 503 :)

Nigdy więcej eventów od AlienWare -.-

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

A ten kod można na EUW i EUNE użyć? czyt. dwa razy?

Jak tak to za EUNE mógł bym coś zaoferować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...