Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin To nie Metin3 !

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest kontynuacja metina wskoczyli na następny poziom ta gra ma spory potencjał narzekacie na grafikę wolicie grac na gorszej grafice ja was nie rozumie.

Jesli chodzi o modele postaci to w metin 2 są lepsze. A w tym syfku jedynie świat jest dobry.

@up

Tylko, że w metin1 jest biolog, kowal, dzikie psy w m1. I chyba kamienie metin.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie już sobie spokój.

To jest chińska wersja, i jak każda gra z tego kraju różni się od wersji EU.

W listopadzie startuje beta EU i cytując [CM]Zero, który odpisał mi na pytanie (Czy wersja EU będzie różnić się od chińskiej?):

Yes, English Version will have a lot of improvements and will be really different of the Chinese one.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Może zaczniecie oceniać gre jak wyjdzie w wersji Europejskiej. A nie teraz , jak jeszcze nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Bo wiemy że chińska wersja różni się od EU.. :P

xxx

Opublikowano

Ale no tak szczerze to obejrzałem gameplaye i stwierdzam, że lepsza grafika już jest w Tibii - serio. Może to dwie calkiem inne gry ale już bym wolał po 3 latach wrócić do tej uzależniającej gry niż w to :D Ta gra to tylko tytuł i nie wiem czym tu się jarać.. tak samo było z Neverwinter (każdy podniecony i grał 24/7), a wyszło gówno bo nuda po tygodniu.

Opublikowano

Ale no tak szczerze to obejrzałem gameplaye i stwierdzam, że lepsza grafika już jest w Tibii - serio. Może to dwie calkiem inne gry ale już bym wolał po 3 latach wrócić do tej uzależniającej gry niż w to :D Ta gra to tylko tytuł i nie wiem czym tu się jarać.. tak samo było z Neverwinter (każdy podniecony i grał 24/7), a wyszło gówno bo nuda po tygodniu.

Bo to wersja chińska, tyle ludzi to powtarza i nadal nie możecie tego zrozumieć, że wersja europejska będzie się różnić od chińskiej ponieważ chińczycy mają inny rynek gier MMORPG, a europejczycy inny.

Opublikowano

Chińska wersja różni się od Europejskiej. W Europejskiej ma być ten sam combat mechanism co w metin2, też ma być podział na królestwa, gra jest praktycznie całkowicie przerabiana.

No oczywiscie tak samo jak w metin 2 bardzo sie od siebie zagraniczne wersje roznia, od chuja.

Dalej sobie wmawiajcie ze beda dwie rozne wersje xD jestem na 99% pewny ze zostanie tylko zmieniony jezyk i europa bedzie otrzymawala patche z rocznym opoznieniem pozdr0

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

No oczywiscie tak samo jak w metin 2 bardzo sie od siebie zagraniczne wersje roznia, od chuja

dobra, pierdolicie

jakie jest podobienstwo miedzy metinem1 a 2?

tam jest ekran z gory a tu 3d mimo to nie czepiacie sie ze tamta gra została nazwane metinem. To raczej dwojka juz nie powinna wtedy nosic tej nazwy.

Opublikowano

Metin2 jakoś nie zmienili, co więcej my ( europejczycy ) bierzemy pomysły od nich ( najpierw wprowadzają tam potem u nas ) i tak samo jest z innymi grami.. Nie zmieniają całej gry bo ma iść na inny kontynent czy coś w tym stylu.. Przygotujcie się że gra zbytnio różnić się nie będzie.. Dla mnie to nadal nie jest metin i nigdy nie będzie.. Grafika jest okropna i jak na 2013 rok to po tym co widziałem na ss i filmach to jest śmiech... Metin2 to metin 2 i nigdy RoM nie będzie go przypominał.. Teraz większość pewnie to co napisałem hejtnie, ale taka prawda.. Sami nie wiecie jak to będzie wyglądać.. A gdybym powiedział że moje gówno smakuje w chinach jak najlepsza na świecie czekolada warta ileś tam tysięcy dolarów to co? Pojechalibyście ze mną do chin by spróbować tego co zrobię? Nie ważne gdzie się wysram wszędzie będzie takie samo, z delikatnymi różnicami ( różne jedzenie ) ... I myślę że przykład jest najlepszym z możliwych ;x

dobra, pierdolicie

jakie jest podobienstwo miedzy metinem1 a 2?
tam jest ekran z gory a tu 3d mimo to nie czepiacie sie ze tamta gra została nazwane metinem. To raczej dwojka juz nie powinna wtedy nosic tej nazwy.

