Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy nadal to działa ? Robię tak jak jest napisane i nic ; / Piszę żebym doładował SB.

Masz tryb okienkowy?

Masz dobrą rozdzielczość?

Masz 60 lvl?

Włączasz bota po wejściu do dilera?

Napewno go nie uruchamiasz?W sensie nie klikasz start.

Opublikowano

Nie dziala mi.;/ Mam tryb okienkowy 800X600 60 poziom odpalam gre w tym stanie, ide do kryjowki,odpalam dilera samochodow, kup samochod, odpalam bota(to wszystko co z nim robie),probuje kupic sloty w garazu i chce speed bosty. Robie cos zle czy sposob juz nie dziala?

Opublikowano

Nie dziala mi.;/ Mam tryb okienkowy 800X600 60 poziom odpalam gre w tym stanie, ide do kryjowki,odpalam dilera samochodow, kup samochod, odpalam bota(to wszystko co z nim robie),probuje kupic sloty w garazu i chce speed bosty. Robie cos zle czy sposob juz nie dziala?

Pobrałeś bota z linku z tego tematu?

Bota należy tylko uruchomić, nie startować.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bot sciagniety dokladnie ten z tematu nie klikam start ani nic. Poprostu go uruchamian i przechodze do okienka z gra.

Opublikowano

wchodze do dilera, kup samochod. Dopiero po tym odpalam bota. Probuje kupic miejsca w garazu i nic.

Opublikowano

Jak to się odnosi do zdobycia Koeningsega CCX , oprócz zwiększenia miejsc na samochody IGC ?

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Witam i mam pytania: Czy jest to bezpieczne? Czy psuje to statystyki?

Jest bezpieczne, nie psuje statystyk.

Jak to się odnosi do zdobycia Koeningsega CCX , oprócz zwiększenia miejsc na samochody IGC ?

Jeśli masz miejsca to pozostaje Ci tylko je zapełnić, najszybciej będzie kupować Dodge Challenger R/T po 125.000 IGC

HB5fLf7.png

Opublikowano

Robie wszystko wedlug instrukcji. Rozdzielczosc 800x600 w trybie okienkowym. Wchodze do kryjowki, potem do dilera samochodow, klikam kup samochod po czym odpalam bota jako administrator. Nie wlaczam nic wiecej i nie klikam start w bocie. Nadal wymaga odemnie speed bostow. Pomoze ktos?

Opublikowano

Mam To Samo co pan u góry. Włączam 800x600 mam 60lv. Włączam dilera kup samochud odpalam bota na administratorze nic nie klikam start i tp i kupuje sloty i chuja działa... :( pomocy!

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

Działa 100% kupiłem 150 miejsc w garażu teraz czeba je wypełnić żeby dostać CCX?

Tak,najlepiej kupować Dodge Chargery,kosztują 150k sztuka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...