Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze fail'e z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedałem smoczą+9 za 100k na S17 jakieś 4 lata temu. Miałem wtedy wystawić inną +2, jednak się pomyliłem. Było to dla mnie wtedy wystarczającym powodem, aby skończyć grę.

Hahahaha to ja ją kupiłem, pozdrawiam :D

Opublikowano

1. Pierwszą postacią byla ninja i niewiedzialem jak wziąść skille to dałem komuś passy on mi wybrał daggera i ładowałem w chmurke :P + dawałem w inta bo myslalem ze będe mądrzejszy i naucze się szybciej zabijać moby xD

2. Dedlem i niewiedzialem jak wstac to zawsze czekałem az mnie tepnie do m1

3. Byla misja na zabicie glodnego psa a niemogłem go znaleść i stalem przy zwyklym dzikim psie i czekałem aż zgłodnieje xD

4. Wbijałem 30lvl na zaprzysiężonych

5. Jak wbiłem 30lvl to latałem z wędką po m1 bo sie jarałem ze mam taki level ;P

6. Grałem na zzyt2 i wbilem 79chyba i chcialem przeniesc postac z priva na Pl'a xD

7. Na 35lvlu bilem metki w m1 i dropła mi aura i dałem ją za marchewke bo koń zdychał :/

Było tego wiecej ale niechce mi sie pisać xD

#JebacSygnatury

Opublikowano

1. 2 dni dropiłem FMS gdy dropł podjarany poleciałem do miasta i ulepszałem u kowala aż do +8 NA +9 SPALIŁ !! <3

2.Równo staty to normalna na woju u mnie,

3.Podałem komuś pasy z 32 lvl, bo miał mi dodać itemy :D

4.Grałem na privie nie wiedziałem kompletnie co to bony więc biłem metiny i wszystko tylko z dodanymi bonami, niewiedzialem ze da sie zmienic .

5. Taki nowy fail: Podałem buga na KD +9 na gladorze "kumplom" z gry którzy mnie wychujali

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. loguje sie do gry

2. wbiłam 10 lv bez używania skilli

3. nastepnie realnie sie popłakałam bo kuzyn nie chciał mi powiedzieć jak odpalić " czary " ;c

4. krzyczałam na kuzyna, że ma zrobić żeby świeciła mi sie zbroja - oczywiscie nie miałam pojecia ze itemy sie ulepsza

5. skille i staty po równo

6. mityczna plotka serwera POLAND ze jesli skill wejdzie na pózniejszym poziomie np 20 ptk to robi wiecej dmg/ma wiecej kryta/ wiecej defa daje itp tak wiec ja cała podajara 2 skille na 20 ptk XDDDDDDDD < mam tą postac do dzis i ma 79 lv> :D

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

widząc osadę w m1 obok biologa myślałem, że to już inne miasto

pisanie z zaprzysiężonymi żołnierzami gdy wyskakiwał im jakiś czat nad głową też czasem się zdarzył, kto tam wtedy wiedział że to mob, a nie gracz ;p serwer poland się kłania

sygna.jpg

Opublikowano

Pamiętam jak wystawiałem perły od alchemika w shopie o nazwie "Białe Perły TANIO" po 3kk i ludzie to kupowali (ok. 2008 rok gdy ceny były niskie)

Opublikowano

1. Tradycyjnie staty i skille po równo

2. (później) Pakowanie w Wirek jako 1 skill na m

3. mityczna legenda że jeśli skill wejdzie na 20 to bije mocniej..

4. Wszystko kiedyś sprzedawałem u handlarki

5. Ziomek raz dał mi srebrną +8 i też ją komuś dałem bo myślałem że jest gówno warta -.-

Opublikowano

1:Skile i staty po równo

2:Wymieniłem sie topor na 40 lv +8 i dołożyłem z kilka kd-kow +5 za topor +0(Mialbyć +9)

3Sprzedałem eq za 24kk(Ceny były niskie a eq bardzo dobre) wszedłem po 2 latach a tu ceny takie ze kamol stał 650kk

4:Wrobiłem się że koleś sprzedawał duchowe za 500k a wystawił duchowy cios xD

5:Napisałem do gm-a(Jakiegos gracza) na GG (Największy fail bo zgadnijcie co chciałem,Flage i 100k xD)

Byłem wtedy młody i szalony :D

Opublikowano

1. Zapisywanie na kartce misji w metinie, bo myślałem, że znikną.

2. Mówienie, że mam broń +10.

3. Na początku mojej kariery w metina, nie wiedziałem, że jest takie coś jak priwy.

Opublikowano

Siema!!!

gralem kiedys na onyxie zaraz jak powstal!

1-dawanie skili po 1

2-dawanie statow po 1

3-zabilem kogos mialem agresora-szczycilem sie ze nademna jest agres-i myslalem ze jestem kox utrata riba 39-sr 5-omdlenie chyba jesli pamiec mnie nie myli (zrobiony u kowala w m2)

A teraz inna bajka?

1-postac teraz ma max lvl

2-wydalem w hvj kasy z real by ja rozwinac-i to dlamnie byl najgorszy fajl w mt2!

\

DZIEKI I POWODZENIA W WYDAWANIU REAL KASY W TO GOWNO!!!

bez tego raczej sie nie obejdzie nara

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...