Grałeś w jedynke? Może to kontynuacja? Pewnie nawet nie wiesz jaka jest fabuła metin2 ;x... Tak czy siak skoro metin1 był od góry, metin2 był 3d to chyba metin3 jak niektórzy nazywają RoMa powinien mieć chyba ultra hd grafę która nie poszła by nawet na najlepszych kompach ; OO... Graficznie nie powala :) I tak jak pisał Casawir. raczej wiele się nie zmieni :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Metin2 jakoś nie zmienili, co więcej my ( europejczycy ) bierzemy pomysły od nich ( najpierw wprowadzają tam potem u nas ) i tak samo jest z innymi grami.. Nie zmieniają całej gry bo ma iść na inny kontynent czy coś w tym stylu.. Przygotujcie się że gra zbytnio różnić się nie będzie.. Dla mnie to nadal nie jest metin i nigdy nie będzie.. Grafika jest okropna i jak na 2013 rok to po tym co widziałem na ss i filmach to jest śmiech... Metin2 to metin 2 i nigdy RoM nie będzie go przypominał.. Teraz większość pewnie to co napisałem hejtnie, ale taka prawda.. Sami nie wiecie jak to będzie wyglądać.. A gdybym powiedział że moje gówno smakuje w chinach jak najlepsza na świecie czekolada warta ileś tam tysięcy dolarów to co? Pojechalibyście ze mną do chin by spróbować tego co zrobię? Nie ważne gdzie się wysram wszędzie będzie takie samo, z delikatnymi różnicami ( różne jedzenie ) ... I myślę że przykład jest najlepszym z możliwych ;x

Zaraz cię zjedzą bo oni w zaparte wszyscy idą ze wersja europesja bedzie miala wprowadzone jakies zmiany oprocz innego jezyka i opznionych patchy xD

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Wydają trzecią część tej dziwnej gry to i tak nikomu nie pasuje.

"To nie jest Metin" - koelgo, trzecia jego wersja - bardzo dobrze że to wychodzi już niezależnie od jakiej wersji, bo expienie w kółko tego samego w Metinie 2 to nuda i żenada - nie wspominając o zacnej grafice.

Nie podoba się to można wyłączyć ten dział i wrócić do starego Metina 2 i kontynuowanie expienia.

Grałem w wersję chińską i nawet mi się podobała, poczekam na eurpoejską.

Hejtujcie się tutaj dalej, gry powinny łączyć a nie dzielić.

Autorzy chcą coś nowego wnieść, to jak to zwykle bywa - fala krytyki a wątpię czy chociaż 50 % z hejterów napisało by kalkulator ._.

Opublikowano

Zaraz cię zjedzą bo oni w zaparte wszyscy idą ze wersja europesja bedzie miala wprowadzone jakies zmiany oprocz innego jezyka i opznionych patchy xD

Ehem :) Bo przecież we wszystkich grach tak robią ^^ Metin2, Nostale, Aion, Tera, 4story, Dragon Nest i innych ^^ Jedyne czym się różni to tak jak napisałeś - w wersjach eu są później patche, więcej itemów wpakowane w cash shopy i większą ilością noobów :) Kto robi osobne gry dla każdego kraju ( w tym wypadku kilkunastu.. ) ? No raczej nikt.. I tam mają metina i tu mamy metina więc czemu miało by się to różnić?...

"To nie jest Metin" - koelgo, trzecia jego wersja - bardzo dobrze że to wychodzi już niezależnie od jakiej wersji, bo expienie w kółko tego samego w Metinie 2 to nuda i żenada - nie wspominając o zacnej grafice.

Nie podoba się to można wyłączyć ten dział i wrócić do starego Metina 2 i kontynuowanie expienia.

Autorzy chcą coś nowego wnieść, to jak to zwykle bywa - fala krytyki a wątpię czy chociaż 50 % z hejterów napisało by kalkulator ._.

Nie chodzi o to że hejtujemy czyjąś pracę.. Dla mnie spoko że ktoś się stara (szkoda że nie Polacy) i jakoś mu to wychodzi.. Osobiście wkurzają mnie ludzie którzy na siłę chcą tą grę porównać do metina bo ktoś tak napisał.. Gdyby napisał że ta gra to 4story w dziale 4 story to nawet byście nie wiedzieli o tej grze...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Gimbus grający w meinkrafta, nie potrafiący czytać ze zrozumieniem, próbuje ubliżyć reszcie twierdząc że nie potrafi napisać wyrazu "kalkulator" xD

Co do tej gry, Gra jak dla mnie jest zbyt chinska i metin nowy moglby powstac prosze bardzo, ale musialaby zostac taka sama mechanika pvp i expienia jaka istnieje dotychczas tylko z wieksza iloscia skili inaczej ta gra niczym nie bedzie przypominala poprzednika.

