Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie wszystko wedlug instrukcji. Rozdzielczosc 800x600 w trybie okienkowym. Wchodze do kryjowki, potem do dilera samochodow, klikam kup samochod po czym odpalam bota jako administrator. Nie wlaczam nic wiecej i nie klikam start w bocie. Nadal wymaga odemnie speed bostow. Pomoze ktos?

Grę należy uruchomić w rozdzielczości 800x600 (nie tryb okienkowy) !

Czytamy ze zrozumieniem. 800x600 ale na pełnym ekranie. :)

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa, dzięki. Jeśli komuś to pomoże, BARDZO WAŻNA JEST WERSJA BOTA. U mnie też niby nie działało, ale pobrałem z 1 str najnowszą wersję bota, i zadziałało.

Opublikowano

Witam działa ten bot?

mam 60 lvl uruchomilem gre w rozdzielczości 800x600 w takim malym okienu , wchodzę do dilera odpalam bota i nic. Dalej mi kupuje za te speedy,,,

Opublikowano

Witam działa ten bot?

mam 60 lvl uruchomilem gre w rozdzielczości 800x600 w takim malym okienu , wchodzę do dilera odpalam bota i nic. Dalej mi kupuje za te speedy,,,

Na bocie nie naciskasz "Start", tylko go włączasz - tyle.

Przechodzisz do Dilera, następnie klikasz na "Kup miejsce na samochód" i kupuje za 0SB.

Pisze że za 500SB, ale nie pobiera SB.

Opublikowano

Nie zeby coś, ale cos mi nie dziala, Biore kryjówka nastepnie dilera -> kup samochody -> teraz mimimalizuje nfs i odpalam bota, no odpalil sie ale gdy tam klikam zeby powiekszyc miejsce tooo .... nic sie nie dzieje , Jakies wskazówki ? moze coś zle robie albo o czym zapomnialem

PS : 60 lv jest, to samo 800/600

Opublikowano

Nie zeby coś, ale cos mi nie dziala, Biore kryjówka nastepnie dilera -> kup samochody -> teraz mimimalizuje nfs i odpalam bota, no odpalil sie ale gdy tam klikam zeby powiekszyc miejsce tooo .... nic sie nie dzieje , Jakies wskazówki ? moze coś zle robie albo o czym zapomnialem

PS : 60 lv jest, to samo 800/600

A tryb okienkowy włączony, bo chyba nie, jak minimalizujesz grę?

Opublikowano

A tryb okienkowy włączony, bo chyba nie, jak minimalizujesz grę?

Bo nie masz miec trybu okienkowego tylko gre na cały ekran w rozdziałce 800x600

To akurat jest obojętne, bo działa zarówno w trybie okienkowym jak i na pełny ekran.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Działa Wam ten sposób ? Wczoraj chciałem kilka miejsc dodać i miałem wieczne wczytywanie.

Jeszcze dwa dni temu dodawałem sobie miejsce ;)

Powinien nadal działać.

Dam edit, jak sprawdzę czy nadal dodaje miejsca.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...