Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm znalazlem cos lepszego , tylko wlaczam gre , wchodze do dilera samochodow, i wlaczam Hacka i moge kupywac ile chce miejsc , i nie ma wirusa . 

https://www.youtube.com/watch?v=ZV1uSEivhvE 

Prosze. :D

O to w tym poradniku chodzi. A żaden hack zaprezentowany w dziale nfsa na mpcforum nie ma wirusów.

Opublikowano

:) mam nie mam auta bot nie dziala :(

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

Włączyłeś tryb okienkowy i rozdzielczość 800x600 ?

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Włączyłeś tryb okienkowy i rozdzielczość 800x600 ?

Nie jest to konieczne, działa i bez tego.

Wie ktos moze, dlaczego nie moge kupic miejsc za 0 sb? Wchodze w dilera, uruchamiam bota w trybie spoczynku i nadal wymaga ode mnie sb

Pobrałeś odpowiednią wersję bota?

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy jakiekolwiek hacki, boty, cheaty itp. do gry mogą być karane wyłącznie banem czy może być również jakaś kara pieniężna czy coś w tym stylu? Bo boję się że za używanie botów może mi do drzwi zapukać wiadomo kto  ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga! Kolega wczoraj użył tego buga, i dzisiaj dostał bana! Wstrzymajcie się z hackowaniem, bo banują na potęgę. Ja jeszcze bana nie dostałem, zrobiłem w ten sposób 150 miejsc (ale to było dawno i nieprawda :D)

*info niepotwierdzone, może ea się pomyliło i wlepiło mu bana za nic, jednakowoż radzę uważać.

EDIT: Za to chyba bana nie ma jednak.

Opublikowano

Uwaga! Kolega wczoraj użył tego buga, i dzisiaj dostał bana! Wstrzymajcie się z hackowaniem, bo banują na potęgę. Ja jeszcze bana nie dostałem, zrobiłem w ten sposób 150 miejsc (ale to było dawno i nieprawda :D)

*info niepotwierdzone, może ea się pomyliło i wlepiło mu bana za nic, jednakowoż radzę uważać.

Sprawdzę to dzisiaj (dodam miejsca na testowym koncie i zobaczę, czy poleci ban).

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...