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Gimbus grający w meinkrafta, nie potrafiący czytać ze zrozumieniem, próbuje ubliżyć reszcie twierdząc że nie potrafi napisać wyrazu "kalkulator" xD

Co do tej gry, Gra jak dla mnie jest zbyt chinska i metin nowy moglby powstac prosze bardzo, ale musialaby zostac taka sama mechanika pvp i expienia jaka istnieje dotychczas tylko z wieksza iloscia skili inaczej ta gra niczym nie bedzie przypominala poprzednika.

Po pierwsze wypraszam sobie, bo widocznie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi :)

Nie chodziło o słowo a o głupi program kalkulator więc widocznie nie ja tutaj nie umiem czytać ze zrozumieniem.

Nie podoba się w tym dziale to wypad na dół do kochanego metina 2 :)

/A to w co ja sobie gram oraz moje życie prywatne to nie twoja sprawa, rozmawiamy tutaj o grze.

Opublikowano

Jak to czytam wszystko to normalnie coś mnie bierze; jakiś idiota zobaczył filmik i myśli że pozjadał wszystkie rozumy.

Developer(twórca) gry powiedział wyraźnie że wersja na rynek europejski będzie zupełnie inna( pracują od roku)

Będzie można bić 321321 mobów( z mounta też) itp. Poczytajcie popytajcie zanim wydać błędną opinie.

I żeby to wyklarować, nie ma o niej info na strony ymiru bo to nie ymir to robi, tylko ludzie którzy odeszli z ymira + kilku innych zdolnych.

podsumowując GRA BĘDZIE PODOBNA DO METIN2.

wiem że nie którym jest na rękę żeby ludzie w to nie wierzyli, bo privy mogą opustoszeć przez to :D

Opublikowano

Metin3 to tylko tak potocznie lol nikt na razie nie bedzie mowił że grał w RoM'a

Nie zesraj się

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Myśle dokładnie to samo. To nie jest metin to juz nie jest to samo nie chciał bym hejtować :P bo zagram zobacze jak jest .

Ale myśle ze to jeden wielki szit :P Napewno nie zastąpie tym metin2 choc narazie nic nie mówie zobaczymy jak wyjdzie angielska wersja a tu macie gameplay polski z tego.

Komentujcie i subskrybujcie ;)

Ta gra to syf z tego co widze drógie 4story :)

Ale filmik fajny nie obejrzałem do końca bo jak zobaczyłem tą grafike to szkoda gadać...

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich odpowiedzi, ale Metin1 też nie był podobny do Metina2 więc w czym problem? Po co robić na tym samym silniku itp. skoro jest mnóstwo privów?

Z mpcforum.pl jestem już od 2010 roku. Stworzyłem nowe konto by zacząć wszystko od początku.

1379958844-U247153.png

Opublikowano

Ta gra to syf z tego co widze drógie 4story :)

Bo to wersja chińska, nie wersja europejska która będzie się różnić od chińskiej ponieważ rynek gier MMORPG chińczyków jest inny od rynku gier MMORPG europejskiego. :)

wiem że nie którym jest na rękę żeby ludzie w to nie wierzyli, bo privy mogą opustoszeć przez to :D

Jeśli wersja europejska osiągnie duży sukces no to zarobki właścicieli prywatnych serwerów mogą spaść. ;)

Opublikowano

Bo to wersja chińska, nie wersja europejska która będzie się różnić od chińskiej ponieważ rynek gier MMORPG chińczyków jest inny od rynku gier MMORPG europejskiego. :)

38bac0406_nsxrean.png

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

38bac0406_nsxrean.png

To byl odo przewidzenia ze dostane bana, widze ze kolejna kurwa zaczyna sie panoszyc, ban nie zasluzony za takie cos powinien byc warn

Opublikowano

38bac0406_nsxrean.png

ktoś tu ma schizofrenie, bo innego debila nie widze xD

czy masz jakieś podstawy żeby nie ufać firmie TimeVoyager? Nie, więc dlaczego nie wierzysz ich zapewnieniom na temat europejskiej wersji gry? Może nawet ich nie przeczytałeś bo nie znasz angielskiego, więc dlaczego wyrażasz w takim razie takie zdanie? w skrócie nie masz nic do powiedzenia to nie mów.

To byl odo przewidzenia ze dostane bana, widze ze kolejna kurwa zaczyna sie panoszyc, ban nie zasluzony za takie cos powinien byc warn

było, nie wgłębiając się w regulamin; twierdzisz że mpcforum jest forum z którego kożystają debile, więc sam jesteś debilem skoro z niego korzystasz -> Jeżeli nie jesteś, to dlaczego wyrażasz złość na wieść że zostałeś odcięty od styczności z (według Ciebie) debilami?

mózg rozjebany o.O

Opublikowano

W sumie warto też zadać sobie pytanie - po co prezentują screeny, skoro wersja dla Europy ma się diametralnie różnić od chińskiej/koreańskiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...