Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi dziala thx

A jest cos na moze darmowe autko :D ????

Nie ma czegoś takiego ;)

Próbowałem, ale niestety działa tylko na miejsca w garażu i powinno działać na ubezpieczenie samochodu, bo po uruchomieniu bota wartość jego zakupu zmienia się na 0SB, ale niestety opcja transakcji ubezpieczenia automatycznie się blokuje.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mi działa tylko na miejsca w garażu, na ubezbieczenie nie działa. W garażu pokazuje się ubezbieczenie za 0SB, ale nie da się tego kliknąć.

Mam jak up , ubezpieczenie ni działą :

Przepraszam za wprowadzenie w błąd.

W teorii zmienia wartość ubezpieczenia na 0SB i powinno się dać je kupić, ale w praktyce jest to nie możliwe, bo opcja się blokuje.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sory ze odkop ale nie dziala ;/

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Musisz coś robić źle, wczoraj został wydany specjalny bot do tego sposobu, który sam nabija i został potwierdzony przez kilku użytkowników.

Próbuj dalej :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Musisz coś robić źle, wczoraj został wydany specjalny bot do tego sposobu, który sam nabija i został potwierdzony przez kilku użytkowników.

Próbuj dalej :)

Możesz podać gdzie jest ten niby bot?

Ja probówałem przed chwilą, to po kliknięciu na zakup slota w garażu cały czas mam "Please Wait" i nic się nie dzieje.

@EDIT:

Przepraszam, zapomniałem, że trzeba 60 lvl, teraz działa :)

Opublikowano

Ale jaja nie wierze myślałem że ściema i tak pewnie dostane bana ale co tam działa piszę że miejsce w garażu kosztuje 500 boost a jak klikam to pisze miejsce w garażu dodatkowe aktywowano wtf ale i tak do tyg pewnie będzie ban ;d

Dzięki jeśli bana nie dostane to dziękuwa ziąąą :D

634534203295449218.png
Opublikowano

Ale jaja nie wierze myślałem że ściema i tak pewnie dostane bana ale co tam działa piszę że miejsce w garażu kosztuje 500 boost a jak klikam to pisze miejsce w garażu dodatkowe aktywowano wtf ale i tak do tyg pewnie będzie ban ;d

Dzięki jeśli bana nie dostane to dziękuwa ziąąą :D

Raczej nie dostaniesz bana ;)

Popatrz nawet na ich podejście do sprawy, mają dziurę w grze od ok. miesiąca i nic z tym nie robią.

To jest EA, tego nie ogarniesz :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ten sposób na 100% jest bezpieczny ? A jak tak to czy moje statystyki będą się zapisywać na tych statach internetowych ? xD Bo nie mam kasy na SB i wydawać na grę nie chcę, a CCX nawet się przyda xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...