Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie to nie dziala. Jaka werjsja?!!

v1594 (link jest podany w temacie):

Download:

http://www46.zippyshare.com/v/48123044/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/1ff8067f6c6076ea5cdcc4007577b02e3a2a403ba5cec126f33af601a472be0e/analysis/1380208276/

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nabijesz tylko kilka miejsc to szansa na bana jest mniejsza, ale zawsze istnieje.

A skąd indziej mozna zdobyć miejsca prócz kupowania i tego bota? słyszałem, że się dostaje samochody z miejscami za ukończenie jakiś misji? prawda?

Opublikowano

A skąd indziej mozna zdobyć miejsca prócz kupowania i tego bota? słyszałem, że się dostaje samochody z miejscami za ukończenie jakiś misji? prawda?

Miejsca w garażu dostaje się przy zdobywaniu lvli:

Dwa po stworzeniu kierowcy

Jedno na poziomie 12.

Jedno na poziomie 20.

Jedno na poziomie 30.

Jedno na poziomie 40.

Jedno na poziomie 50.

Jedno na poziomie 60.

Nie za ukończenie misji, tylko osiągnięcia :P

Oto auta, które się dostaje za osiągnięcia:

- Lamborghni Gallardo Valentino Balboni "Achievement Edition"

- Koenigsegg CCX "Achievement Edition"

- BMW M3 E92 "Achievement Edition"

- Ford Focus RS "Achievement Edition"

- Bugatti Veyron 16.4

f

Opublikowano

Jedno na poziomie 12.

Jedno na poziomie 20.

Jedno na poziomie 30.

Jedno na poziomie 40.

Jedno na poziomie 50.

Jedno na poziomie 60.

Zapomniałeś o "Bugatti Veyron 16.4" :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jedno na poziomie 12.

Jedno na poziomie 20.

Jedno na poziomie 30.

Jedno na poziomie 40.

Jedno na poziomie 50.

Jedno na poziomie 60.

OK, dzięki właśnie zobaczyłem te auta za osiągnięcia. Ale i tak mało tych miejsc, a skąd niby mam mieć 150 samochodów i zdobyć to osiągnięcie? przecież jakby tak kupować to w chu huhuhuh kasy na te garaże, widziałem kolesia na yt ma 127 miejsc skąd niby?(na bocie) i z tego ma 127 kupionych aut. how???

Opublikowano

OK, dzięki właśnie zobaczyłem te auta za osiągnięcia. Ale i tak mało tych miejsc, a skąd niby mam mieć 150 samochodów i zdobyć to osiągnięcie? przecież jakby tak kupować to w chu huhuhuh kasy na te garaże, widziałem kolesia na yt ma 127 miejsc skąd niby?(na bocie) i z tego ma 127 kupionych aut. how???

Przy kupnie auta za SB dostaje się miejsce w garażu :)

-

Jeżeli mówisz o YouTuberze MówPoLucku - na pewno nie używał bota, bo nie cheatuje i nienawidzi cheaterów  :)

f

Opublikowano

Przy kupnie auta za SB dostaje się miejsce w garażu :)

-

Jeżeli mówisz o YouTuberze MówPoLucku - na pewno nie używał bota, bo nie cheatuje i nienawidzi cheaterów  :)

Ta Lucek Lucek, ale kurde to ile on kasy włożył i czasu w tego worlda, a co do tego bota z tematu na miejsca w garażu jaka jest szansa, że jak wbije sobie w dzień z 5 miejsc i nie dostane bana? coś takiego jak bot do ucieczek?

Opublikowano

Ta Lucek Lucek, ale kurde to ile on kasy włożył i czasu w tego worlda, a co do tego bota z tematu na miejsca w garażu jaka jest szansa, że jak wbije sobie w dzień z 5 miejsc i nie dostane bana? coś takiego jak bot do ucieczek?

Możesz powoli dodawać, powinno to zmniejszyć ryzyko bana (ale nie zlikwiduje)

f

Opublikowano

To jest zwykły człowiek który pracuje. Jeżeli zostaną mu pieniądze z wypłaty -> wydaje na przyjemności, a jego przyjemnością jest np. gra w Worlda.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

raczej nie dziala nie dam rady kupic miejsc

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i tak jest kiszka kopiłem sb bosty kopiłem auta i pakiety z częściami po kilku dniach ban permanentny bo nie wiedza z kad wziąłem części ultra...

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...