Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
biale zloto 9 5x bon do handlarki;<

stalka +9 5x bon do handlarki ;<

pare zeklkow 9 handlarka ;<

Jaki priv??

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1. Skille oczywiście wszędzie równo.

2. Dałem się z kopiowaniem itemków i straciłem fms +7 lub 8.

3. Gdy poszedłem do Jinno i gdy chciałem wrócić to nie wiedziałem jak .

4. Sprzedawałem wszystko u handlary.

5. 1 lv konia zrobiłem gdy miałem 50 lv ..

6. Więcej nie pamiętam lecz za wszystkie serdecznie żałuję xD.

Opublikowano

1. Maxowałem Wirek, bo myślałem, że to najlepszy skill.

2. Myślałem, że jak "wołam" to nikt tego nie czyta i wszystkich wyzywałem [Ale to począąąąątki były ;)].

3. Myślałem, że Jelonki to zwykłe łuki i oddawałem przy lurze, jak dropiły.

4. Chciałem być sprytny i gdy gość wyłudzał pasy, miałem na sobie Stal +9, i partę.

Odrazu się połasil, więc ja dałem mu login, pochowałem całe eq do depo i podałem mu pasy.

Zapomniałem o Yangach i 700kk poszło się...

A teraz największy fart ?

Stoje obok jakiegoś gościa przy depo i dostaję białą +9, perf, FMSa 35sr +9, Ribka 17um i żądło bodajże +9 Z kdkami.

Okazało się, że źle z buffa przełożył i wylogował się.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Hah, również skille rozdawane równo.

Z takich śmieszniejszych fail'i to pamiętam, że prowadziłam ciekawe konwersacje z zaprzysiężonymi, po czym zaczęłam je wyzywać, bo powtarzały im się teksty xD

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Nie polepszałem riba, bo był szpan na niego, nie robiłem konia, bo stwierdziłem że i tak nie opłaca mi się to, sprzedawałem aury po 10-50k, bo nie wiedziałem po co to (skille rozdawałem równo), no i tyle, takto ciągle w Metinie pech (od 7 lat), teraz event, same yangi, wszystko spala i wgl.
@edit
A no i jeszcze jak deadałem, to bałem sie że umrę zaraz kompletnie i będę musiał robić nową postać i expić od nowa, w życiu tak szybko nie klikałem w przycisk "Rozpocznij Tutaj"

Opublikowano

Jako młody (wiekiem) oraz naiwny gracz dawno dawno temu (początku obsydianu) dałem się wyujać (Jestę GMę) z eq którego gracze wtedy mogli śnić :))

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogolnie gubie sie na privach ... nie znam cen itp ...

Ogolnie chyba kazdy mial wpadki na plu (poczatki) ze dawal rowno skille, rowno staty itp ... ale zawsze jak pykam na privach to gram w nocy, wtedy zazwyczaj siedza niemile osoby ...

Mialem na sell perly, bo dropily z kazdego metka (wszyscy mieli duzy lvl, a na mapkach z duzym lvlem zadko sa metki) woec bilem metki cienia ...

Napisalem "sell perly DUZO" ... i nagle spam ... no to sprzedalem temu co dawal najwiecej ... za perle dawal 350kk, bardzo mi sie spodobalo. Rano tez mialem na sell, ale dopiero wtedy dowiedzialem sie ze perly sa warte po 2b ... -.- Taka kurwica mnie wziela ...

Opublikowano

Na PL pamiętam kilka swoich wpadek np:

1. dawanie stat w siłe u surce

2. sprzedanie fms 21 sr chyba za 2kk +9 ( to było jeszcze wtedy jak s15 był najmłodszym serwerem )

Opublikowano

Podczas expienia dedłem i zaraz po tym kliknąłem "Rozpocznij tutaj" i zauważyłem, że uroniło mi trochę expa.
Od tamtego czasu do 65lv po KAŻDYM dednięciu klikałem "Rozpocznij w mieście". Po KAŻDYM ponieważ nawet po pvp. -_-

Opublikowano

Standardowo skille i staty po równo. Zamiast sprzedać aurę za 100kk sprzedałem za 10kk bo zapomniałem że przez się nie da. Gdy pierwszy raz zrobiłem misję na konia bałem się z niego zejść bo myślałem że ucieknie xD scigalem się z innym graczem na koniach od mostu do biologa. Pisałem z mobami w m2 bo myślałem że to są inni gracze :D

Opublikowano

mix truty 46 śr Solar przez przypadek*
Na feniksie pierwszy fms jaki mi wyleciał miał 40śr ale wtedy nawet nie wiedziałem o co chodzi i liczyła się tylko zbroja i brakowało mi do Tygry +9 tam 20k bo wtedy chodziły po 100k to go sprzedałem u handlarki

Opublikowano

Gdy zaczynałem gre w metka było wtedy 6 serwerów albo 5 pamiętam, że grałem na Grymuarze i on był najnowszy jakieś 6lat temu może mniej. Pierwszys fail to moja postać Sura BM wszystkie staty dodawane w siłe bo myślałem, że będe mocniej hitać xD a skille rozdawałem wszystko w Ogniste Uderzenie potem po równo ;d

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Sprzedanie Medalu Konnego za 10k xD Dopiero zaczynalem z 3 lata temu, potem mnie gosc wysmiał a mi sie płakać chciało, bo moglem byc bogaty..

Opublikowano

Zaczynając gre jako zielony amator zrobiłem 1lv konia

a widziałem że inni mają opancerzonego konia ( bojowca )

więc spamowałem " Kupie zbroje dla konia -- PW "

ludzie na wolaju mieli taką beke że chuj

a ja dalej nie wiedziałem o co chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...